Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 oyle (kismen) siradan bir gun gecirirken koridorda steve ballmer'la karsilastim lan. vay dedim, ne karizma okulda doktora yapiyormusum.. uzun hikaye Okulda bir suredir hareketlilik vardi. Ballmer gelicek filan diye mailler geliyordu, konusuluyordu birseyler ama bu aralar cok yogun oldugum icin pek takip edemedim. Boyle aktiviteler 1200-1300 kisilik bir amfilerde oldugundan televizyondan izliyormus etkisi uyandiriyor, ben de pek ilgilenmiyorum. Bugun de bizim doktora ogrencileri birliginin yeni baslayanlar icin oryantasyon tarzi bir aktivitesi vardi, onun organizasyonu icin kosusturuyordum, cok yogundu. Neyse, yogun ugraslar sonunda ilk bolumu tamamladik. Rektor cok guzel bir konusma yapti, guzel tavsiyeler verdi, ufak bir sosyallesme molasindan sonra insanlari yuzumuzun akiyla workshop'larina yolladik. Benim isim bu noktada bittigi icin geriye kalanlari kontrol ettim, etraf bosaldiktan 15-20 dakika sonra kendi binama gecmek icin yola ciktim. Yururken de bir yandan cektigim fotograflari kontrol ediyorum hangisini websitesine ekleyebilirim diye. Bulundugumuz binayi bizim binaya baglayan koprumtrak zimbirtiya tam gelmistim ki kapisinda bayagi bir teknik zimbirti olan bir amfiden 4-5 kisi cikti. Hepsi izbandut gibi adamlar, ciddi is adami gibi giyinmisler, akademik dunyada cok alisik olunmayan bir durum. Iclerinden birisi ozellikle cok tanidik geliyor, boyle sapsalliklariyla aklimda kalmis birisi gibi. Hani birini gorursun de gulesin gelir ya, aynen oyle (ciddiyim). Aaa! Steve Ballmer! Yanindakilerle konusurken gulumsedi. Aklima birden Ilke (penth) geldi. Tam da "Eee? Ilke ne yapiyor??" demeye yuzumu kizarttim ki, hemen onumden merdivenlere indiler. "Tuh" dedim "Steve".. "gelseydin iki cay icerdik" merdivenden inerlerken fotograf cektim ama tam cekerken yanindaki adamlardan biri birsey soyledi, kafasini cevirdi sadece keli cikti. sonra da uzaklastilar zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 e hangi okul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Rotterdam School of Management, Erasmus University Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 abi adamın donunu isteseydin hatıra diye saklayıp koklardın olmadı ebayden sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 wehuahuahua negzel olmuş öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Söyleseydin developers developers developers diye bağırsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ehehe odama geldikten sonra "acaba 'show some love to researchers' desem 'researchers, researchers, researchers' diye bagirir miydi lan?" diye dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 "benim bi projem var böyle süper bi şey ufff" deseydin. kesin değerlendirirdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Bi an konuyu Penth açtı sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ıyy balmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 kafasını kolunun altına kıstırıp keline vurcaktın şap şap şap diye hızlıcana, çok büyük fırsat kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Asteroth said: Bi an konuyu Penth açtı sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Asteroth said: Bi an konuyu Penth açtı sandım. qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben penthin başına gelen bir olay aktarılacak sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 penth hasetinden çatlıyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben de bugün işyerinde odadan bi çıktım rıfat hisarcıklıoğlu 3 adım önümde duruyo. geri girdim odaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 geçen tayyip i bi kafakola almışım "la hınzır buralardan taşındın taşınalı bi kasımğaşa maçına geir oldun arada gel bi kahvemizi iç aynı evdeyiz" dedim "ekere mekere tamam abi ama jöle bozulmasın.." dedi sonra saldım bunu gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Çok dert yaptım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 suvras said: penth hasetinden çatlıyor şu anda.yok ben konustum adamla np euhe mum, para isteseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bizim okula da intel in ceo su geldi (bahcesehir uni) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bizim okula da ben geldim daha ne olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bizim okul onun bunun cocugu!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Asteroth said: Bi an konuyu Penth açtı sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ahah bende kesin penth viral marketing yapıyor dedim de bu sefer tutmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bizim okula okulun ceosu geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar