BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 sikko sikko postlar atarak, imlâ hatası vs.. yaparak niye içtiğinizi belli edecek şeyler yapıyorsunuz? bundan zevk mi alıyorsunuz? gerçekten merak ettim. açın bi topic "BEN İÇTİM LAN" tarzında olsun bitsin işte. bakın biz de içiyoruz hiç typomuz yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zuhtu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 EVET SEN İÇKİ İÇEN COOL ÇOCUK EVET SEN OROSPU ÇOCUĞU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ooo feykler kermite girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ayıp ama arada ben kaynıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zuhtu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 OO MEVZU VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Topik mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Selam , görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ooops. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Ayagının tozuyla gitti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 aç yenisini gel ya bu sefer küfretme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 1st Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bilgisayarın başında niye içiyorsunuz onu da anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 malis atıp belli etmeyenlere çok saygı duyuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 http://images.hemalhemsat.com/pictures/2007/6/25/188425.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 fede said: ooo feykler kermite girdi ne yazdılardıda lan ben onlara fabrikasıyla gireyim ne yazdılarsa hsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 helal fırat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bak ben 5 tane ekran goruhyorum su an ama delikanli gibi de yaziyorum, hatta ben de simdi buraya su an olan fantastik olayi yazmak icin geldim 1.5 saat once (gece 2 sulari) evde, boku cikmis kafa bi dunya herkesin, bi ton ses, arkada gitar hero davul gitar (ve VIYIHHU diye star power aktive eden bir vokal), bi anda kapiya biri cot cot vurmaya basladi. herkes direk "abi ben hayatta acmam" a bagladi, ev arkadasim gitti kapiya acti: arkadas: sorry about the music =( adam: FUCK THE MUSIC MAN, WHERE'S THE BEER? adam takim elbise icinde ve sarhosluktan olucek belli, bikere mhuabbetimiz olmamis bi komsu, nisanlisiyla yasiyo falan. nisanlisi gitmis 1 haftaligina mi ne, sonra bi de evine gitti icki getirdi adam ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 öyle komşuya can kurban. bizimkiler direk yurt görevlisini ariyo bi de güvenlikle papaz oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Oha ilke cok iyi lan microsofttan bile iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ben içmeden typoyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 sen polis olucan,bir tutmuyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Bizim komsuda patates istemeye gelmiti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Penth in yazısını okuyunca umut sarıkayanın bay cingılbört karikatürleri geldi aklıma birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar