Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ... bu nasıl sıcak lan! tamam ankara da yazın sıcak oluyodu ama, mevsimi geldi mi adamın soğuktan kulağı düşüyodu. yani gündüz sıcaklıkları şu an başa baş gibi görünebilir ama, güneş batınca rahat ederdim ankara'da. hakeza öğlene kadar da gecede kalma soğuk kırılmazdı. gece yan gündüz yan tiksindim lan. Küresel soğusun bişey olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 izmir çok loser ama ankara kadar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 İzmir güzel de çiğdem ne lan? Gevrek ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 geçen izmirli elemanın biri ıslak hamburger nedir diye sordu bana ilk dalga geçtim sonra anladım istanbullu değilmiş. sonra üzüldü ama bizim gevreğimiz var falan dedi dedim kes lan istanbul simidinden iyisi olur mu kafir sonra sustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Farinal said: geçen izmirli elemanın biri ıslak hamburger nedir diye sordu bana ilk dalga geçtim sonra anladım istanbullu değilmiş. sonra üzüldü ama bizim gevreğimiz var falan dedi dedim kes lan istanbul simidinden iyisi olur mu kafir sonra sustu Ankara simidi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 onu bilmiyorumda izmirli çocuk bile dalga geçti ahaha ama öyle deme ankarada var böle ecük bücük falan dedi bilemiyorum hiç görmedim de izmirli adam dalga geçiyorsa hesap et ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ankara simidi candır. piliz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 vapurda martılarla ortak yenen bi istanbul simidinin dünyada benzeri yoktur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 çok sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Hayda yine izmir topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yeter kıskanmayın lan. iyiyiz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ankarada üni. ye giden arkadaşıma bir eleman soruyor; +nerden geldin? -izmir +günah şehri... böylede kötü bi karizmamız var diğer illerde. sokaklarda karıları tutan istediğini yapıyor sanki, köşe başında uyuşturucu damlatıyoruz damarlara. ne alıp veremediğiniz var anlamadım zaten. herkes istediği gibi yaşıyor hoşgörülü yer diye bukadarda yüklenilmezki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 İzmir yargılar da çok sıcak ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Boyoz var lan bikere. Bitti dövdük kazandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 gavur dolmuş başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 öf yine şehir polemikleri başlamış. istanbul en iyi. ankara en kötü.nokta. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ıslak hamburger ne ya aptalmısınız siz hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 sene 2009 hala izmir güzel diyenler var ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ya sen nerden çıktın lesser şehirli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Bella said: öf yine şehir polemikleri başlamış. istanbul en iyi. ankara en kötü.nokta. bye. artı bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ankara=ankaralı namık istanbul=ismail yk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 forçen said: ankarada üni. ye giden arkadaşıma bir eleman soruyor; +nerden geldin? -izmir +günah şehri... HOAHAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 HAHAHA YA HALA İZMİR GÜZEL DİYOLAR YA HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 atın şu lesser arkadaşı dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 izmir güzel değil, izmirliler güzel. istanbullular ankaralılar antalyalılar ve bursalılar loser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar