sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Bursa'da oynanan Bursaspor - Diyarbakırspor maçında ortaya çıkan ve uzun süre Türkiye gündemini meşgul eden olaylar ile ilgili konuşan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, ilginç açıklamalarda bulundu. 60 milyon Türk'ün Bursaspor'u desteklemesi gerektiğini söyleyen Yazıcı, "Biz devletten yardım istemiyoruz. İstediğimiz zaman bize devlet takımı diyorlar. Biz devlet takımı değiliz, Bursa'nın ve Türk Milleti'nin takımıyız" dedi. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12638750.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 anne türkler beni dövdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bursa bu kadar iyi giderken selfpwnage yaptı adamlar resmen. yazık olacak bundan sonra kotu gidis baslarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 allahın hödüğü, türkler bursayı, kürtler diyarbakırımı destekleseymış... has pi na la, banlasınlar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 O zaman BUYRUN BURDAN YAKIN Devletin değil kürt milletinin takımıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 "Devletin değil kürt milletinin takımıyız." Böyle bi açıklama yaptıysa tam olarak saçmalamıştır. Kürt milleti diye bişey yok çünkü kürtler millet değil, etnik gruplardan biri. Bölücülük yapmış adam, iyi niyetli açıklama değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 hep bursalilar hep bursalilar havasinda veya suyunda birsey var bu sehrin kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 hangi baskan daha once konusmus onu merak ettim ben. hani bursa baskanının soyledigi de sacma sapan. olayı baslatan bursa taraftarınaysa soyleyecek soz bulamıyorum. turk bayragı acmalar, ırkcı tezahuratlar falan. hakkaten rezillik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bursayı haritadan silmek lazım bende kılım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Benim merak ettiğim/bilmediğim Bursa taraftarının bunu neden yaptığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 yani diyarbakır bursa ile oynamadan once de bi cok mac yaptı ve hicbirinde boyle bi olay yasanmadı. birden milliyetciligi mi tutmus hepsinin nedir anlamadım. resmen bilenmisler diyarlılar gelsinler de saldıralım diye. futbol takımının oyuncularının ne gunahı var? iclerinde istanbullu, bursalı, antalyalı, adanalı, trabzonlu vs. her yerden adam var. sporun icine ediyo soyle hareketler ondan sonra ayıkla pirincin tasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Bursa taraftarı texas ayağına kendi kendine havalanan ve ne olduğu belli olmayan serserilerin de içlerine girdiği maganda topluluğudur. En azından son zamanlarda aştılar kendilerini. "Abi hadi ekşın olsun" modunda takılan tipler oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 kedine texas diyen seyirci grubuna anca gulerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 texas organize ve iyi destekçi bi taraftar grubu ama gerisini bilmiyorum. salak olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 itiraf ediyorum, bursa başkanı böyle bir açıklama yapmamıştır. İlk posttaki açıklama Diyarbakırspor başkanının açıklaması üzerinde oynanılarak tarafımdan yaratılmıştır. benzer ossuruk lafları kürt söyleyince "helal", türk söyleyince "faşist" diyenler için turnusol kağıdı etkisi göstermesi beklenmiştir. ama sanırım patinin haberleri tam okumadığını gösteren küçük bir deney olmuştur daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 pwned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 sg-1 said: itiraf ediyorum, bursa başkanı böyle bir açıklama yapmamıştır. İlk posttaki açıklama Diyarbakırspor başkanının açıklaması üzerinde oynanılarak tarafımdan yaratılmıştır. benzer ossuruk lafları kürt söyleyince "helal", türk söyleyince "faşist" diyenler için turnusol kağıdı etkisi göstermesi beklenmiştir. ama sanırım patinin haberleri tam okumadığını gösteren küçük bir deney olmuştur daha çok. harbi pwned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 İyi bir tespit oldu bu, demek link verince bakın okuyun sonra tartisalim dediğimiz halde, halen dediğini tutturan, anlamamakda direnen bazı üyelerin neden böyle yaptığı anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Ben de diyorum bu adam neden haberin kaynağında farklı hatta tam tersi haberi vermiş :) , tabi bir de şöyle birşey var. Bizim postlarda genelde haberi adam yazar , linki de al sana ispat diye koyar. Bundan dolayı herkes o linke tıklayıp bakmaz. Çok şaşırtıcı bir durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 o biraz da haberin dogru olup olmayacagına ve yazana guvenip guvenmeyecegimizle ilgili. cok mu inanılmaz bir olay ki kaynaga bakıp da inanma geregi duyalım boyle biseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Horizon said: Bursa taraftarı texas ayağına kendi kendine havalanan ve ne olduğu belli olmayan serserilerin de içlerine girdiği maganda topluluğudur. En azından son zamanlarda aştılar kendilerini. "Abi hadi ekşın olsun" modunda takılan tipler oldular. saçmalama. olayların texasla alakası yok.ben maçtaydım.2-0 olduktan sonra diyarbakır taraftarları koltukları bi anda kırıp yan taraftaki bursalıların üstüne atmaya başladılar. bizimkilerde buna karşılık verdi. toggie said: olayı baslatan bursa taraftarınaysa soyleyecek soz bulamıyorum. turk bayragı acmalar, ırkcı tezahuratlar falan. hakkaten rezillik yani. türk bayrağı açıp pkk ya sövmek ırkçılık, bölücülük mü oluyor? kaldıki maç boyunca tribünden 1 kez bile kürt lafı çıkmadı. yani olayın türklük-kürtlük le alakası yok. kaldıki biz her maç türk bayrağı açıp terör örgütü aleyhine tezahürat yapıyoruz isteyen youtubetan izleyebilir.hem madem biz pkk değiliz diyorlar o zaman niye pkk ya küfür ettiğimizde diyarbakırlı yönetici topu futbolcuya vermeyip hakeme anons yaptırmak istiyor? aquila said: kedine texas diyen seyirci grubuna anca gulerim. bende sana gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Reksa anlattığın gibiyse ortada hiçbi problem yok. Medyada böyle çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bizim tribünden de tabi çatlak sesler oldu ama en kalabalığı 8-10 tane toplanmış stada kız tavlamaya gelen apaçi grubuydu. tabi onlarda hemen susturuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Reksa said: bende sana gülüyorum. tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 artik konu disi da entrikalarin icinde möiydi kendi kafalarindan haber uyduranlar pwnlananlar pwnlayanlar flash flash izlemede kalin sayin seyirciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar