BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 makale sayısında marmara nın yarışa gireibliyorm olamsı lazım.. zebil gibi bölüm var okulda bir ilahiyat fakültesinde 6-7 tane doktora programı var ("hadis" diye doktora programı bile var lol) ya da bazı bölümleri saymıyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 eh, yada her yazılanı ciddiye almıyorlar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Zebil gibi bölüm var da Marmara'dan adam gibi journal'da makale çıkarabilen adam yok. Zebil gibi bölüm olması bir boka yaramıyor sayın doktora adayı İldeniz Bey.Önemli olan hatrı sayılır journallarda publish etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 [sarcasm] BabacumMostors said: makale sayısında marmara nın yarışa gireibliyorm olamsı lazım.. zebil gibi bölüm var okulda bir ilahiyat fakültesinde 6-7 tane doktora programı var ("hadis" diye doktora programı bile var lol) ya da bazı bölümleri saymıyorlar :P [/sarcasm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 fix'd baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 http://img.photobucket.com/albums/v600/h0l0gr4ml0s3r/bstuff/1245315115347.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Rewendor said: Rotweiler said: Benim anlamadığım kaçınız teknik okullar bakımından o bok attıklarınızda eğitim aldınız ki İTÜ METU ile kıyaslama yapabiliyorsunuz? O okullara bakarak İTÜ METÜ girerdi diyebiliyorsunuz? Açıkladık durumu, odtü mezunuyum haliyle gayet iyi biliyorum eğitim kalite durumunu, yine odtü mezunu pek çok arkadaşım yurtdışında şu listedeki okullara gittiler, haliyle iki okul arasında kıyaslama yapabileck durumdalar, ikisinde de eğitim alıyorlar, bana da durumu bildiriyorlar. Hala anlamadıysan daha ne kadar açıklayalım ? :) Ya sizin anlamadığınız olay şu... Ben ODTÜ den mezun olmadınız dedim mi? Ve ya böyle bişey sormuş olabilir miyim? Ne biliyim bi anket olur, ve ya bunları inceleyen bilim dalları olur onlar bu kararı verir. Çünkü heryeri inceleme fırsatları olur. Eğer bu anket resmi ise tabiiki. Ama biz tutup tek ODTÜ den mezun olduk diye, yani, diğer üniversitelerden mezun olmadan nasıl kıyaslıcaz? Yani nası bilicez? Bunu söylemeye çalışıyorum : )) Bunu bilebilmek ve ciddi manada eleştirisel olabilmek için, ya akademisyern olmak, olanlardan, meslektaşlarının üniversitelerinden haberdar olmak lazım, yada bu ankete bizzat katılmak lazım... Bunu söylemeye çalışıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ki "giden arkadaşlar diyor" u sağlam bi kaynak olarak alsak da değerlendirme fakülte bazında kalmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Odtüden İtüden bitirip geleni bizde ön lisansta başlatıyorlar valla (2.sınıf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 siz kim? ABET zamanı öncesidir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 tr de abet bi tek bilkentte var bildiğim itü odtü nalaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 oha sen bayaa yanlış biliyorsun sanırım. keza ilk abet'i alan itü olması lazım. sonra boun almış olması gerek. daha da var hani... düzeltme.. ilk alan odtü.. 94'te almışlar. edit 2. efem son iddialara göre ilk tüm mühendisliklere alan boun'müş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 DAÜ de de var ABET... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 http://www.kit.edu/ Abet ne bilmiyorum, okul son 2 senedir Bachelor/Mastera döndü belki şimdi tanıyorlardır , eskiden Diplom ( 5 senede yüksek mühendis) sisteminde Odtü itü ne kadar bitiren varsa ön lisanstan (ilk 2 sene) başlarlardı, 2-3 ders alarak 3.seneden ana lisanstan devam ederlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 http://www.abet.org/AccredProgramSearch/AccreditationSearch.aspx abetin sitesinde aradım valla ülkeyi turkey yapıp gerisini all diye bırakırsanız sadece bilkent geliyo, itü odtü ve boun zamanında almış olabilir , demekki süresi dolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Süresi falan dolmadı. Sitede neden çıkmıyor bilmiyorum da itü'de 6-7 senedir olması lazım ABET'in. Daha bu sene adamlar denetlemeye geldi. Okuduğumuz okulu da bilelim bi zahmet niye ukalalık yapıyosun ki hala? edit : kimya müh. abet metin Sevgili Öğrencilerimiz ve Mezunlarımız, Sürekli geliştirme sürecinde elde edilen “öz değerlendirme” sonuçları eğitim kalitesinin geliştirilmesi için kullanılmış ve verilen mühendislik eğitiminin uluslararası düzeyde eşdeğerliğinin belgelenmesi amacıyla da ABD’nin Mühendislik ve Teknoloji Akreditasyon Kurulu ABET’e başvurulmuştur. Ekim 2003’te ABET tarafından yapılan değerlendirme ziyareti sonucunda bölümümüz hiçbir “kaygı”, “zayıflık” ve “eksiklik” içermeyen bir değerlendirme raporu ile 6 yıl süreli eşdeğerlik almayı başarmıştır. Akreditasyon ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için aşağıdaki linklerden yararlanabilirsiniz. edit 2 : Eş değelik alan bütün bölümlerin PDF halinde listesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ukalalık yapmıyorum sitede abetin kendi sitesinde olan bilgiyi söyledim sadece. ne bu şiddet ne bu celal, sakin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bilmeden uyduruyosun, adam gibi araştırmadan konuşuyosun ben de cevabını veriyorum. sinirlenecek bir olay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 abetin sitesi değil mi o ? orda doğru bilgi verilmiycekte nere verilicek ki zaten senin spoiler içinde verdiğin metine bakark bile konuşursak itü ekim 2003te 6 yıllığına almıştır diyor. yani bu ay bitti ya da biticek(6 gün kaldığı için bitmiş olma ihtimali çok yüksek) ki itülü arkadaşım kendi dedi abi abet süresi dolmuş galiba sitede de yazmıyo diye. tartışmaya da gerek yok bi kaç ay içinde yenilenir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 of allahım. abet'ten denetime geldiler bu sene diyorum. yenilendi yani bir kaç ay içinde falan durumu yok. ayrıca yolladığım adresteki pdf abet'in sitesinden. orada gözüktüğüne göre search kısmı bozuk demektir sitenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 verdiğin pdf dosyasından cümle The following programs are not accredited by ABET, but are deemed substantially equivalent to programs in the United States. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 evet abet tarafından verilen denklik sertifikamız var zaten. yurtdışındaki üniversitelerin bir çoğuna bu veriliyor ve abet olarak geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 sacma sapan tartismayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 değiştir şu avatarını oynak oynak kafasını döndürüyo adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar