eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 aradım... inandım... bulamadım... o yüzden açtım
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 harbi acayip sinir bozucu dayanamadim ben kapadim
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 hsadha bütün sinirimi aldı şarkı ve tipler bildiğin köylü embesil ama 1.20 de fln epey hoşuma gitti çok salak tipleri var bu çinlilerin ve bunu biliyorlar ve kullanmaktan çekinmiyorlar özgüvenlerini takdir ediyorum sevdim şarkıyı o arkadaki çocuk neymiş ya resmen dışlanmış ev arkadaşı tribinde
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Lothrodel said: ne salak bi sarkidir sinirimi bozdu şarkıya laf yok. çok güzel bir şarkıdır. bu versiyonu iyi değil ama, trio - da da da izleyin.
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 reddiye said: çok salak tipleri var bu çinlilerin ve bunu biliyorlar ve kullanmaktan çekinmiyorlar videoya gülmedim buna güldüm kesinlikle katılıyorum şu ikisi çok salak tipliler ve sadece küfrettim adamlara ehehe
Öne çıkan mesajlar