Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek başına yaşamak

Experimental

Öne çıkan mesajlar

Yazları yalnız yaşıyorum 4 yıldır falan, huzur ortamı. Gece 3'te duş alabilmek, yemeği yaparken içine kafama ne eserse katabilmek (bkz. bezelyeli tavuklu börek yalnızca yalnızken yapabiliyorum, ailem sevmiyor) süpürge sesini uyurken dinlemek zorunda kalmamak falan süper keyifli.

Tabii bir süre sonra elektrik faturası abarabiliyor, 20 saat açık duran bilgisayar ve televizyona bağlı olarak, ayrıca yaptığım hesaplara göre evde yalnızken daha az alkol daha çok su tüketiyorum. Babamla ara sıra kurduğumuz çilingir sofraları olmayınca tek başıma içmeyi de sevmediğimden su, kola, soda ve meyvesuyuna abanıyorum.

Yalnız yaşamanın en kötü ve bence tek kötü yanı ise alınan meyve sebze ve yemeklerin asla bitmemesi ve bozulması. Geçen yaz bir karpuzu 1 haftada yiyemiyip sonunda yarısını çöpe atmıştım, içim acıdı.
Sosyal ağlarda paylaş

8 sene tecrübe ettim ben bu olayı. sırasıyla sosyal-asosyal-sosyal dönemler geçirdim. bu dönemlerde gene sırasıyla ve kısaca; meşguliyetin zirvede olduğu yani uyumaya zaman bulamadığım bir süreç, ardından direk melankoli, depresyon, ümitsizlik falanın kamyon kamyon olduğu bir dönem ve onun ardından hiçbir şeyi takmama dönemi şeklinde geçti. en güzeli sonuncusuydu. ortadaki dönemde de çok şey öğreniyor insan ve ondan önceki bütün bunlara sadece hazırlık. 5-6 aydır da bütün bunlardan farklı yabancı bir hayat yaşıyorum. 1-2 ay sonra daha da yabancı bir hayat olacak. ondan sonra tekrar adaptasyon dönemi falan olacak falan...

neyse kısaca tek başına yaşamak 10 numara bir eylemdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...