Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Bitmiş manga istiyorum. Çizimlerinin kaliteli olması iyi olur. Konusunun baymaması da iyi olur. Anime'inin olması da bonus olur, manga bittikten sonra izlemek için. Claymore'u baştan sonra okudum 2 gündür mesela, gayet hoşuma gitti. Sam Vinland Saga'yı önerdi fakat henüz bitmemiş olduğundan pek başlamak istemedim ona. Konusu çok da önemli değil açıkçası, Claymore tadında da olabilir, Love Hina tadında da. Çok çok ağır olmasın/sürükleyici olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 şu saydığın kriterlere göre söyleyebileceğim birkaç tane: - hellsing (aksiyon, korku) - nodame cantabile (romantik komedi, slice of life) - monster (polisiye, gerilim) - genshiken (komedi, slice of life) nodame'nin tek chapter'ı kaldı, bitmiş sayıyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Nodame Contabile'in anime'ini izlemiştim, çok da hoşuma gitmişti. Genshiken'e yetebilir miyim bilmiyorum, çok fazla gönderme vardı anime'inde. Hellsing'in de anime'ini izlemiştim, biraz fazla overrated gelmişti. Monster'ı ilk kez görüyorum. Nodame'yle Monster'ı bir deneyeyim bakalım. Teşekkürler Sam. Yılmaz Özdil tarzında mesaj yazıyorum nedense. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 birşey değil, keyifli okumalar. :) yalnız great teacher onizuka'yı söylemeyi unutmuşum. herhalde seyretmişsindir, açıklama yapmama gerek yok öyleyse. ilk chapter'dan bir sayfa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Onizuka çok güzel de, anime'i yetmişti onun. Yeterince uzundu, yeterince güzeldi ama mangasını baştan sona okumaktansa yeni şeyler keşfetmek daha çekici geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Blame oku hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 onizuka anime'de manganın hepsini göstermediler ama, aklında olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 İlla bitsin diyorsan Welcome to the NHK oku. Dramın komedinin en kalitelisini gör. 40 bölüm falan zaten toplamda Devam eden aksiyonlardan Until Death Do Us Part var güzel bayağı Romantizm, dram, fetiş, ecchi böyle okurken kalp atışlarını hızlandırıcak birşey arıyorsan şiddetle Sundome öneririm. Rahatsız edici bir mangadır ama uyarıyım Hani fikrini değiştirirsen devam eden shounen olarak Fairy Tail e başla. Narutoymuş One Piecemiş Bleachmiş halt yemişler. Üçünü topla bir Fairy Tail etmez öyle diyim Onizukanın animesini izlediysen mangasına gerek yok. Ekstradan güzel olan bi urumi arcı var. Sırf onu oku yeter Monsterın animesini izle mangasını okumana gerek yok. Birebir herşey animesinde var üstelik müzik desteği ile suspensei çok daha iyi yaratıyorlar animesinde Edit: School Rumble kesin okumuşsundur o yüzden söylemedim. Okumadıysan komedi romance 10/10 Negima var aksiyon komedi romantizm ecchi. Devam ediyor gerçi ama Love Hinayı yapan adamdan 250+ bölüm. En azından bir müddet idare ederseni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 evet 2000lerdeki konuyu uplayayım. iş değiştirince servis sürem 1.30 saat oldu. kitap baya yorduğu için mangaya yöneldim, pek bilmediğimden tavsiye isteyeceğim. şimdiye kadar okuduklarım : Saikyou Densetsu Kurosawa - sırf kaijinin yazarından diye okumuştum hayatımın hikayesi oldu. inanılmaz güzel sadece ilk 2 volume falan kötü baya çok alakasız olmuş orası onun dışında çok beğendim. Oyasumi Punpun / Aku no Hana - Başları baya güzel sonradan over-dramatize oluyor sanki. Bu tarz psiko-gerilim mevzularını sevdim ama. Koe no Katachi - Üstekinin daha uç versiyonu. Başı çok güzeldi sonrası çok kötüydü. 20th Century Boys - Monster'in yazarından diye okudum. Güzeldi baya sadece 3. erayı beğenmedim. 9/10 Prison School - Animesinden sonra baştan başladım Hanalı bölümlerden sonra baydı. bokura wa minna kawaisou - Arada comedy olsun diye bakıyordum animesini izlediğimden başladım hoşuma gidiyor epey. detective conan - 960 chapter okudum başka birşey demiyeyim. Okurum diye not aldıklarım: Liar Game Umineko - yıllar önce vn sini okumuştum mangası başarılı imiş. Monster Musume no Iru Nichijou - her yerde tavsiye ediliyorda hype gibi geldiğinden başlamadım Terraformars - Animesinin ilk sezonunu baya beğenmiştim. Mangası da tutulmuş baya belki okurum diye not almışım. Tavsiye olarak istediklerim : Bir gerçekten vay arkadaş adam ne düşünmüş diyebileceğim bir manga bir de tam tersi school rumble tarzı rahat rahat okunacak okul hikayesi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 monmusu okuma lan ahah manyak mısın fujimura-kun meitsu oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar