batu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Selamlar, Pre- order ile gelen %20 hızlı xp almamızı sağlayan "amulet" i kullanan oldumu? Bu ödülü lvl 30 sonrasına saklamak (veya lv 40) mantıklı görünüyor, bu ödülü kullanmak için her hangi bir max lvl cap varmı? sevgiler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 lvl req. ya da lvl sınırı yok, ama ortada amulet de yok :) 10 parça consumable var. 1 saatliğine, %20 boost veriyor, cd sini unuttum. Ben ve konuştuğum herkes 40+ için saklıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 9 saat cd'si var. level 40+ icin ideal bence, ozellikle instancelar icin.. ayrica yeni acilan serverlarda karakter acarsaniz bunlardan 5 tane veriyorlar, bende 15 tane var kalilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Black Cloud Hat Lodas's Amulet (5) Ring of Ancient Earth Şimdi farkettim, ben de Pre-order vardı :p Bunları karakterime aktardığımı söylüyor abiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 40+ tan sonrası için saklaman daha mantıklı low levellerda gerekli görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar