calimero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Selam Böyle hep aklınızda kalan, gördüğünüz zaman 5 saat yarıldığınız, hatırladığınız zaman gülümseten şeyler neler oldu bugüne kadar patide. Benim aklıma gelen 2 tane var 1. asteroth - siyahkahve 2. sg-1 Times beşiktaş vs başlığı Dipnot: Paticik.com bölümü çok ciddi, böyle takım elbiseli bir bölüm olduğu için eğlenceye açmayı daha uygun buldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 çok eskiden şu küfüre gülmüştüm nedense küfür içerir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 neler vardirda hep unutuluyor. area masters var bi aklima gelen su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Bir paticik klasiği: Arda Bey?? Bir de paticik tarihi mi ne vardı forumun evrim süreçlerini anlatan ama bulamadım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 AREA MASTERS ARE SON OF A BITHC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 şu mesajdaki muhteşem şiiri, o kafiyeyi, uyağı mesela sürekli açıp okurum http://forum.paticik.com/read.php?62,4238633,page=10#msg-4352193 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 heracles1986 said: gerizekalı angut senin yüzünden 6 yaşındaki kuzenim masadan düştü hey allahım ne hanzo adamlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Yuh bu Arda Bey olayı bitirmiş kesinlikle favorim :D ShadowFury said: Bir paticik klasiği: Arda Bey?? Bir de paticik tarihi mi ne vardı forumun evrim süreçlerini anlatan ama bulamadım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 of abi silmişler yaa. silmeyin böyle mesajları bence. zaten banlamışsınız. bakıp bakıp gülelim alla allaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 şiir efsane ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 abi niye sildiniz yahu guzelim siiri :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 urmesque said: heracles1986 said: gerizekalı angut senin yüzünden 6 yaşındaki kuzenim masadan düştü hey allahım ne hanzo adamlar var ya. of bu mükemmeldi ya. topiği nooldu bunun, silindi mi? aradım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bu arada ne çok epik topik kaybolmuş ya. hiçbirini bulamıyorum. bunları kurtarmanın bi yolu yokmudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar