Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 la ben de otyobüse biniyorum. şöfire soruyorum kaptan bu akbil efndime sölim istanbul kart falan nerden alınıyo. adam gevelioe velio bilmiom diye. ne diim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 baslik yanlis olmus, benim yetersiz, ulkem. diye degistirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 olm yaninizdaki adam osursa ne bicim memleket diyorsunuz, sakin olun bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 o diilde bende başvuru yapıcam bu yakınlarda ist. de başvuru noktası tam olarak neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 akbil için mi? eğer okul tarihlerini kaçırdıysan, o zaman karaköy. tünelin tam karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 benim de yeniletmem lazım acilen ve kocaelide okuyorum. okulun öyle bi atraksiyonu yok sanırım. gidip manuel yapmak lazım. off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 aquila said: baslik yanlis olmus, benim yetersiz, ulkem. diye degistirilsin. hehehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 devlet dairesinde yaptıracağın bir işlemin haftasonu olabilme ihtimalini düşünmen bence senin ülkendeki işleyişi bilmediğini gösteriyor daha çok. önce ülkenin kullanma kılavuzunu okumalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 @Bella saol cevap için. edit: ve akbilsiz kalmayın! evlat acısı gibi koyuyor özellikle o 2. vesaite binerken yapamadığın 20 kuruşluk geçişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ankara'da hiç sormuyorlar basıp geçiosun öğrenci sadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bu istanbul kart daha kullanıma geçmedi mi? yoksa ben mi herşeyden habersiz yaşıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar