Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

" Biz Türk milletinin takımıyız ! "

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Bursa'da oynanan Bursaspor - Diyarbakırspor maçında ortaya çıkan ve uzun süre Türkiye gündemini meşgul eden olaylar ile ilgili konuşan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, ilginç açıklamalarda bulundu.

60 milyon Türk'ün Bursaspor'u desteklemesi gerektiğini söyleyen Yazıcı, "Biz devletten yardım istemiyoruz. İstediğimiz zaman bize devlet takımı diyorlar. Biz devlet takımı değiliz, Bursa'nın ve Türk Milleti'nin takımıyız" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12638750.asp
Sosyal ağlarda paylaş

"Devletin değil kürt milletinin takımıyız."

Böyle bi açıklama yaptıysa tam olarak saçmalamıştır.

Kürt milleti diye bişey yok çünkü kürtler millet değil, etnik gruplardan biri.

Bölücülük yapmış adam, iyi niyetli açıklama değil.
Sosyal ağlarda paylaş

yani diyarbakır bursa ile oynamadan once de bi cok mac yaptı ve hicbirinde boyle bi olay yasanmadı. birden milliyetciligi mi tutmus hepsinin nedir anlamadım. resmen bilenmisler diyarlılar gelsinler de saldıralım diye. futbol takımının oyuncularının ne gunahı var? iclerinde istanbullu, bursalı, antalyalı, adanalı, trabzonlu vs. her yerden adam var. sporun icine ediyo soyle hareketler ondan sonra ayıkla pirincin tasını.
Sosyal ağlarda paylaş

itiraf ediyorum, bursa başkanı böyle bir açıklama yapmamıştır. İlk posttaki açıklama Diyarbakırspor başkanının açıklaması üzerinde oynanılarak tarafımdan yaratılmıştır.

benzer ossuruk lafları kürt söyleyince "helal", türk söyleyince "faşist" diyenler için turnusol kağıdı etkisi göstermesi beklenmiştir.

ama sanırım patinin haberleri tam okumadığını gösteren küçük bir deney olmuştur daha çok.

Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

itiraf ediyorum, bursa başkanı böyle bir açıklama yapmamıştır. İlk posttaki açıklama Diyarbakırspor başkanının açıklaması üzerinde oynanılarak tarafımdan yaratılmıştır.

benzer ossuruk lafları kürt söyleyince "helal", türk söyleyince "faşist" diyenler için turnusol kağıdı etkisi göstermesi beklenmiştir.

ama sanırım patinin haberleri tam okumadığını gösteren küçük bir deney olmuştur daha çok.

harbi pwned.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de diyorum bu adam neden haberin kaynağında farklı hatta tam tersi haberi vermiş :) , tabi bir de şöyle birşey var.

Bizim postlarda genelde haberi adam yazar , linki de al sana ispat diye koyar. Bundan dolayı herkes o linke tıklayıp bakmaz. Çok şaşırtıcı bir durum değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:

Bursa taraftarı texas ayağına kendi kendine havalanan ve ne olduğu belli olmayan serserilerin de içlerine girdiği maganda topluluğudur.

En azından son zamanlarda aştılar kendilerini. "Abi hadi ekşın olsun" modunda takılan tipler oldular.

saçmalama.

olayların texasla alakası yok.ben maçtaydım.2-0 olduktan sonra diyarbakır taraftarları koltukları bi anda kırıp yan taraftaki bursalıların üstüne atmaya başladılar. bizimkilerde buna karşılık verdi.

toggie said:

olayı baslatan bursa taraftarınaysa soyleyecek soz bulamıyorum. turk bayragı acmalar, ırkcı tezahuratlar falan. hakkaten rezillik yani.

türk bayrağı açıp pkk ya sövmek ırkçılık, bölücülük mü oluyor?
kaldıki maç boyunca tribünden 1 kez bile kürt lafı çıkmadı. yani olayın türklük-kürtlük le alakası yok. kaldıki biz her maç türk bayrağı açıp terör örgütü aleyhine tezahürat yapıyoruz isteyen youtubetan izleyebilir.hem madem biz pkk değiliz diyorlar o zaman niye pkk ya küfür ettiğimizde diyarbakırlı yönetici topu futbolcuya vermeyip hakeme anons yaptırmak istiyor?

aquila said:

kedine texas diyen seyirci grubuna anca gulerim.

bende sana gülüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...