balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 din kardeşim fede, ya çok evlilik? saçma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 fede'ye boxxy'yi beğendim. gidip istemek lazım. Güzel güzel geçinirler hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 İşte bu yüzden ne yapıyoruuz? Öyle 2.5 sene beraber olduk, keşke evlensek demiyoruuz. Sonra bele şeyler oluyor hep çünkü^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 işte bu yüzden diyoruzki 2 3 sene beraber olup evlenecez demeyin 1 ay beraber olun direk evlenin acele edin. hızlı olsun. daha mutlu olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 siz kimsiniz olm. isviçreli bilim adamı gibi yazmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Değil mi? Direk annenize buldurun hatta. Tanımadan evlenin. Suratını bile görmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 hatta suratını görmedne sevişin geleneği bozmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ben öyle bişi demedimki aşık olun birine ama aşık olcaksın 1 ay aşık geçirin. sonra evlenin. benim düşüncem bu arkadaşım inanmıyosanız saygı duyun. 5 yıl birlikte olun evlenin arkadaş gibi olcaksınız lan. sevgililikten çıkar o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 anneme buldurucam.benim evliğime zırt pırt atlamasın 2 tarafın ailesi ve onlar da mutlu olsun diye. ailenin kriterleri bu ve buna tabi ki hakları var. evliliği sadece 2 kişiden ibaret görmek hata.sosyal bi olgu evlilik. aileler de birleşiyor , onların da anlaşmasını düşünebilmek önemli. ha aile kriterleri okse benim kriterlerim ve kızın kriterleri başlar . olacak gibiyse 3 sene 4 sene beklemenin de bi alemi yok . bi insana alışmak için 2.5 sene gerekmiyor . süper de anlışacağın diye bir şey yok , 2 taraf da yapıcıysa ve evliliğin devam etmesi için gerekli adımları atıp rahat tutabileceklerse birbirlerini; adaletle birbirlerine hükmediyorlar,birbirlerini tamamlıyorlar ve bir taraf kafayı yediğinde alttan alabilmeyi biliyorlarsa, sıkıntı yok demektir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 aileler her zaman doğru kararlar veremezler. en güzeli kalbinin sesini dinlemek saçmalamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 camın onunden kuş geçti ayrılalım gibi bişi olmus seninki @böjek:kalbinin sesini dinlersen her zaman bok yoluna gidersin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 her çift ayrılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Böjeek said: aileler her zaman doğru kararlar veremezler. en güzeli kalbinin sesini dinlemek saçmalamayın benim bahsettiğimde sadece ailenin kararını dinlemiyorsun. kendi kararını da dinliyorsun. nedir abi kalbinin sesi falan , evleniyorsun yani , tamamen duygusal yaklaşırsan bir gün muhakkak ayrılacaksın; sevgili vs ilişkisi değil ki bu yani, onları da tamamen aşıyorsun. he yıllardır birliktesindir , ailen de okeyi veriyordur , o ayrı bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 balon kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Böjeek said: aileler her zaman doğru kararlar veremezler. en güzeli kalbinin sesini dinlemek saçmalamayın hea oldu kalbini sesini dinle sonra o kalp gelsin icine sicsin olayin. Bu topicte görüldügü gibi yalan.Adam sevmis düstügü duruma bak. @Hagii Haci sen bunlara bakma gittimi hatun, biraaakk gitsin. en Temizi One-night stand. One-night stand = as a single sexual encounter between individuals. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 sen sevdikten istedikten sonra ailen onayı vermeli zaten senin mutluluğunu düşünüyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 kermit said: balon kes Sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 aşık olmadığın kişiyle evlenirsen hayatının sonuna kadar mutsuz olursun. aileyi geçeceksin bu konuda. destek olmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 yok öyle bi şey bence. aşık olmak bi evlilik kriteri asla olmamalı ki aşık olanların kaçının mutlu olduğuna da yakın çevremden yeterince gözlüyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 kafa kullanmadan sadece gönül ile evlilik mi olurmuş.. sonra 4. senesinde aldatılınca ağlamaca, darılmaca yok ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 tabi insanların mutluluk anlayışları kişiden kişiye göre fark eder, sorsan ona belki de çok mutluyum diyecektir bilemiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ben mutlu olcağıma inanmadığım birine aşık olmam. o yüzden evlenceksemde kafamı kullanmış ve mutlu olurum. sorun varmı?bence yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 işte senin için yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 adamın canı sıkılınca sorun olur ama bak o.. gerçi kızlar her açıdan avantajlı.. öyle bir durumda seni çok seven sevgi pıtırcıkları nafaka için kan emen vampirlere dönüşüyorlar. uzaktan izlemesi çok eğlenceli bu değişimi ama yakından çok ürkütücüymüş diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 şuraya bi kızın sevgilimden ayrıldım terketti beni ühühü diye topic açtığını görebilecek miyim acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar