Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bikaç yıl önce bu oyunu anlamamış bi arkadaş için hazırlamıştım. geçen günlerde yine lazım oldu, yine işe yaradı kerata. yıl olmuş 2009 hala mayın tarlasını öğrenemediyseniz belki bu meret işe yarar; http://img96.imageshack.us/img96/597/mayntarlaslesson1.jpg türkçenin içine doldurmuşum bu arada maşallah dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Teşekkürler Xenocide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 tutorial olmamış. çok ayaküstü "5 dakkada bişi yapayım"cı bir şey olmuş. daha açık açık ifade etsen olayları güzel olurdu. ayrıca temiz bir liste halinde olsa, okumayı da kolaylaştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 şu minesweeperı bi bitiremedim ona yanarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ben tutosunu okusam da anlayamicam sanırım. yılladır da hiç anlamamışımdır bunu. çok alengirli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar