eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 aradım... inandım... bulamadım... o yüzden açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ne salak bi sarkidir sinirimi bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 harbi acayip sinir bozucu dayanamadim ben kapadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 hsadha bütün sinirimi aldı şarkı ve tipler bildiğin köylü embesil ama 1.20 de fln epey hoşuma gitti çok salak tipleri var bu çinlilerin ve bunu biliyorlar ve kullanmaktan çekinmiyorlar özgüvenlerini takdir ediyorum sevdim şarkıyı o arkadaki çocuk neymiş ya resmen dışlanmış ev arkadaşı tribinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 aha buda orcinal muzil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Cok begendim ben lolledim bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Lothrodel said: ne salak bi sarkidir sinirimi bozdu şarkıya laf yok. çok güzel bir şarkıdır. bu versiyonu iyi değil ama, trio - da da da izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 reddiye said: çok salak tipleri var bu çinlilerin ve bunu biliyorlar ve kullanmaktan çekinmiyorlar videoya gülmedim buna güldüm kesinlikle katılıyorum şu ikisi çok salak tipliler ve sadece küfrettim adamlara ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 budur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar