calimero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bu krizde gg olursunuz benden söylemesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 son work and travel işinde 2 tane arkadaşım az kaldı yalan oluyorlardı , uçağına binecekleri gün işlerinin iptal olduğu dendi. 1 hafta gecikmeli olarak iş bulundu . işinizi ve şirketinizi sağlama alın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 kurumsal kimliği paticik'ten adam toplama seviyesinde olan bi yerin ipiyle amerikaya gidecek kadar saföz var mı yaa 100 dolarını da ben verecem amerikaya giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 suvras said: kurumsal kimliği paticik'ten adam toplama seviyesinde olan bi yerin ipiyle amerikaya gidecek kadar saföz var mı yaa 100 dolarını da ben verecem amerikaya giderse gelmek istiyen kişiler bu arkadaşı bulursa 100 dolar daha indirim varmış ona göre beni tanıyan tanıyo delikanlı ama 100 dolarlık yardım için teşekkür ederim bide bi arkadaş 1100 dolar verdim alaskada çalıştım paramı kazandım deli gibi demiş kim unuttum tabi de alaskada işi burdan da bulabiliyosun zaten ben miami'de newyork'da iş bulmaktan bahsediyorum çok para lazımsa alaskaya yolliyim ben seni daha ucuz'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 çok delikanlıyım diyorsan şöyle 300-400 dolar ver bir kaç hafta reklamını yayınlattır sitede hem ikide bir göçmekten kurtulur belki pati, hem de "ciddiye alınma şansın" olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ahahah sen kimin feykisin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 arkadaşlar work and travel gittiğim yerde yapılır hem temiz para hem ful eğlence. http://www.youtube.com/watch?v=0mq5olhhA-s video spring break den ama haziran ve temmuz ortasına kadar bu görüntüden farklı bi ortam yoktu sahillerde ve sokaklarda. ağustos ortasında boşalmaya başladı yerini orta yaşlı ve genel olarak "milf" dediğimiz aktiviteler başladı IASGJAPJC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 İŞTE O VİDEODAKİ KIZLARIN YANINDA SİZ OLABİLİRSİNİZ İSİM SOYAD TELEFON VE MAİL'İNİZİ BANA PM ATIN ARDINDAN HEMEN BU EĞLENCEYE BAŞLAYIN eyw emir saol:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 hahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 girls gone wild reklamlarini ozlemisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 hangi firma icin calisiyosun sen? elt, united towers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Alaska 'daki işi buradan da buluyoruz demişsiniz de diğerlerini gidip yüz yüze sorarak mı yerleştirecek bu aracı firma çok merak ettim. Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim hatta bende bu sene sizi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 BulletRide said: Kamyona atıp Amerika diye Edirne'ye gogo ;) http://www.youtube.com/watch?v=QeaajtO4XPQ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar