elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 haydin soldat oynucaz. adam toplayın[signature][hline]all fired up
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 eheh pek toplayamamışsın galiba o saatte.[signature][hline] The Truth is out There
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Ben de varım..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 abi elektrik kesildi bi ara, yeni geldi daha gelen gelsin 7 ye kadar varım soldata. özel mesaj atın bana ya da burdan yazın[signature][hline]all fired up
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 hadi lan gelen gelsin, pm atın kimse yok oynucak[signature][hline]all fired up
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 geldikde nerdesin lol msn dende gaz verio bide ipno$[signature][hline]|førêvêr ãlønê|
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 uılan server kurduk adamı bekliyoz. buralara yazacaana gir oyuna lan[signature][hline]all fired up
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 ehue abi koptum ya, adam server kurdu, teke tek yapcaz güya, yemedi tabi, gitti 10 tane bot aldı oyuna,, pyr0 sende arada kaynardın belki :D yok yok kaynayamadın :D seni sectim abi 10 dakka dayandım cıktım ya, adam resmen tırsıyo tek oynamaya :D böle de cok pis laf sokarum :D[signature][hline]all fired up
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Elma gel ben tekektek yaparım seninle=) 10 kere öldürürsen beni oyunu bırakırım.[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Beni 5 kere oldursun charımı sılerım :-P (euheuhu)[signature][hline] The Truth is out There
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Elma sen kim soldat kim ya, dun orenmis daha artislenmis.
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Heyecana gerek yok. Gelir 2-3 gune soldat sunucumuz da. Sirayla hersey.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: Bonus, 02 Temmuz 2004 18:10 tarihinde demiş ki: Elma sen kim soldat kim ya, dun orenmis daha artislenmis. daha dün öğrenmiş de, hemen klana çağrılmış, demek ki iyi oynuyor, sen klana çağrıldın mı :-P[signature][hline]pc and comic geek
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 hangi clana?[signature][hline] The Truth is out There
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 LoL elmayı bile bir clana çağırmışlar=) Eskiden öylemiydi clan dedinmi akan sular dururdu..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği
elma Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ya gecen bi yabancı kanalda oynuyodum. hava atmak gibi olmasın,cok bildiğimi de sölemiyorum oyunu,yeniyim daha, güzel oynamıstım o oyunda sonra bi alman adam cıktı klanda oynuyomusun dedi, yok dedim anlamam, bize gel bizle oyna dedi . ok dedim =GK= mı ne öle bi uzantısı var işte
ReBeL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ulen tam klan maci cevirecez dedik cenabethliye baq[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Serverlar açıkmı ip veririmisiniz uzun zamandır oynamıyorum bir bakayım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Öne çıkan mesajlar