Abilify Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Ondan kötüsü stv programlarını gerçek sanan var.
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 flash tv deki spikerler olsa yine izlerim, hep izlerim. onların geyiği süperdi.
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=XeNS44pPk2c
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 gayet run hastası gibi oturup izliyorum foxda. WWE ftw. o jeff hardy yok mu.. piskopat herif
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Adamlar zaten kendilerini daha ziyade entertainer olarak lanse ediyorlar. Her programda dizi gibi takip edilecek bir husumet, bir konu falan oluyor. Ben çoğu kişinin düz maç izlemek için takip ettiğini düşünmüyorum zaten. Eskiden bayağı bir izlerdim. Adamların seyirci çelmek için çok güzel numaraları var. Mesela kalabalık birisine alkış desteği vermeye başladığında maçın gidişhatı o kişinin lehine dönmeye başlıyor. Maçı yarıda bölen atraksiyonlar oluyor, şu yener diye düşünüyorsunuz bi yerde pislik yapıp sizi ters köşeye yatırıyorlar falan filan. Genelde bakarsanız çok maloz bir olay. Fakat adamlar pembe dizi gibi yansıtıyorlar olayı. İzleyicilerle iletişim çok iyi. Ünlüleri getiriyorlar. Pembe dizilerde eksik olan aksiyonda var. Bunlar birleşince çok çok uzun senedir ilgiyle takip edilen bir sektöre dönüşüyor haliyle. Spor anlamında hiçbir manası yok tabi.
Öne çıkan mesajlar