Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilim benden ayrıldı.

Hagii

Öne çıkan mesajlar

anneme buldurucam.benim evliğime zırt pırt atlamasın 2 tarafın ailesi ve onlar da mutlu olsun diye. ailenin kriterleri bu ve buna tabi ki hakları var. evliliği sadece 2 kişiden ibaret görmek hata.sosyal bi olgu evlilik. aileler de birleşiyor , onların da anlaşmasını düşünebilmek önemli.

ha aile kriterleri okse benim kriterlerim ve kızın kriterleri başlar . olacak gibiyse 3 sene 4 sene beklemenin de bi alemi yok . bi insana alışmak için 2.5 sene gerekmiyor .

süper de anlışacağın diye bir şey yok , 2 taraf da yapıcıysa ve evliliğin devam etmesi için gerekli adımları atıp rahat tutabileceklerse birbirlerini; adaletle birbirlerine hükmediyorlar,birbirlerini tamamlıyorlar ve bir taraf kafayı yediğinde alttan alabilmeyi biliyorlarsa, sıkıntı yok demektir .
Sosyal ağlarda paylaş

Böjeek said:

aileler her zaman doğru kararlar veremezler.
en güzeli kalbinin sesini dinlemek saçmalamayın

benim bahsettiğimde sadece ailenin kararını dinlemiyorsun.
kendi kararını da dinliyorsun.

nedir abi kalbinin sesi falan , evleniyorsun yani , tamamen duygusal yaklaşırsan bir gün muhakkak ayrılacaksın; sevgili vs ilişkisi değil ki bu yani, onları da tamamen aşıyorsun.

he yıllardır birliktesindir , ailen de okeyi veriyordur , o ayrı bi şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Böjeek said:

aileler her zaman doğru kararlar veremezler.
en güzeli kalbinin sesini dinlemek saçmalamayın

hea oldu kalbini sesini dinle sonra o kalp gelsin icine sicsin olayin. Bu topicte görüldügü gibi yalan.Adam sevmis düstügü duruma bak.

@Hagii
Haci sen bunlara bakma gittimi hatun, biraaakk gitsin. en Temizi One-night stand.
One-night stand = as a single sexual encounter between individuals.
Sosyal ağlarda paylaş

adamın canı sıkılınca sorun olur ama bak o..

gerçi kızlar her açıdan avantajlı.. öyle bir durumda seni çok seven sevgi pıtırcıkları nafaka için kan emen vampirlere dönüşüyorlar.

uzaktan izlemesi çok eğlenceli bu değişimi ama yakından çok ürkütücüymüş diyorlar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...