Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Vicks First defense boku kaptıgını hissettigin an basliycan %70 kurtarıyor ama bende mlsf geciktim ve işin boktan tarafı grip olmamak için kıcımı yırttım...... Sonuç ağır çekimde grip sonra prof. amcamın uyarılarına ve zararlı olmasına rağmen (paso grip oluyosun sonra) antibiyotik aldim 12 saat'te bir alınıyo 1. günde bomba gibiyim ve şuanda son cumlemi yazarken aklıma geldi ben niye antibiyotikle içki içiyorum aga :S :S :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Cuce said: Force Push Yoooo. Force Absorb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 abancaksın C vitaminine . limon portakal ne varsa yieceksin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 hiçbir şey yapmayın. grip olunca doktora gidin olm. para kazansınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 grup okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 BloodyBeast said: hiçbir şey yapmayın. grip olunca doktora gidin olm. para kazansınlar devlete geçirmek için gidiyordum da oda kalktı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 o diilde domuz gribi geliyomuş tekrardan ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 grip olduğunuzda iyileşin lan, çok mu zor. ben ne zaman grip olsam iyileşiyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Re: grip olacağınızı hissettiğiniz an ne yapmalı 2 sivaz 1 kiraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 mont dendimi mont ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 su an hissediyorum, aman allahim, napicam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ctrl+alt+del görevi sonlardır de hacı grip.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 biostan girmişse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar