Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koridorda Steve Ballmer'la (CEO, Microsoft) karsilasmak

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

oyle (kismen) siradan bir gun gecirirken koridorda steve ballmer'la karsilastim lan. vay dedim, ne karizma okulda doktora yapiyormusum..

uzun hikaye

Okulda bir suredir hareketlilik vardi. Ballmer gelicek filan diye mailler geliyordu, konusuluyordu birseyler ama bu aralar cok yogun oldugum icin pek takip edemedim. Boyle aktiviteler 1200-1300 kisilik bir amfilerde oldugundan televizyondan izliyormus etkisi uyandiriyor, ben de pek ilgilenmiyorum.

Bugun de bizim doktora ogrencileri birliginin yeni baslayanlar icin oryantasyon tarzi bir aktivitesi vardi, onun organizasyonu icin kosusturuyordum, cok yogundu. Neyse, yogun ugraslar sonunda ilk bolumu tamamladik. Rektor cok guzel bir konusma yapti, guzel tavsiyeler verdi, ufak bir sosyallesme molasindan sonra insanlari yuzumuzun akiyla workshop'larina yolladik. Benim isim bu noktada bittigi icin geriye kalanlari kontrol ettim, etraf bosaldiktan 15-20 dakika sonra kendi binama gecmek icin yola ciktim.

Yururken de bir yandan cektigim fotograflari kontrol ediyorum hangisini websitesine ekleyebilirim diye. Bulundugumuz binayi bizim binaya baglayan koprumtrak zimbirtiya tam gelmistim ki kapisinda bayagi bir teknik zimbirti olan bir amfiden 4-5 kisi cikti. Hepsi izbandut gibi adamlar, ciddi is adami gibi giyinmisler, akademik dunyada cok alisik olunmayan bir durum. Iclerinden birisi ozellikle cok tanidik geliyor, boyle sapsalliklariyla aklimda kalmis birisi gibi. Hani birini gorursun de gulesin gelir ya, aynen oyle (ciddiyim). Aaa! Steve Ballmer! Yanindakilerle konusurken gulumsedi. Aklima birden Ilke (penth) geldi. Tam da "Eee? Ilke ne yapiyor??" demeye yuzumu kizarttim ki, hemen onumden merdivenlere indiler. "Tuh" dedim "Steve".. "gelseydin iki cay icerdik"

merdivenden inerlerken fotograf cektim ama tam cekerken yanindaki adamlardan biri birsey soyledi, kafasini cevirdi sadece keli cikti. sonra da uzaklastilar zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...