BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Ya ciddi ciddi bu adamlarin yaptiklarinin demokrasi adina yaptigini dusunen cahiller var ya. Al iste abi adamlarin kaynasmadan anladigi bu. Bunları başarırsak refahı yakalarız İyi bilim adamları yetiştireceğiz. Parayı iyi yöneteceğiz. Örneğin Yahudilerin çok ciddi keşifleri var. Oturdukları yerden para basıyorlar. Telefonun geçmişinde ve ampulün geçmişinde bunu görüyorsunuz. Hala onun rantını almaya devam ediyorlar. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12639577.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 oturdukları yerden para basıyorlar ne demek ya... yahudilerden daha para göz olmuşuz, tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Ucu bucağı olmayan bir açılım fırtınasına tutulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 kapitülasyon... o diil de "yahudi ve musevi" demiş galiba orda bi de. ne farkı varsa. gerçi belki cemaat dahilinde farklı manalara geliyorlardır, o kadarını bilemeyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 yıvidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 sg-1 said: kapitülasyon... o diil de "yahudi ve musevi" demiş galiba orda bi de. ne farkı varsa. gerçi belki cemaat dahilinde farklı manalara geliyorlardır, o kadarını bilemeyecem. yahudi dedigim bi irk musevi dedigi bi din yada oteki turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 - İnsan yönetimi - Bilgi yönetimi - Para yönetimi Bu üç maddede ne gibi bir gariplik var anlayamadım. Tüm konuşmada "oturdukları yerden para basıyorlar" mübalağasını konuşmada açıklamış zaten. Tam olarak ne eleştrilmiş anlayamadım. "Ama bizler ne yapıyoruz? Elimizde ne varsa gömeriz bir yere ticaret yapmayız." said: Özellikle şu çok doğru. Ülkemizde bunu yapan çok insan var. (yanlış anlaşılmasın olay zorla ticaret yapsın demek değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Horizon said: - İnsan yönetimi - Bilgi yönetimi - Para yönetimi Bu üç maddede ne gibi bir gariplik var anlayamadım. Tüm konuşmada "oturdukları yerden para basıyorlar" mübalağasını konuşmada açıklamış zaten. Tam olarak ne eleştrilmiş anlayamadım. "Ama bizler ne yapıyoruz? Elimizde ne varsa gömeriz bir yere ticaret yapmayız." said: Özellikle şu çok doğru. Ülkemizde bunu yapan çok insan var. (yanlış anlaşılmasın olay zorla ticaret yapsın demek değil) OHAA HORIZON OHAAAAAAAAAAAAAA OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA abi ok ya oh be demokratik libos solcu musun akpci misin kararsizdim tayyipci oldugun kesinlesti oh be artik ona gore cevap vercem abi adamin orda oturduklari yerden para kazaniyo dedigi ne YAHUDILER bi irk bi din adam diyo ki bole a.q bi yahudiler var cok ara basiyolar lan diye ayrimcilik deniyo buna onu gectim pozitif felan da deil bi herifciogullari var para basiyolar diyo bu mu abi kaynasmak oha ya cus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Cunku bizde gelecek kaygisi var, oyle veya boyle 3-5 kurus kazaninca hemen baglariz o parayi bir yere, ya ev aliriz kirasiyla geciniriz, ya taksi plakasi aliriz vs vs.. Turkiye'de burjuva kulturudur kazandigi parayla ticaret yapmak, orta sinif korkakligi ile kimse risk almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Bonepart , Ne bu şiddet bu celal ? Küfür de etmedim ama.. Burada gayet açık bakıyorum olaya , akp ci tayyipçi ayaklarını geç. Tam tersine senin şu yaklaşımında ve sözlerinde fanatik anti tayyeap modu görüyorum. Para yönetiminde ve iş dünyasında en iyiler en büyükler kim ? Yahudiler. Böyle olunca yahudilerin örnek verilmesi nasıl bir ayrımcılık oluyor ? Bunu bilmeyen mi var ? Bana göre çok yanlış bir algılaman var. not: Bu arada neci olduğum içine çok dert olmuşsa çok kasılma. Herşeyciyim senin gibi yaklaşım gösterenlere göre. İlla x.ci diye ad koyup ona göre tartışıyorsan , boşver gerek yok tartışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Dünyanın en zengin 5 adamı Yahudi. Demek ki dünyadaki bütün zenginler Yahudi. Demek ki dünyadaki bütün Yahudiler zengin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 6. si geliyo ataist.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 aquila said: Yahudiye acarsak gotu toparlayamayiz.ahahahahaha bu yorumdan sonra konu kapanmalı son nokta konmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Horizon said: Para yönetiminde ve iş dünyasında en iyiler en büyükler kim ? Yahudiler. Böyle olunca yahudilerin örnek verilmesi nasıl bir ayrımcılık oluyor ? Bunu bilmeyen mi var ? abi senin ayarin kacmis su kurdugun cumlelerde bile ayrimciligi goremiyosan bu senin sucun dunyada parayi yonetenler yahudiler diyosun ya YAHUDILER demenin adi ayrimciliktir bi grup insani irklari ve dinleri sebebiyle farklilastirmanin adi ayrimciliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Horizon said: - İnsan yönetimi - Bilgi yönetimi - Para yönetimi Bu üç maddede ne gibi bir gariplik var anlayamadım. Tüm konuşmada "oturdukları yerden para basıyorlar" mübalağasını konuşmada açıklamış zaten. Tam olarak ne eleştrilmiş anlayamadım. "Ama bizler ne yapıyoruz? Elimizde ne varsa gömeriz bir yere ticaret yapmayız." said: Özellikle şu çok doğru. Ülkemizde bunu yapan çok insan var. (yanlış anlaşılmasın olay zorla ticaret yapsın demek değil)AHAHAHAHAHAH OLM KAFAM COK IYIYDI SUNU OKUYUNCA AYILDIM, SEN NE KULLANIYOSUN ABI SAFGAFSGADGD edit: cok tepki vermisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Yahudiler bize ayrımcılık yapmıyorlar sanki. Yahudiler hep birbirlerine is verirler. is kurmak istesen para verirler. stanford gibi universitelere yahudiysen girmek daha kolaydir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 AMO said: Yahudiler bize ayrımcılık yapmıyorlar sanki. Yahudiler hep birbirlerine is verirler. is kurmak istesen para verirler. stanford gibi universitelere yahudiysen girmek daha kolaydir vs. AYRIMCILIK IRKCILIK FANATIKLIK SOVENIZM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 yaw hayatında hic mi yahudi gormedin. yahudiler birbirlerini tutarlar . basit bir gercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 AMO said: yaw hayatında hic mi yahudi gormedin. yahudiler birbirlerini tutarlar . basit bir gercek IRKCILIK yahudi gormek: evet yahudi arkadaslarim oldu yahudi arkadaslarim hala var. hic biri durup dururken bana hesap cakmadi mesela yada abi illa bizim emmi oglu izak hasmiyanin nargilecisi var ona gidelim demedi. bildigin doner yeyip nargileciye gittik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 "hiç mi yahudi görmedin" ne abi huaehueahu doğada böle doğal ortamında yahudi görüomuş gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 http://fc01.deviantart.com/fs29/f/2008/162/8/3/Baby_Deer_Loves_Hitler_by_humon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 A WILD JEW APPEARS! http://lolympics.com/files/images/motivational-poster-jew-jitsu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Rüyada Yahudi Görmek ??? Yahudi Düşmana, sihir ve hiyanet yapan, borcunu uzatan ve bahanelerle bunu ödemeyen, hilekar kimseye, Yahudi ile dünyalık muamele yaptığını ve sohbet ettiğini görmek hakkı inkar etmeye, müslümanlığının sözden ibaret kalmasına, Yahudi kadın görmek, vaad edildiğii halde bir türlü gerçekleşmeyen dünyalığa, Yahudi olduğunu görmek günah işlemekte cesur davranmaya, başkasının üzerindeki hakkını inkar etmeye delalet eder. Rüyada Yahudi ile konuşurken görmesi, o kimsenin dini görevlerini yerine getirmediğine, dinden çıkacağına yorumlanır. Rüyada Yahudi ile konuşurken görmesi, o kimsenin dini görevlerini yerine getirmediğine, dinden çıkacağına yorumlanır. Rüyasinda Yahudi oldugunu gören sapikliga yönelip Yahudileri sever ve onlarin inanislarini tasdik ile dininden uzaklasir. Ebu Sait El-Vaiz'e göre; rüyasinda Yahudi oldugunu gören farzlarini terk ve ihmal ederek dünyada bundan dolayi ceza görür. Arkasinda beyaz elbiseler bulundugu halde kendisine "Ey Yahudi!", diye hitapla seslenildigini ve bundan üzüntü duydugunu gören sikintida olup, feraha çikmasini bekler. Bir Yahudi toplulugunu gören Cenab-i Hakk'a tövbe eder. Bir veya bir kaç Yahudi görmek hidayete delalet eder. Yahudilige girdigini gören yakin bir akrabasindan miras yer. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen Yahudi gerek genç ve gerekse yasli olsun, bir düsmandir. Rüyada bir Yahudi ile muamele veya sohbet ettigini gören kimse, hakki inkar eden ve hakki yerine getirmekte lafla vakit geçiren bir kimseyi görür.Rüyada görülen Yahudi, sihir ve hiyanet sahibi ve borcunu uzatan ve bahane ederek ödemeyen bir kimsedir.Yahudi müneccim ve hilekar bir adamdir. Yahudi kadin, bol bol vaad olunan ve meydana gelmeyen dünyaliktir. Bir kimse kendisinin Yahudi oldugunu görse, o kimsenin günah islemeye cesaret göstermesine isarettir. Bazi tabirciler, rüyada Yahudi gören kimse, amcasina varis olur, dediler. Rüyada kendisine Yahudi diye çagrildigini ve kendisi ise bunu çirkin gördügünü görse, üzüntü ve kederden kurtulur, Allah (C.C.)'in rahmetine nail olur. Rüyada görülen yasli Yahudi, kisinin helak elmasim arzu eden bir Bazi tabirciler, Yahudi'yi görmek, hidayete ve halki irsat etmeye isarettir, dediler.Rüyada görülen Yahudi, dost suretinde görünen düsmandir. Bazen de Yahudi görmek, kasap tayfasindan zahmet ve mesakkat görmeye isarettir. Bir kimse rüyada kendisinin Yahudi oldugunu görse ve kendisinin de bir davasi var ise, o kimsenin üzerinde olan hakki inkar etmesine isarettir. Bazi tabirciler bu rüya, Yahudi ile muamele yapmaya isarettir, dediler. Eger rüyada Yahudi gören kimse borçlu ise, o kimsenin üzerinde olan bir hakki inkar etmesine ve hak sahibine zulüm etmesine de isarettir. http://www.ruyatabirleri.gen.tr/ruyatabirleri/yorum/7569/yahudi.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Bone part , öyle yaklaşıyorsunki konuya.. Şimdi sana göre "yahudiler" kelimesinin kullanıldığı tüm cümleler ayrımcılık ortaya çıkarır. Ben yahudiler iyi insanlar dediğimde kime ayrımcılık yapmış olacağım ? Benim yahudiler iyi insanlardır demem , yahudiler dışındaki insanları kötü olarak nitelemem anlamına mı gelir ? Bu tarz cümleler ile ayrımcılık yapılmaz , sen oraya kendin okadar takılmışsın ki neyin ne anlamda söylendiğini anlamaya çalışmadan "pat AYRIMCILIK!" diye kararını veriyorsun. Mesela şu konuşmada yahudiler kötülenmiş mi ? yaptıkları işte başarılarından dolayı örnek mi gösterilmişler ? Kusura bakma , bana göre senin ayarın kaçmış arkadaşım. ---------- örnek : "oku baban gibi eşşek olma" Bu cümleyi nasıl anlarsın ? yazılı ise virgülün koyulduğu yere göre anlam değişir. Ama sana sözle söylediğinde , bundan önce geçen cümleye göre , karşındakinin ne demek istediğini anlamış olursun. Yahudiler iyi insanlardır. Cümle bitti. Arkasından ama bak diğer insan şöyle böyle dediğimde evet ayrımcılık olur. Ya da kötü yönde düşün bu örneği. Konuda açtığın haberde geçen konuşmada "şu konuda başarılar" gibi bir anlam ile örnek verilmiş yahudiler. Bir türküz , şöyleyiz böyleyiz demiyormuyuz ? Bu ayrımcılık mı ? Türküm, doğruyum vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 kürtler dağa çıkıyor, terörist oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar