Gorgo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Arkadaşlar kasmış olduğum necro lvl47 oldu...ve full sight şuan fakat pl yeteneği bence biraz düşük sizce painworking ile (Buarada BB accum var) daha iyi pl çekermi ona göre bugün respect etmeyi düşünüyorum... Saygılar...[signature][hline]Azo [LVL50 4L0 Sorcerer] Kibos [LVL46 Necromancer] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 buffbotun varsa niye zorluk çekesin ki ben AC'de 6-7 tane turuncu/kırmızı karışımı mobu tuttum full buff ile geçen gün tabi ben de şaşırdım bunu nasıl yaptığıma ;) painworking hakkında hiç bilgim yok ama bence 50 DS çok başarılı PL'de, yine arkadaşlardan duyduğuma göre full death servant PBA lar sayesinde yine çok iyiymiş, pain'i unut bence ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 02 Temmuz 2004 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ya şöle k tabiki sight da pl de iyi ben hiç zorlanmadan sn de durmadan sarı turuncu bb liyken kırmızı kesiyorum...fakat bir caba görmüşümkü lyn da goblinleri keserken allah dedim...olay sadece DOT-AOE idi vede bendede DOT-AOE görünce olabilirmi dedim?.... Saygılar...[signature][hline]Azo [LVL50 4L0 Sorcerer] Kibos [LVL46 Necromancer] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 o goblinlerin hpleri arttirilmisti galiba goblinlerle pl istiyosan neden necro actin ki cabby acsadin :) necro icin guzel spec 48DS 24PW bu arada pbaoe dot aoe snare filan geliyo pwyle ise ariyolar :)[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 yalnız şöyle bir şey var; Cabalistin DOT level 46 ve 83 x 6 diye geçiyor, range 1500 ve 24 sn Painworking ile gelen PBAOE level 44 ve 79 x 4, 20 sn ikisinin de areaları aynı ama şöyle bir incelersen cabby daha iyi DOT konusunda [kaynak][signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bence de 48/24 çok iyi, ama ben NF ile gelen respec ile 50 ds'ye geçtim çünkü 201 yerine 250 AF debuff var rvr'de çok daha iyi olacağını düşündüğüm için... bir de PW 24'ün getirdiği ne varsa 24 level ve altı olduğu için rvr'de pek anlamlı olmuyor, yani ordaki dot veya snare'i yiyecek adam pek yok rvr'de, 48 ds'deki bütün büyüleri Master of Focus II alarak level 50 seviyesine getirmek mümkün, resist yeme açısından çok faydası oluyor bunun, ama 24 pw'ye yapılabilecek bir şey yok pek, dot tutsa ancak casterları fizzle ettiriyor yoksa dmg olarak sinek ısırığı gibi kalıyor tabi pve'de durum farklı olabilir ;) ben oyunun genel oynanış amacına yönelik konuştum [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 02 Temmuz 2004 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 eyw saolun beyler...bu charın padle gideceği tek yer house zone alacağı için :p önemi yok armor debuffin filan :P Saygılar...[signature][hline]Azo [LVL50 4L0 Sorcerer] Kibos [LVL46 Necromancer] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 o zaman 48ds/24pw paklar seni ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 50DS RvR için iyi. 48DS-24PW-6death servant PvE için çok geçerli bir spec bence.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L0 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 /nod sungur /slit sungur[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Bende istiyorum bb :([signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: BlackRose, 02 Temmuz 2004 16:13 tarihinde demiş ki: /nod sungur /slit sungur Hadi bi yapsana :))[signature][hline]Sungur - Scout - 7L0 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ya belki resistleri düzeltmiş olabilirler ama ben daha üç gün önce gördüm caba nın biri yine 30 tanesini birden çekiyordu ve spawn durmuyor :P Saygılar...[signature][hline]Azo [LVL50 4L0 Sorcerer] Kibos [LVL46 Necromancer] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Bu işler benimde çok hosuma gitti banada oyunda rasladıgım birisi yardımcı olmustu bundan 1 ay önce filan,necroyla arkadas 15 tane goblin cekiyor ve bir patlamayla olduruyordu speclerini sordugumda yanlış hatırlamıyorsam 39 Deathsight-37 Death Servant demişti ve catır catır kesiyordu yaklasık 45 dk da 2.5 lvl aldırmıstı :) Bende boyle birsey yapmak istiyorum yeni patch ile bu mumkunmu hala ve bu spec ise yararmi pvm de ? [Bu mesaj Ciguli tarafından 04 Temmuz 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar