screamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Aha benim bulduğum bazı oyun müzikleri indirebilceğiniz siteler isteyen indirsin ve başka bilen varsa link versin adamı hasta etmesin BG main music Hellmarch Ra2 severlere Diablo 2 full arşiv Nfs Undergroundları da herhangi p2p de bulabilirsiniz isimleri şunlar Nate Dogg - Keep It Coming (4:18) Overseer - Doomsday (3:12) The Crystal Method - Born Too Slow (2:46) Rancid - Out of Control (1:40) Rob Zombie - Two Lane Blacktop (2:54) BT - Kimosabe (4:55) Static X - The Only (2:51) Element 80 - Broken Promises (3:16) Asian Dub Foundation - Fortress Europe (3:51) Hotwire - Invisible (2:52) Story of the Year - And The Hero Will Drown. (3:12) Andy Hunter - The Wonders of You (7:09) Junkie XL - Action Radius (3:55) Fuel - Quarter (3:39) Jerk - Sucked In (2:52) Fluke - Snapshot (3:59) lostprophets - Ride (3:41) Overseer - Supermoves (4:46) FC Kahuna - Glitterball (5:43) Lil Jon & The Eastside Boyz - Get Low (4:26) Blindside - Swallow (2:24) Mystikal - Smashing The Gas (3:09) Dilated Peoples - Who's Who (3:55) X-ecutioners - Body Rock (3:36) Petey Pablo - Need for Speed (3:33) T.I. - 24's (4:07) [signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 03 Temmuz 2004 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 aslında download a yardımcı olmak için tracklistler yazılabilir.çok faydalı bir konu olur..süper fikir :)[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Isteyene Diablo'nun o şehir hedesinin gitar akorlarını verebilirim. Gerçekten çok basit eha.[signature][hline]Feeling fucked up : Being in love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 İşte ben parlak fikirlerin adamı ama bana şu Warcraft 3 ve Frozen Throne un musiclerinin linklerini verin ayrıca Disciples da olur ben hırs yaptım Nfs lerin linklerini bulayım diye Wolkswagen (Instant Karma) ile Chevrolet(teach me tiger) reklamlarının müziklerini buldum aha birde imperial march güzel bir remix size benden[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 03 Temmuz 2004 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj screamer tarafından 03 Temmuz 2004 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Alexi basit mi ? alla alla hangi şarkıymış o tristram dan bahsediyorsan o 12 telli gitarla çalınan 7:30 luk bi parça warcraft ve frozen throne u soulseek de albüm olarak indirebilirsin ben oradan çekmiştim, mp3lerim biraz karışık tracklist yazamıyorum kusura bakmayın[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 2 de ki değil. Diablo 1 de çalan parçadan bahsediyorum.[signature][hline]Feeling fucked up : Being in love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 aynısı 2 deki ona 3 dakika eklenmiş hali ama dediğin gibi olabilir bak benim okuduğum notlar 2 deki içindi.bi ara araştırmak lazım onu..[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Quake 2 soundtracki: 1 - Data Track (Not Playable) (40:36) 2 - Sonic Mayhem - Operation Overlord (03:31) 3 - Sonic Mayhem - Rage (02:19) 4 - Sonic Mayhem - Kill Ratio (02:34) 5 - Sonic Mayhem - March of the Stroggs (02:54) 6 - Sonic Mayhem - The Underworld (02:37) 7 - Sonic Mayhem - Quad Machine (03:37) 8 - Sonic Mayhem - Big Gun (03:06) 9 - Sonic Mayhem - Descent Into Cerberon (02:38) 10- Sonic Mayhem - Climb by Jer Sepult (02:02) 11- Sonic Mayhem - Final Showdown (02:01) Dungeon Keeper 2 intro müziği için: http://dk2.ea-europe.com/dk2/content/downloads/music/index.html Fifa 98: Blur - Song 2 Crystal Method - Get busy child Fallout 2: Intro: Louis Armstrong - A Kiss To Build A Dream On [bonecrusherin istegi uzerine tarafimca update edilmistir /hh] [Bu mesaj HellHound tarafından 03 Temmuz 2004 04:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ya arkadaşlar ben baldurs gate ,icewind dale oyunlarının müziklerini aramaktayım nerden bulcem kazaa dışında[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Tristram ı çalmak impasibıl ötesi ayrıca Diablo 1 in müziğidir Tristram ve Diablo 2 de Act 1 da Tristram a girdiğimizde çalmaktadır hatırladığım kadarıyla Diablo yu kesince de çalmaktaydı Bu arada Matt Uelmen (Diablo nun müziklerini yapan) ın daha güzel parçaları da varmış ve Red Alert ın müziklerini arayanlar Frank Klepacki diye aratırlarsa çok daha rahat bulabilirler.[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 03 Temmuz 2004 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Bloody_ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bana fiat panda reklamında "boş mu du vamuu" gibi bişey varya o şarkı lazım bulursanız sevinirim adını bilmiorumda[signature][hline]:rock: N2O :rock: Let's See The Future [email protected] ICQ=234576166 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ftp.blizzard.com burdanda başka mp3 ler bulabilirsiniz blizzard oyunlarına ait[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Morrowind'in Title Music'ini unutmayalım.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Unutmayalım da hani link ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Bulamadım. :) P2P programlarında bulabilirsiniz ama.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bg2: throne of baal main title arıyorum yıllardır ben de. bonecrusher yolladıydı morrowind'i isteyen msnden ulaşsın atarım ben[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 TÜM GRIM FANDANGO MÜZİKLERİ www.grimfandango.net de tüm müzikleri bulabilirsiniz ancak site bazen saçmalıyo genelde ise açık... bakın bi...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Arcane, bahsettiğim 3 akor ve arpejden ibaret. Ama kulağa hoş geliyor.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 guitarpro icin mysongbookta var tristram[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 matt uelmen ve jeremy soule müzikleri indirmek istiyorumda nette bakındım biraz, eskisi kadar kolay gözükmüyor download etmek. yardımcı olabailirseniz tam süper olcak deliriyorum diablo, bg, icewind dale, age of mythology soundtrackleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Prince Of Persia - Sands Of Time için Stuart Chatwood özellikle Time Only Knows isimli parçayı ve hatta oyunun tüm müziklerini şiddetle öneriyorum hepsi çok iyi ve oyunu geldiği noktaya getiren en önemli etkenlerden biri olarak görüyorum oynarken süper etkiler yaratıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 yardım pls her türlü sountrackleri almak isterim nerdeyse. dl adresleri şu bu ne verseniz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 http://www.planescape-torment.org/soundtrack/ planescape torment soundtrack'i var bu adreste. özellikle deionarra theme mutlaka dinlenilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bende yıl oldu hala Desert Combat müziklerini arıyorum BF 1942 buldum Desert Combat çok daha önemli benim için bilen bulan varsa bi dürtsün rica edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Korax: Telif hakkı olan herhangi bir mp3'ü,full albüm'ü,konser video'sunu,soundtrack'ini paylaşmak yasak.Netice olarak yayınlamak veya reklamını yaparaktan paylaşmak yasak oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar