Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir iyi güzel de...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
... bu nasıl sıcak lan! tamam ankara da yazın sıcak oluyodu ama, mevsimi geldi mi adamın soğuktan kulağı düşüyodu. yani gündüz sıcaklıkları şu an başa baş gibi görünebilir ama, güneş batınca rahat ederdim ankara'da. hakeza öğlene kadar da gecede kalma soğuk kırılmazdı. gece yan gündüz yan tiksindim lan. Küresel soğusun bişey olsun.
Mesaj tarihi:
geçen izmirli elemanın biri ıslak hamburger nedir diye sordu bana ilk dalga geçtim sonra anladım istanbullu değilmiş. sonra üzüldü ama bizim gevreğimiz var falan dedi dedim kes lan istanbul simidinden iyisi olur mu kafir sonra sustu
Mesaj tarihi:
Farinal said:

geçen izmirli elemanın biri ıslak hamburger nedir diye sordu bana ilk dalga geçtim sonra anladım istanbullu değilmiş. sonra üzüldü ama bizim gevreğimiz var falan dedi dedim kes lan istanbul simidinden iyisi olur mu kafir sonra sustu

Ankara simidi???
Mesaj tarihi:
onu bilmiyorumda izmirli çocuk bile dalga geçti ahaha ama öyle deme ankarada var böle ecük bücük falan dedi bilemiyorum hiç görmedim de izmirli adam dalga geçiyorsa hesap et ?
Mesaj tarihi:
ankarada üni. ye giden arkadaşıma bir eleman soruyor;
+nerden geldin?
-izmir
+günah şehri...

böylede kötü bi karizmamız var diğer illerde. sokaklarda karıları tutan istediğini yapıyor sanki, köşe başında uyuşturucu damlatıyoruz damarlara. ne alıp veremediğiniz var anlamadım zaten. herkes istediği gibi yaşıyor hoşgörülü yer diye bukadarda yüklenilmezki
  • Yeni Oluştur...