shipitducy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bu ne lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 BonePART said: BANA SORACAKSINIZ. SAKSI DEGILIM BEN. O HEP KONUSTU ONNARI KONUSTURUYOSUNUZ BANADA SORACAKSIN Saksııııııı Pis spamcııııııı 10yüz1000 yıldır bunu bilir bunu sölerim ben X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yeşil themei kullananlara fettoş diye title verilsin bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 BloodyBeast said: yeşil themei kullananlara fettoş diye title verilsin bide ben bu arkadaştan şikayetçiyim. dava da açıcam, sonuna kadar savunucam hakkımı. yeşil güzel bir renk bi kere tımam mıı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 fetoşda güzel bir insan ağlıyor falan duyguların adamı bana göre, onu çözdüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 emo demedim ki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ben pati açıldı açılalı buralardayım kah o account kah bu account ama bildiğim tek şey patiyi büyütmemek gerektiği. Yani tamam takılın edinde o kadar umursamayın gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Olm beğenmiyorsanız zorla sokturtmuyorlar ya. Uzun vadede nasıl yönetildiğini herkes biliyor zaten. Bu şekilde her ay konular açılıyor fakat tartışmanın bir yere gittiği yok. BonePART said: gelip ala urda viki viki yapiyosunuz pati biziz lan ustumuze kurdular patiyi 3 gunnuk herifler pati bu hale mi duscekti diyo pati ne haldeydi ki lan ehehe xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 =o= www.paticik.com ya sev ya terk et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 cCc PAticik! biz böyle iyiyiz. müm t3nks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 forum burası öyle vatan elden gidiyormuş gibi endişelenmeye gerek yok. banlandıysan kendine 1 aylık bir izin verirsin 1 ay sonra girersin patiye, hiç kimsenin hayatında hiç bir şey değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Sam said: yok yok arcane birşey katmazdı, ilk yazdığın doğru. (:P) zuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ayda 5000 dolar maaşa yönetimde kalite ve profesyonelliği getiririm sizlere. hatta sinerji bile yaratırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ben 500e de getirim rekabet ortamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 50 dolara günde 5 saat çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ben çok eskiyim buralarda çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ardeth said: 50 dolara günde 5 saat çalışırım çin piyasasına çevirdin arkadaşım ama sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 galeyana gerek yok diorum te nezamandır. olur öle şeyler yapcak bişe yok.. aşırı adaletsiz bi durum olduunu sanmıorum forumda.. elbetteki 6-7 yıldır burada olan adam artık bazı noktalarda mazur görülecektir. aile forumu oldu birçoğumuz için burası. olay normal yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar