kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben sana inançlarını savunduğun için angut dememiştimki =(
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Canım unutmuşum ya inanıyorum tapıyorum..Kurban da yaklaşıyo :(
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 kermit said: kusura bakma ama 18 yaşına kadar din anlamında hiç bilgilendirilmemiş bi insana 18 yaşına gelince " aklı üreme organının ucunda olacağı için" din hakkında bilgi versen tınlamaz. ya da kafa artık basmaya başladığı için nuh tufanı, göğe çıkma ,çamurdan yaratma,cinler,periler ,memeleri yeni tomurcuklanmış huriler(en bombası da bu) gibi masalları yemez.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bana öyle masal anlatan olmadı hiç keşke şu hurili kısımı anlatsalardı =(
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 -007- said: @nileppezdel çocuk denen şey önüne ne sunarsan onu kabul eder belli bi yaşa kadar. Seçenek sunarsan seçemez yani, bilmez çünkü. Bilmediği için de seçimleri yanlış olur. Ana baba olmak zaten büyüyene kadar onun yerine seçmektir. Onun yerine seçmezsen ana babalık yapmamış boş bi adam olursun, ilerde de acısını kat kat çekersin. Çocuğun büyüyene kadar onun yerine savunacağı ekomomik modeli,yönetim sistemini de seçiyor musun?.Çocukları Faşist çocuk,liberal çocuk,marksist çocuk diye de ayırmamızı ister misin?
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 kermit said: bana öyle masal anlatan olmadı hiç olm milletin kafasındaki tabuları yıkmaya utanmıyor musun sen! herkes gittiği kuran kursunda devlete karşı doldurulmuş olmalı, herkes din öğretilirken dine değil batıla takılmalı, herkes kuran'ın içeriğini değil hadislerini baz almalı, her dine inanan bağnaz olmalı.. vs. lütfen tabuları yıkmayalım. din karşıtları da aşırı dinciler gibi beyinlerindeki kalııın duvarlarla mutlular! (bölece başlık da bi 5sf daha gider)
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Dartanian said: Canım unutmuşum ya inanıyorum tapıyorum..Kurban da yaklaşıyo :( canım benim. taptığın için sana kocaman bir http://forum.paticik.com/thumbnails/e76/8cd/6c3/c09/d93/9d8/2d1/46d/b61/fd6/a6_450xNULL.gif öpücük geliyo
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Böjeek said: angutu diyenin ağzını öpeyim. neyse. akp=müslümanlık diyen insana ben sadece AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Derim akp=müslümanlık demedim. Müslüman olduğunu iddia eden göz önünde bir kişi söyledim. Müslümanım diyen 5 vakit namaz kılan ama saygısız bi hıyar olan bakkal Kamil amcadan bahsetsem hiç anlamı olmazdı. Örnek verdim. Örnek vermenin ne olduğundan haberdar değilsin sen ya buna karar verdim. Ya da gerçekten başarısız demogoji yapıyorsun. Dünyadaki 1 milyar falan müslümanın hepsini yazayım mı bu posta gereksiz demogojine kurban gitmemek için. Komiksin böcek ya
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 kermit said: bana öyle masal anlatan olmadı hiç keşke şu hurili kısımı anlatsalardı =( o kısım pek fena değil aslında da ben 25-30 arasını daha bi beğenirim
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Başka bir dinin görevini yerine getirmek için bi dinin kutsal bi varlığını kesmek..
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 nileppezdel said: akp=müslümanlık demedim. Müslüman olduğunu iddia eden göz önünde bir kişi söyledim. işte bu yüzden failledin 1 kişiye göre müslümanların yada dinin notunu vermeye kalkıyosun bende sana bakıp ateistlerin notunu veriyorum ve içimden şu ses gelyio ateistlere karşı angut =/
chagy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paladinler falan trolleri keserken laf yok ama tolga bey?
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Ben onu da savunmuyorum.Camelot oynadım 3 yıl ve kimseyi kesmedim.ağaç çiçekler kum güneş gezdim.Ne troll kestim ne yamyam.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Dinin notunu vermeye kalkmadım ki ben. Din öğretmekle iyi insan yaratılmaz tezimikanıtladım basit bir şekilde.
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 kermit said: bana öyle masal anlatan olmadı hiç keşke şu hurili kısımı anlatsalardı =( sonradan gelen edit Ya benim bir din hocam vardı girdim abi derse orta 2 falan başladı anlatmaya işte "musa asasını yılana çevirmiş" falan filan.İlk başta dedim kafa mı yapıyo bu adam bizle sonra baktım harbi harbi tarihi olay gibi anlatıyor.Hocam dedim "kaç yılında olmuş bu olay" hoca da bana "sen numaranı ver bakiim" dedi.Bu da böyle bir anımdır.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 nileppezdel said: Dinin notunu vermeye kalkmadım ki ben. Din öğretmekle iyi insan yaratılmaz tezimikanıtladım basit bir şekilde. sen dini sadece allaha tapmak olarak algılıyosun yavrum benim o yüzden öyle geliyo sana bak şimdi uzan yatağına biraz uyu pencereleri aç ama oksijen girsin odana herşey değişecek senin için.
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bayılıyorum şu islamcıların karşı dinden birşey görünce çılgına dönmelerine. kırmızı gören boğa misali toslayacak yer arıyorlar (:
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 @kermit: Yahu dinsiz olup da saygısız olan, kötülük yapan tek kişi tanımadım. Ama dindarlardan tanıdım. Din sadece Allah'a tapmak değildir, çok güzel iyilik vs. mesajları da vardır ama din öğretmezsek çocuğumuz yoldan çıkar, it kopuk olur, saygısız olur, satanist olur orgylere katılır mantığı da saçma. Ayrıca işte dediğim gbi dinöğretince iyiliği almayabilir kişi, dinle ilgili hiçbir şey öğretilmeden de gayet iyi saygılı bir insan olabilir.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 said: Yahu dinsiz olup da saygısız olan, kötülük yapan tek kişi tanımadım. zuahauha. bu durum şöle adlandırılıyor; saygıda anlam kayması. kendisine yapılan benzer durum saygısızlık olarak nitelendirilirkene kendisi ya da benzerinin yaptığı hak olarak adlandırılabiliyor.. yemeyelim birbirimizi..
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 evet bütün suçluların dini var. hep kötülüğü bi dine inanlar yapıyo. dinsizler melek. hı hı.
sir Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 oha internette misyoner site mi varmış?!?! offf çok kötü birşey bu internet, genel ahlaka, türk aile ve toplum yapısına aykırı ayol resmen!
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 @dasaa: Muhammed iyi bir yazardı lafınısaygısızlık olarak algılayan insan sorunludur, zira onun inancını benimsemediğim için benim için iyi bir yazardan öte değildir. Buna saygısızlık denemez. Benim saygısızlığım falan olmadı inananlara bu forumlarda. Saygısızlık olarak algıayanların kendi problemidir yani :) @böcek: Ben dindarlar hep suçlu dinsizler melek demiyorm. Kendi tanıdığım insanlara göre konuşuyorum ve diyorum ki dinde iyilik güellik de anlatılır ama onlar zaten hayatın parçası olan şeylerdir, dinsizler de bunlardan çok güzel nasiplerini alabilirler ve dindarların da iyi olması saygılı olması şart değildir :) Ama çoğunuz ya acı bir şekilde demek istediğim ve güzelce açıkladığım şeyleri anlama kapasitesinden yoksunsunuz ya da demogoji yaparak laf sokmayı seviyorsunuz. Ben ikincisi diye düşünüyorum hala..
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bence sizin o kadar çok canınız sıkılmış ki gelip burda böyle aptal şeyleri tartışabiliyorsunuz hobi filan edinin derim
Öne çıkan mesajlar