Coder Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 güzel yanlız yaşamak eve karı kız filan atacan, arada bi arkadaş partileri yapacan bbq filan zevkli olaydır, açacan müziğini kafana göre misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yanlızlık güzeldi sonra baydı. şimdi küçücük bi kedim var. tekrar mutluym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ireme katılıyorum, kedim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 yalniz yasarken, bir kiz ark.in warsa cok buyuk dert oluyor,seninle kalmalar basliyor, senin islerine burnunu sokmaya kalkiyor, hayir desen ciddi dusunmuyorsun die bu sefer ayrilcak :)al basina is. BKNZ: Barney stinson en iisini yapio how i met ur motherda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Yazları yalnız yaşıyorum 4 yıldır falan, huzur ortamı. Gece 3'te duş alabilmek, yemeği yaparken içine kafama ne eserse katabilmek (bkz. bezelyeli tavuklu börek yalnızca yalnızken yapabiliyorum, ailem sevmiyor) süpürge sesini uyurken dinlemek zorunda kalmamak falan süper keyifli. Tabii bir süre sonra elektrik faturası abarabiliyor, 20 saat açık duran bilgisayar ve televizyona bağlı olarak, ayrıca yaptığım hesaplara göre evde yalnızken daha az alkol daha çok su tüketiyorum. Babamla ara sıra kurduğumuz çilingir sofraları olmayınca tek başıma içmeyi de sevmediğimden su, kola, soda ve meyvesuyuna abanıyorum. Yalnız yaşamanın en kötü ve bence tek kötü yanı ise alınan meyve sebze ve yemeklerin asla bitmemesi ve bozulması. Geçen yaz bir karpuzu 1 haftada yiyemiyip sonunda yarısını çöpe atmıştım, içim acıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 8 sene tecrübe ettim ben bu olayı. sırasıyla sosyal-asosyal-sosyal dönemler geçirdim. bu dönemlerde gene sırasıyla ve kısaca; meşguliyetin zirvede olduğu yani uyumaya zaman bulamadığım bir süreç, ardından direk melankoli, depresyon, ümitsizlik falanın kamyon kamyon olduğu bir dönem ve onun ardından hiçbir şeyi takmama dönemi şeklinde geçti. en güzeli sonuncusuydu. ortadaki dönemde de çok şey öğreniyor insan ve ondan önceki bütün bunlara sadece hazırlık. 5-6 aydır da bütün bunlardan farklı yabancı bir hayat yaşıyorum. 1-2 ay sonra daha da yabancı bir hayat olacak. ondan sonra tekrar adaptasyon dönemi falan olacak falan... neyse kısaca tek başına yaşamak 10 numara bir eylemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yanlız yaşamak tanımadığın bir şehir veya ülkede ilk başlarda sıkıcı olabilir sadece.. kız arkadaşına da mesafeyi koyarsın, gimme some space ulan daraltı geldi dersin..(yerse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ekim 2009'dan beri yalnız yaşıyorum haftasonları hariç, bıkkınlık geldi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Eğer evde çok fazla vakit geçirmeyeceksem uyku haricinde o zaman fark etmez. Yoksa bildiğin sıkıcı yani. İnsan yanında sevdiği bir kaç insan görmek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar