Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siemens M65 VS Nokia 6600

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Özellik-Fiyat açısından

6600 mı yoksa M65 Mi

Birde Yazmamışlar ama,

M65 i bilen varsa,SD mi MMC mi kart kullanıyor?

M65 şu anda gözümde büyük ara önde.Pek fazla teknik Özelliklerinden değil,sağlam kasa-toz almama gibi özellikler daha etkili.6600 ı yere düşürsem gider gibi geliyor.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]

[Bu mesaj Halfmumi tarafından 01 Temmuz 2004 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
halfmumi bence biraz daha bekle eğer telefon alacaksan;
yeni nokia 7610 çıkacak bu çıkınca istersen bundan al güzel bir telefon özellik vs. bakımından zaten bu nokia çıkarsa direk 6600'ın fiyatıda düşer..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
PaticikPET İSTİYORUZ

Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü...
Mesaj tarihi:
ben olsam 6600 alırdım.. zaten 3650 kullanıyorum birbirine benziyor, çook memnunum[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
siemens M serisi aşırı DAYANNIKLI oldusun diye üretilir , teknolojinin dibine vursun diye değil ... m35 imle havuza ve denize girdik beraberce, hatta sabunla falan yıkadım aleti ... ilk çıktığında almıştım HALA kullanıyorum , sinirlenince sağa soal falan atiosun bişicikler olmuyo ... benim gibi sakar adamlara M serisi dışı telefon haram[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda
Mesaj tarihi:
Benim de M55'im sağlam sayılır. Zaten değiş-tokuş kapak gibi bişeye ihtiyacı olmadığından yere düştüğünde kapaklar fırlamıo her tarafından. Ama sitesinde belirtmişler M55 diğer M'ler gibi dayanıklı olsun amacıyla üretilmemiştir die..
Bence de M65 al ama böle dağlara taşlara falan gidiosan al. Eğer dayanıklı olmasına gerek yok dersen CX65 M65'in dayanıklılık özellikleri çıkartılmış olanı.
Bisikletine takıp yol bilgisayarı olarak kullanmicaksan CX65 derim..
Not: Sonradan farkettim halfmumi'nin yazdığını. Tabii ki M65 al. Tam sana göre telefon..
Not2: M65 ile ilgili aradığın herşeyi http://www.club-siemens.net/mobiles/m65/ adresinde öğrenebilirsin..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com

[Bu mesaj McsPeyn tarafından 02 Temmuz 2004 11:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
6600 kullanıyorum ama 3650'ye yükleyeceğin programlarla 6600la yapabildiğin herşeyi yapabiliyorsun,daha ucuza ve 3650 çok daha hafif.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone!
Mesaj tarihi:
Takoz telefon istiyorsan Ericcson R250s bul derim. Diğer markalarında böyle versiyonları olsa gerek (Mesela 7250 miydi neydi Nokia'nın) Diğerlerini de siz yazın arkadaşlar
Mesaj tarihi:
Bence telefonu alırken yazılım olanaklarınıda araştır mumi. Bikere kesinlikle Symbian OS olsun Blootooth olsun siemens de yok demişsiniz galiba.
Birde symbian olsa dahi her yazılım her symbianda çalışmıyor onlarında p800 e göre olanı yada 6600 a göre olanları var.
Ben olsam p800 alırdım 699 milyon teknosa da garantili fiyatı.
Hemde bu saydığınız telefonların hepsine basar. Tabi alabiliyosan p900 daha makbuldur ama pahalıdırda. p800 ün fiyatı iyi performansı iyi kullanımı biraz zor.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 02 Temmuz 2004 13:44 tarihinde demiş ki:
Bence telefonu alırken yazılım olanaklarınıda araştır mumi. Bikere kesinlikle Symbian OS olsun Blootooth olsun siemens de yok demişsiniz galiba.
Birde symbian olsa dahi her yazılım her symbianda çalışmıyor

said:
blue_demon, 02 Temmuz 2004 15:05 tarihinde demiş ki:
Tuşları çok garip siemens in. Siemens MMC ve symbian kullanıyo.

Symbian Os varmış Vodan.
Tuşlara alışılır,o pek sorun değil sanırım :]

-Bu Sym OS hakkında merak ettiğim,bunların versiyonları yükseltilinebiliyor felan mı?

-6600 ın özelliklerini TAM olarak bilmiyorum...Bir arkadaşın dediğine göre(Sallamıyorsa eğer) icq felan yükleniyormuş...
MediaPlayer varmış(ehe atlamayın hemen,telefon hakkında bilgim yok)??O zaman Mame de yüklerim-oynarım? :P

-6600la Bilgisayar bağlantısı felan oluyor mu?Bilgisayardaki Word-Excel dosyalarını atıp okuma imkaanı var mı?(Olmadı PDF dosyalarını..?)

M65 deki CYCLOMETER ve Dayanıklılık önde duruyordu fakat,bir arkadaş "çabuk bozuluyor" demiş.Onda aklım takılı kaldı..
yere düşmeden bozulmayıp,Statik elektrikten bozulacaksa tamam,yandık :)

Eninde sonunda yarım milyarlık aygıt alıcam,fos olmaya... :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Mesaj tarihi:
icq fln yükleniyo evet,word fln gibi dosdyaları açabilmeni sağlayan programlarda var,şahsen benim telefonumda var.usb ile bilgisayara bağlantı varmı bilmiyorum ben bluetooth bkullanıyorum.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone!
Mesaj tarihi:
bluetooth yk symbian yok
e boyle telefon olur ancak bok.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
lan yoksa o boşluk değil miydi lan???
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
symbian'lar şuan daha sakat cep telefonu virüsleri çıktığı için. üstelik bu virüs bluetooth üzerinden milletede gidiyor yani iyice sakat şu sıralar symbian işletim sistemli telefonlar...[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
PaticikPET İSTİYORUZ

Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü...
  • Yeni Oluştur...