hunty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ben Gorgos'ta oyuna dun basladim. Surekli oyuna girip cikiyorum ama hic sira ile karsilasmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Enteresan şekilde sıra mıra yoktu dün falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 mass ban wave gelmis botlar icin ondan sira filan yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 56k kişi banlamışlar duyumlara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Bot ve altin saticilarini engellemek icin proxy server kullananlari da banlamisar diye duydum, asli var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 var, cok magdur var o yuzden US de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ben hala açmadım accountu.. gelim mi kim hangi guild ellerini açmış beklıyor benı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Sira falan kalmadi bu arada, o konuda cekinen varsa gelsin rahatca. En kalabalik serverlardan biri sanirim Gorgos, 5-6 dakika bekledim max 4 gundur. Aksam saat 7 den falan bahsediyorum bu arada, en kalabalik saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bugün bizim saat ile 9 da girdim 360 kişi vardı sırada , 15 dakikada bitti. 2.5 saat'e göre bayağı gelişme var =p artık gelir gelmez oyuna girip başka şeylerle uğraşmama gerek kalmadı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 2 saat beklediğimi bilirim sıra için. fakat şimdi anında giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Sıra olayı bıttı yaff komple..guzel guzel gırılıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar