Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 iğrençmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 oha saldırıya açık hale getirdin kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 tuttum ben dalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 parayla verseler yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 dondurulmus filan olanlari yapinca harbiden igrenc oluyolar, ya da fast foodcularda yiyince. blooming onion cakar her turlu onion ringse. http://backwoodsdining.com/uploads/blooming_onion.jpg yummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ömür törpüsü lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 kuru soğan en iyisi tuzliycan yiycen mercimek çorbasının yanına oh yeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 aga soğan acayip severim, burgerda falan hep gördüm çıtır soğan çıtır soğan acayip merak ediyordum bikere aldım 2 tane zor yiyebildim. hakikaten iğrenç :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 reddiye said: kuru soğan en iyisi tuzliycan yiycen mercimek çorbasının yanına oh yeş bulgur pilavı , kuru fasulye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 o değil de bende safra sorunu mu vardır nedir çii soğan yediğim zaman of gece kabus oluyor sabah yataktan kalkamıyorum midemden Hayatımda çekmediğim ağrıları çekiyorum paylaşmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ya aslen burger kingdekilerden soğan tadı almıyorsun pek. zaten piştiği için tadı hafifliyor bir de etrafında 5cm kalınlığında galeta ekleyince galetadan başka tat almıyorsun aslen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bence gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 lan yok irenç ya.Bende diorm nie 6lısı fln bu kadar ucuz fln.Oeh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 reddiye said: o değil de bende safra sorunu mu vardır nedir çii soğan yediğim zaman of gece kabus oluyor sabah yataktan kalkamıyorum midemden Hayatımda çekmediğim ağrıları çekiyorum paylaşmak istedim oha safra ile mi ilgili bu olay. Bende yanlışlıkla azıcık soğan yesem mide vucuttan ayrılmak için hareketlere başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 evt safrası olanlarda böyle bi bug var net ekim dayım dedem anneannem annemde amcam diğer dedem ve babaannemde safra sorunu var çoğu ameliyatla aldırdı benimki kesin safradan ama sen bi görün Eğer bir partikül sıkışması ile baş gösterirse ölüme kadar yolu var (dayım komalık olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Arpacık soğanı. Köz. Nar Ekşisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar