Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

birkac soru

nuwanda

Öne çıkan mesajlar

bi arkadasımla simdi ya conana devam edicez ya da aion a baslıcaz. conanın ne durumda oldugu hakkında az biraz fikrim var, fakat aion hakkında 0ım.

populasyon durumu nedir, gidip alıp oynamaya deger mi yoksa 1-2 ay sonra sıkar mı oyun sizce. eger al basla derseniz hangi server daha iyidir.

bu tip bilgiler cok isime yarar, o yuzden oynayanlardan cevap bekliyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

AoC, WAR, WoW'un guzel ozelliklerinin alip bir oyunda birlestirildigini dusunun. AoC'un getirdigi uzere yeni sistemleri mevcut degil ama mevcut olan diger sistemlerin hepsinin bir araya konulup, cok guzel bir grafik motoruyla desteklenip birbirine harmanlanmasindan olusuyor.

Ben oynarken AoC'un pvp sistemi cok kotu olmakla birlikte grafik motoru da cok emise sahipti, AION'da bu sorunlar yok, pvpsi biraz daha oturmus, daha eglenceli.. Abyss denilen yerde open world pvp var, AoC oynamis oldugunuzu dusunerek bu hosunuza gider gibime geliyor, istediginiz kadar gank-fest yapabiliyorsunuz. Level kasmak 30'lara kadar gayet basit, quest al, essek kafasi, keci boynuzu topla gibisinden, ilerleyen levellarda baya grinde donuyor.. WAR'daki tarz open pvp olan mekanda fortress falan ele gecirme var, world objectives vs.

Gayet guzel, eglenceli, guzel vakit gecirtiyor insana, ama ben yenilige acim diyorsan AION'da benim acimdan hicbir yenilik yok, sadece butun varolan sistemler alinip, bir araya konulup baya polishlenmis hali.

Kendini oynatiyor kisaca, tahminimce en az 2-3 ayda cok iyi vakit gecirir, ondan sonrasini kimse daha ongoremez gibime geliyor. Ama bence AoC'dan her bakimdan daha iyi olucagi kesindir, ncsoft kendini cok daha hizli yenileyen bir sirket ayrica oyunun temelleri cok saglam ve yenilige acik, ve son olarak cok fazla oyunculari var, bu da demek oluyor ki cok fazla gelir var, bu da demek oluyor ki oyun daha hizli gelisip guzellesebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

age of conan questleri olsun , ilk 10 levellik bölümü olsun harika fikirlerle piyasaya çıkması gerekentarihten erken cıkmış prematüre bebekti , yazık oldu gitti güzel oyundu ama tutunamadı kısacası hataları yüzünden, Aion o hatalara sahip değil bitmiş bir oyun yani yenilik pek yok , güzel özellikleri civcivli grafikleri yeni bir atmosfer ile mmo oynamak isteyen ve eski mmolardan sıkılmışlar icin kesinlikle en güzel alternatif. aoc-war dan iyi wow a alternatif bir mmo diyelim kısacası.
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkurler cevaplar icin. aoc ilk cıktıgında o hatalarına eksiklerine ragmen oynamıstım, nerdeyse 1.5 sene surdu toplamaları o sırada da ben sıkıldım. anladıgım kadarıyla o ilk bastaki sıkıntıları aion da cekmeyiz.

arkadas d&r da gormus oyunu gidip alalım o zaman bugun =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...