Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 arkadaslar bende aslinda itiraf etmeliyim ben aslinda oksfort sosyolojide arastirma gorevlisi olarak calisan uzun boylu sarisin 90-60-90 ingiliz bir bagyanim hocamin verdigi odev yuzunden sitenize girdim ve 9 sene boyunca turk nerdlerini dogal ortamlarinda inceledim ve tezimi bunun ustune kurdum yardimlariniz icin tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 sg-1 said: itiraf ediyorum, bursa başkanı böyle bir açıklama yapmamıştır. İlk posttaki açıklama Diyarbakırspor başkanının açıklaması üzerinde oynanılarak tarafımdan yaratılmıştır. benzer ossuruk lafları kürt söyleyince "helal", türk söyleyince "faşist" diyenler için turnusol kağıdı etkisi göstermesi beklenmiştir. ama sanırım patinin haberleri tam okumadığını gösteren küçük bir deney olmuştur daha çok. Heheyyy ne kadar yaratıcı!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 dory said: artik konu disi da entrikalarin icinde möiydi kendi kafalarindan haber uyduranlar pwnlananlar pwnlayanlar flash flash izlemede kalin sayin seyirciler Konuyu bilmemde bu gol olmuş eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Reksa said: toggie said: olayı baslatan bursa taraftarınaysa soyleyecek soz bulamıyorum. turk bayragı acmalar, ırkcı tezahuratlar falan. hakkaten rezillik yani. türk bayrağı açıp pkk ya sövmek ırkçılık, bölücülük mü oluyor? kaldıki maç boyunca tribünden 1 kez bile kürt lafı çıkmadı. yani olayın türklük-kürtlük le alakası yok. kaldıki biz her maç türk bayrağı açıp terör örgütü aleyhine tezahürat yapıyoruz isteyen youtubetan izleyebilir.hem madem biz pkk değiliz diyorlar o zaman niye pkk ya küfür ettiğimizde diyarbakırlı yönetici topu futbolcuya vermeyip hakeme anons yaptırmak istiyor? diyarbakır macına denk gelmis ne buyuk tesaduf. koltuk atılmıs da oyle cıkmıs olaylar da, geciniz efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 dory said: artik konu disi da entrikalarin icinde möiydi kendi kafalarindan haber uyduranlar pwnlananlar pwnlayanlar flash flash izlemede kalin sayin seyirciler kusra bakma apla bundan soora sana sorarım forumda nası topik açılacaanı. calimero said: sg-1 said: itiraf ediyorum, bursa başkanı böyle bir açıklama yapmamıştır. İlk posttaki açıklama Diyarbakırspor başkanının açıklaması üzerinde oynanılarak tarafımdan yaratılmıştır. benzer ossuruk lafları kürt söyleyince "helal", türk söyleyince "faşist" diyenler için turnusol kağıdı etkisi göstermesi beklenmiştir. ama sanırım patinin haberleri tam okumadığını gösteren küçük bir deney olmuştur daha çok. Heheyyy ne kadar yaratıcı!!111 vaaaauuuvvv müthiş tespit! ben de farkeden olmaz sanmıştım!!1!!111! tey güzel allaam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 böyle dışkıda boncuk bulmuş gibi üstüne basmışsın da o bakımdan şeettim. bıraksaydın da başkaları fark etseydi zeka parıltını... tey tey teyy.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Reksa said: stada kız tavlamaya gelen apaçi grubuydu. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 lolz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ahaha yeni gördüm. süpermiş :D harbi pwned yani... bi de evet biliyorum gördüm, bunu söleyen benim teyzemciler çıkmış uhauhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bu arada Reksa said: stada kız tavlamaya gelen apaçi grubuydu. hangi stat ? bi adresini verebilcenmi ? kız tavlamaya gidilecek kadar çok kız olan bi stad varsa direk gidelim yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 calimero said: böyle dışkıda boncuk bulmuş gibi üstüne basmışsın da o bakımdan şeettim. bıraksaydın da başkaları fark etseydi zeka parıltını... tey tey teyy.... baktım konu iyice bursa'ya giydirme topiğine gidiyor, duruma el koymam gerekti. o diil de, bu topik sana fena dokunmuş gibi, hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 o değil de bursa başkanı o lafları söyleseydi, diyarbakır'ıkine göre daha faşizan bir tutum olurdu elbette. çünkü konuyla "o yönde" hiç bir ilgisi olmayan adam çıkıp "biz türk milletinin takımıyız" derse, toplum üzerinde bıraktığı algı aynı olmaz, olamaz. zira geçmişten bu yana olaylar karşısındaki yerleri, durumları farklı. dolayısıyla insanların bakış açıları da iki takıma farklı olacaktır ve bundan sonra söyledikleri de, bundan önceki duruşlarıyla birlikte değerlendirilecektir. bundan daha doğal bir şey olamaz. senin de çıkıp bunu "bakın böyle bik bik" diye kullanmaya çalışman boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 "@sg-1 suda oynayan cocuk gibi cirpiniyor. Ama onlar söyleyince iyi biz söleyince tüh kaka oluyoruz. Biz fasist degiliz lütfennn ama lütfennn ühühühü" olmus bide kendide aciklayinca fail oda ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 buyyur burdan yak! Bursalı söyleyince neden daha faşizan olsun yav? Hangi algı, hangi duruş? Kafana göre toplumun geneli için bi bakış açısı yaratmışsın, sonra da o uyduruk bakış açısı uyarınca beni boş konuşmakla itham ediyorsun. Yalnız bi de komik olan benim Bursalı bu lafı söylese destekleyeceğimi düşünüyor olmanız. Eğer Bursalı söylerse faşist, diyarbakırlı söylerse iyi olduğunu düşünüyorsanız hastalıklısınız. (Bursalının demediği laftan gocunup diyarbakırlı'nın dediği aynı lafı alkışlamak garip.) halbuki bence biri aynı şeyin laciverdi, diğeri moru. kaldı ki Bursalı böyle bişey demedi zaten, diyen Diyarbakırlı, yani sorunun kaynağı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 uza bi ya.. 1- tavrın çok çirkin. lise ergeni heyecanıyla ettiğin lafları geçtim, "ben doğruyum, siz yanlış" kafalarıyla bir yere varamazsın. 2- ne yazdığımı okuyup da anlayamamışsın. ben "diyarbakırlı söylerse çok süper lan" demedim. ya da "toplumun bakış açısı böyle böyle" diye bir yargıda da bulunmadım. lafı kıçından anlayan bir özel harekat timi var konu dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 diyarbakırlı'nın soyledigini normal bulmadık ki? ikisi de aynı derecede fasist acıklama olmus. ben acıkcası dusunmedim bile senin boyle bi insanları deneyeyim tribine girecegini. uzuldum acıkcası, bi dahakine daha dikkatli olucam senin actıgın baslıkları okurken. ayrıca evet racta'nın bi onceki mesajında yazdıklarına tamamen katılıyorum. insanlar tabi ki diyarbakırlı'nın soyledikleri ile bursalı'nın soylediklerini farklı sekilde gorur ve yorumlar. bu gayet normal bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 1sg, lise ergeni, gerçekten çok seviyeli! madem kalem açtın, kalem kalem gidelim: 1- ben doğruyum, siz yanlış, eve bu konuda böyle düşünüyorum, nedenlerini de anlattım, madde 2'de. dolayısıyla madde 1 kadük kaldı. 2- ben senin "diyarbakırlı söylerse çok süper lan" dediğini söylemedim ki, "böyle düşünüyorsanIZ hastalıklısınIZ" dedim. said: toplum üzerinde bıraktığı algı aynı olmaz, olamaz. zira geçmişten bu yana olaylar karşısındaki yerleri, durumları farklı. dolayısıyla insanların bakış açıları da iki takıma farklı olacaktır ve bundan sonra söyledikleri de, bundan önceki duruşlarıyla birlikte değerlendirilecektir. bundan daha doğal bir şey olamaz. bunu da sen dedin, sonra demedim dedin, tutarsızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 1 s g. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Ractamainus said: ...çünkü konuyla "o yönde" hiç bir ilgisi olmayan adam çıkıp "biz türk milletinin takımıyız" derse, toplum üzerinde bıraktığı algı aynı olmaz, olamaz. zira geçmişten bu yana olaylar karşısındaki yerleri, durumları farklı. dolayısıyla insanların bakış açıları da iki takıma farklı olacaktır ve bundan sonra söyledikleri de, bundan önceki duruşlarıyla birlikte değerlendirilecektir. bundan daha doğal bir şey olamaz. sg-1 said: Kafana göre toplumun geneli için bi bakış açısı yaratmışsın, sonra da o uyduruk bakış açısı uyarınca beni boş konuşmakla itham ediyorsun. Ractamainus said: ...ya da "toplumun bakış açısı böyle böyle" diye bir yargıda da bulunmadım. tekrar ediyorum. toplumun "bakış açısı şöyledir" gibi bir saptama değil benimki.. bu tüm insanlık için geçerlidir, söylemleri sadece o anın verileriyle değil, söylemin sahibinin geçmişi ve duruşuyla kafamızda oluşturduğu kavramlara bağlayarak değerlendiririz. benim lafımı, sanki ne dediğimi bilmiyormuşum gibi bana karşı kullanma. sonuçta sana şöyle anlatıyım; tayyip erdoğan'ın "atatürk'ün de hataları vardı" demesiyle turgut özakman'ın "atatürk'ün de hataları vardı" demesini aynı biçimde mi algılarsın? off offf. çok sinir bozucu bir adamsın. ideolojin, fikirlerin falan değil sinir bozan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Bursa'nınki salaklık olabilir ama Diyerbakırlılar'ın yaptığından büyük bir salaklık olamaz Kürt milleti nedir ya offffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 hala daha inkar ediyor olman garip, üstelik durumu bi de evrensel hale getirmeye çalışman daha da garip. verdiğin örnek de o kadar alakasız ki, yani şöyle birşey, diyarbakırlı birinin kalkıp da "biz kürt milletinin takımıyız" demesiyle bursalı birinin "biz kürt milletinin takımıyız" demesi arasında elbette fark var. ha bi de olayı kişiselleştirme çabanı da takdir ediyorum, şahsımla bir sorunun mu var, eğer varsa bunun yeri forum değil. küfretmek isteyenleri de özelden alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 peki adamım. haklısın. ne dediğimi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ha şöyle yola gel :p abicim küsüp gidiyorsunuz üzülüyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 yahu tanımadığım adama ne küseceğim. forumda bi de. teey. tartışmanın bir yol alamadığını gördüğümde genelde bırakırım. uğraşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar