Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ermenistan'la kriz aşıldı imzalar atıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sir said:

sanırım protokolün mecliste onaylanacak olması tam olarak budur sg-1 =)

ahah hani şu iktidar partisinin kaldır-indir yaptığı yeri diyosun sen.
Hayır, şu bilgiyi bilmiyor olmanıza imkan yok, ama işinize gelmeyince böyle "işte emcliste onlanacak, daha ne istiyorsunuz eki eki" diye karşımıza çıkabiliyorsunuz.

ayrıca orada onaylanacak olduktan sonra akp'nin hiçbirşeyi, tekrar ediyorum, HİÇBİRŞEYİ muhalefete, sivil toplum kurumlarına, kanaat önderlerine sormasına gerek yok ki.

hani bi aralar ortada adı olan ama kendi olmayan birşeye "gelin katılın, katılmazsanız topsunuz" diye ısrarla propaganda yapmaya çalıştılar ya (gerçi o da balonmuş söndü gitti bile), o bakımdan diyorum.
Mesaj tarihi:
"Dağlık Karabağ" sorun değildir.Katliamdır işgaldir haksızlıktır ... Osmanlı dağılırken fransızın italyanın yunanın burada yaptığı neyse rusya destekli ermenistanın 1990larda yaptığıda odur. Unutanlar için hatırlatayım azeriler ellerinde av tüfekleriyle tanklı toplu füzeli ermeni militalarla-rus ordusuna karşı direnmeye çalışmış ve yenilmiştir.Bizim için kayseri çorum hatay neyse azeriler için de karabağ odur.
Mesaj tarihi:
Geçen gün bir program dinlerken , konuşmacılardan biri "azerbaycan KKTC'yi tanımıyor" dedi. Azerbaycan evet kardeşimiz ama gene herşeyden önce kendi milli menfaatlerimiz geliyor. Herşeyi onların çözümsüzlükleri üzerinden de yürütecek halimiz yok "ki öyle birşey yapılmamakta zaten".

Tekrar edeyim , azerbaycan kktc'yi tanımıyor.
Mesaj tarihi:
bidi bidi yapmayin osmanli kesti ermenileri. ha siyasal olarak gücsüzsen mecbur kabul edeceksin bu böyle. yahudiler nasil catir catir adam kesiyorlar da ses cikaran olmuyo. adamlar dünya siyasetine hakimler.
Mesaj tarihi:
rus ordusuyla birleşip arkadan vuran adamlara çiçek gönderilecek değil elbet? öldürülen olmuştur tabii düşman çünkü. tecrit sırasında da bol bol ölen olmuştur açlık zor şartlar eşkiyalar falan filan yüzünden ama osmanlının nazi zihniyetiyle kamplarla falan soykırım uyguladığı tamamen yalandır ne yazık ki batının inandığı çünkü işine geldiği yalanlara aramızda da inananlar bol bol artık
Mesaj tarihi:
abi açtım linki, birinci topik "Ikinci dünya savassindan yeni görüntüler", ikinci topik "Çok güzel bir belgesel.....!!!!"

bu mu abi tarih bölümü?!
Mesaj tarihi:
ikinci dünya savasi tarih oldugu icin ve merak edenler olabilecegi icin actim "Ikinci dünya savassindan yeni görüntüler " adli konuyu affet bi bok yedim.
Mesaj tarihi:
içerikle ilgilenmiyorum, konu dışında bile başlık açarken özenilmesi gerekirken tarih gibi nispeten ağırlığı olan bir yerde biraz daha titizlenilse hoş olur sanki.

şahsi görüşüm.
  • Yeni Oluştur...