sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 yav o diil de bu Ermenistan açılımını sordular mı diğer partilere, sivil toplum kuruluşlarına, kanaat önderlerine vs?
sir Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 sanırım protokolün mecliste onaylanacak olması tam olarak budur sg-1 =)
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 meclis yetmez sir, pati'deki kanaat önderlerine sormamaışlarsa olmaz bu iş.
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 sir said: sanırım protokolün mecliste onaylanacak olması tam olarak budur sg-1 =) ahah hani şu iktidar partisinin kaldır-indir yaptığı yeri diyosun sen. Hayır, şu bilgiyi bilmiyor olmanıza imkan yok, ama işinize gelmeyince böyle "işte emcliste onlanacak, daha ne istiyorsunuz eki eki" diye karşımıza çıkabiliyorsunuz. ayrıca orada onaylanacak olduktan sonra akp'nin hiçbirşeyi, tekrar ediyorum, HİÇBİRŞEYİ muhalefete, sivil toplum kurumlarına, kanaat önderlerine sormasına gerek yok ki. hani bi aralar ortada adı olan ama kendi olmayan birşeye "gelin katılın, katılmazsanız topsunuz" diye ısrarla propaganda yapmaya çalıştılar ya (gerçi o da balonmuş söndü gitti bile), o bakımdan diyorum.
ozgurtrk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 "Dağlık Karabağ" sorun değildir.Katliamdır işgaldir haksızlıktır ... Osmanlı dağılırken fransızın italyanın yunanın burada yaptığı neyse rusya destekli ermenistanın 1990larda yaptığıda odur. Unutanlar için hatırlatayım azeriler ellerinde av tüfekleriyle tanklı toplu füzeli ermeni militalarla-rus ordusuna karşı direnmeye çalışmış ve yenilmiştir.Bizim için kayseri çorum hatay neyse azeriler için de karabağ odur.
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Geçen gün bir program dinlerken , konuşmacılardan biri "azerbaycan KKTC'yi tanımıyor" dedi. Azerbaycan evet kardeşimiz ama gene herşeyden önce kendi milli menfaatlerimiz geliyor. Herşeyi onların çözümsüzlükleri üzerinden de yürütecek halimiz yok "ki öyle birşey yapılmamakta zaten". Tekrar edeyim , azerbaycan kktc'yi tanımıyor.
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bidi bidi yapmayin osmanli kesti ermenileri. ha siyasal olarak gücsüzsen mecbur kabul edeceksin bu böyle. yahudiler nasil catir catir adam kesiyorlar da ses cikaran olmuyo. adamlar dünya siyasetine hakimler.
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bana kimse osmanlı sivil masum ermenilere planlı düzenli soykırım uyguladı dedirtemez.
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 rus ordusuyla birleşip arkadan vuran adamlara çiçek gönderilecek değil elbet? öldürülen olmuştur tabii düşman çünkü. tecrit sırasında da bol bol ölen olmuştur açlık zor şartlar eşkiyalar falan filan yüzünden ama osmanlının nazi zihniyetiyle kamplarla falan soykırım uyguladığı tamamen yalandır ne yazık ki batının inandığı çünkü işine geldiği yalanlara aramızda da inananlar bol bol artık
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ittihat ve terakki yi soyle bir arastir bakalim nasil bir partiymis neler tasarliyip yapmislar bend eittihatcilar ustune arastirma yapmadan once senin gibi dusunuyordum
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 kardeşler! soykırım var mı yok mu? tarihi belgeleri neler? kim yapmış? kime yapmış? hepsini tarih bölümünde tartışın. orası da canlanır hem.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ama tarih bölümünde yapın bu araştırmaları.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ama tarih'te kızıyor bu sahipler. dur lan bu olmadı!
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 abi açtım linki, birinci topik "Ikinci dünya savassindan yeni görüntüler", ikinci topik "Çok güzel bir belgesel.....!!!!" bu mu abi tarih bölümü?!
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ikinci dünya savasi tarih oldugu icin ve merak edenler olabilecegi icin actim "Ikinci dünya savassindan yeni görüntüler " adli konuyu affet bi bok yedim.
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 içerikle ilgilenmiyorum, konu dışında bile başlık açarken özenilmesi gerekirken tarih gibi nispeten ağırlığı olan bir yerde biraz daha titizlenilse hoş olur sanki. şahsi görüşüm.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ama bölümlerle ilgili eleştiri ve isteklerimizi ya bölüm modlarına yapmalıyız ya da paticik.com bölümüne yazmalıyız.
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bunun bölümle alakası yok yav, genel olarak başlık açan kullanıcıları ilgilendiren bi durum.
Öne çıkan mesajlar