şuanki şartlarda yaşlı nüfusun uzun yaşaması çok zor. zaten 70ine kadar çalıştırıyo devlet.. :/
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
3 Çocuk, Hemen Şimdi !!!
...
Ufuk Söylemez araştırmayı yapmış, Ercan İnan dün yazdı: 1988 yılından Başbakan’ın iktidara geldiği 2002 yılı Kasım ayına kadar geçen 15 yıl içinde Türkiye’nin ortalama işsizlik oranı yüzde 7.74 olmuş. Başbakan’ın erken seçim olmazsa gerçekleşecek olan 2003-2012 yılları arasındaki 10 yıllık iktidarında Türkiye’nin işsizlik oranı 12.14’e çıkmış.
...
Onu bunu bilmem , adamlar ciddi ciddi korkmuşlar. Acı ama gerçek :)
dün bu konu hakkın da bi geyik geçti
3 çocuk yapın diyomuş.
peee sanki çocuk başına adam gibi para veriyo.
ayda 50 tl filan veriyomuş galiba. çocugum olmadığı için bilmiyorum ben.
hıfıms hıfımss 100 çocuk 5 bin. oha lan.
100 çocuk?
abi büyük düşünceksin bu devirde...
allah belanı
3 çocuk yapın diyomuş.
peee sanki çocuk başına adam gibi para veriyo.
ayda 50 tl filan veriyomuş galiba. çocugum olmadığı için bilmiyorum ben.
hıfıms hıfımss 100 çocuk 5 bin. oha lan.
100 çocuk?
abi büyük düşünceksin bu devirde...
allah belanı
Çocuk için para mı veriyorlar?
Yeni sistemde brüt maaş ne olursa olsun eşi çalışmayan iki çocuklu bir ücretlinin aylık net maaşına 64,5 YTL eklenecek.
Asgari geçim indirimi sisteminde, ücretlinin maaşı değil medeni durumu ve çocuk sayısı baz alınıyor. Başka bir deyişle alınan maaş ne olursa olsun yararlanılacak asgari ücret indirimi aynı olacak.
adamın "hindistan gibi olalım , çoğalalım, gereksiz nufüsumuz daha da büyük olsun lan!" tavrı nasıl rahatsız etmiyor anlamıyorum.
"sokaklar daha fazla evsiz çocuk kaynasın da her ışıkta durduğunuzda arabanızın camına daha bi iyi sıçsınlar diye her çocukla birlikte bir kötü cam bezi, bir kova da çamurlu su vericeeez"
rte
"sokaklar daha fazla evsiz çocuk kaynasın da her ışıkta durduğunuzda arabanızın camına daha bi iyi sıçsınlar diye her çocukla birlikte bir kötü cam bezi, bir kova da çamurlu su vericeeez"
rte
ne yaptiniz hepiniz Slumdog Millionaire mi seyrettiniz. Olalim hindistan cocuk yapiverin sizde ne var yani.
+1
Awaken my child, and embrace the glory that is your birthright.
Know that I am the Overmind, the eternal will of the swarm,
and that you have been created to serve me...
mantalite aynı zaten. Zergleyin abicim.
hindistan dedi adam yaa.Benim sinirlerim altüst.
Çin de kalabalıkmış.Canım kardeşim Çin kalabalık ama eğitim, sağlık vb beleş.Yakıt barınak yardımı desen alayını veriyor.Üstüne bir de en ufak yolsuzluk yapanı veriyor idam mangasına(yok bizdeki gibi 18-20 yaşlarında ticari deha siyasetçi çocukları)
Çin de kalabalıkmış.Canım kardeşim Çin kalabalık ama eğitim, sağlık vb beleş.Yakıt barınak yardımı desen alayını veriyor.Üstüne bir de en ufak yolsuzluk yapanı veriyor idam mangasına(yok bizdeki gibi 18-20 yaşlarında ticari deha siyasetçi çocukları)
Örnek aldığımız ülkelere bak rezalet!
malezya ile iran'ı örnek alıyorum ben.nasıl?
şahane.
cocuk yapin guclenelim
WUT?
lebensraum mu kasican bize tayyip amca?
kaidnalri eve hapsettin duble otoyol filan
cekoslovakyayi isgalmi bir sonraki hedefin? oyleyse cok kasma uzak kaliyor bize orasi (yunanistana once dalicaksan ampuk kollugumu giyer partinize katilirim bak)
WUT?
lebensraum mu kasican bize tayyip amca?
kaidnalri eve hapsettin duble otoyol filan
cekoslovakyayi isgalmi bir sonraki hedefin? oyleyse cok kasma uzak kaliyor bize orasi (yunanistana once dalicaksan ampuk kollugumu giyer partinize katilirim bak)
tavuk yumurtluyor sanki o kadar kolay geliyor ki hadi bakmasını masraflarını bir tarafa at 3 tane çocuk ne ya. onca kilo al ver al tekrar ver al tekrar ver sinir stres of aman aman 3 çocuk out hiç çocuk in !
üff niye güldün ya :P
herkes saçma olan diğer tarafıyla zaten yeterince yorum yapmış birazda buradan bakalım diye düşündüm :P
herkes saçma olan diğer tarafıyla zaten yeterince yorum yapmış birazda buradan bakalım diye düşündüm :P
Öne çıkan mesajlar