Vodan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Sistemin ters işlediği tezine bi itirazım yok benim. Sadece düzelceğine inanmayanlara sözüm var. İlk aldığımda kötüydü ardından düzelttiler, yine düzeltirler okadar karamsar olmayın. Sistemi değiştirmek sanki elindeymiş gibi konuşuyosun Arkansis elimizde olmayan bişeyi tartışmanın bi manası yok. Adamlar lütfetmiş tam bizlerin nete girdiği saatler olan gece vakitlerini bedava yapcaz demiş suçmu oldu yani paramı ödemek zorundayız illede? Belirli bir bantgenişliği pastamız var evet bu pastadan kişisel olarak aldığımız pay bir süreliğine azalabilir fakat düzelir düzelir.[signature][hline] V ò d à n | ICQ [Bu mesaj Vodan tarafından 08 Haziran 2004 11:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Vodan, 08 Haziran 2004 11:53 tarihinde demiş ki: Adamlar lütfetmiş tam bizlerin nete girdiği saatler olan gece vakitlerini bedava yapcaz demiş suçmu oldu yani paramı ödemek zorundayız illede? biz niye geceleyin interneti kullanıyoruz veya niye downloadları geceleri yapıyoruz? Çünkü o saatlerde daha az kişi oluyor. Ve internet daha hızlı oluyor. fakat o saatleri bedava yaparsan, daha çok kişi gelir. Bu beleş internete ben niye seviniceğim? Nesini beğeniceğim? ADSL ve Kablo internetçilere bir fayda sağlıyor mu? Onlar o saatlerde bedava internet elde edebiliyor mu? Ya da dial-upçılar her saat mi bedava girebiliyor internete? Yok sadece dial-upçıları akşam saatlerine çekmeyi amaçlıyorlar, böylece geceleri daha çok kişi olcak.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bana kalsa hava hoş hatta anayasadaki eşitlik ilkesi de düşünülürse ADSL veya kablo hizmeti götürülemeyen bölgelerde dial-up ücreti aylık sabit bir paraya çekilmeliydi, mesela en düşük adsl veya kablo fiyatına böylece hız olarak hala çok çok altında kalınsa bile fiyat olarak bir eşitlik sağlanabilirdi, ben de ayda 400 milyon telefon faturası ödemek zorunda bırakılmazdım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ADSL lilere bi avantaj sağlıyo Bone evet. O saatlerde çifte bağlantı yaparsın ADSL'in yanına 3 5 kb downloadı olan dialupıda eklersen bedavadan kazancın olur.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 İlk açıldığında telefon parası ödenmiyordu dial-upta şimdi ne hale geldi. Ben malesef düzeleceğine inanmıyorum. Çünkü turk telekom profesyonel şirket yapısına sahip değil ve çarşamba pazarı usulü rekabet yapıyor. Şu anda iss lerin çoğunun topu atmasının sebebi ttnet. Dsl ihalelerini senelerdir bir türlü yapamayan ttnet(Vaat edilen ihale 2-3 senede sonuçlandı). Ne personelini eğitir ne yatırım yapar. Her sene düzenli teknolojik vaat verir, hiçbirini yapmaz yaptığını çok zaman sonra yapar, sonra ankarada vergi rekortmeni olur. Orta doğunun en stratejik yerinde internet üssü konuma geçebiliriz tabii çıkışlarımızı abd üzerine yoğunlaştırmazsak. Pek olumlu düşünmeye fırsat vermiyorlar eskileri düşündükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Vodan, 08 Haziran 2004 12:13 tarihinde demiş ki: ADSL lilere bi avantaj sağlıyo Bone evet. O saatlerde çifte bağlantı yaparsın ADSL'in yanına 3 5 kb downloadı olan dialupıda eklersen bedavadan kazancın olur. aynı hat üzerinde olursa adsl li etkiliyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Wala ben bi ara yapıyodum öyle deneme amaçlı beleş olursa geceleri bağlanırım böyle sonutça telefonla konuşurken ADSL yavaşlıyomu ki?[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 vodan cinsin cin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Sorma nerde uo oynadıysam bug abusedan banladılar beni =~( Bigun telekomda o bug kardeş hade yallah derse bana :p[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 arkansis buyuksun dediklerine aynen katiliyorum beles degil uygun fiyatli hakkimiz olan baglnatiiyi isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Vodan, 08 Haziran 2004 12:13 tarihinde demiş ki: ADSL lilere bi avantaj sağlıyo Bone evet. O saatlerde çifte bağlantı yaparsın ADSL'in yanına 3 5 kb downloadı olan dialupıda eklersen bedavadan kazancın olur. sonuçta dial-uplılara avantaj sağlıyor.. sırf ADSL'ye değil[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Arkadaşlar bencillik etmeyin. Öncelikli amaç herkese makul hızda interneti ulaştırabilmek olmalıdır. Sonra 12-13k ile download'ların hesabı yapılır.[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Vodan şu anda bunu burada tartışmamız mantıksız ama madem açılmış kusmak hakkımız. abi pasta pasta banane abi ? banane ? evet çok bencilim abi , benim zamanımda yoktu , ben dial ken değildi abi ee ? banane neden şimdi bedava oluyor ? benim dial ken neden değildi ? al abi sana kapris işte bende karşı geleyim. .. tek neden bu olsun e e? ne olacak ? asıl soru şu bu yahoo dan mail bakan adamlar 1 2 değil 100000 kişi aynı anda mail bakarsa ne olacak abi ? etkilenmeyecekmisiniz ? kişi başına düşen kilobayt olarak düşünmeyin her 56 k yı 5 k çekecek şekilde düşünün . 3 dial kullanıcısı 1 kablo net 128 k demektir.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bu arada bu hatların düzeleceği falan yok 1 seneyi bulur bu biz yine 1 sene eşşek gibi katlanırız , evet evet eşşek gibi katlanırız bu internete sesimizi çıkarıyoruzda ne oluyor ? telekomun başında kimlerin olduğunu biliyoruz. hiçbirşey değişmez. Özelleşsin kurtulalım diyoruz , hadi bakalım...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Kahvemi alır 1 saat mynet yahoo da takılırım anlayışıyla giren adam beleşde olsa kalkıp gece girmez.Ancak bizim gibi dial-uptan çok giriyosa ve gece internete girmeye paticiğe yazı yazmaya :) meraklıysa,download yapmaya meraklıysa Online oyun oynuyosa girer.Yani biraz hasta ruhlu olması lazım çayını kahvesini alıp 1 saat takılan adamın gece boyu bilgisayar başında kafa patlatması. Yukarda bahsettiğim türden kişiler enfazla nekadar olur?100.000 diyelim.100.000 kişiyi geceye eklersek,haftasonu interneti yada gündüz interneti hızında bağlanır bence ADSL'ciler diye düşünüyorum.Fazla bi sömürme olmaz yani. Ayrıca,TTnette kalmayacak sadece,Özelleşecek.Ben O Özel şirketin başındaki adam olsaydım o interneti 2 günde bir çökecek halden çıkarır ondan sonra adamakıllı kullanıma açardım.Sanırım Fiberoptik zımbırtıları avrupayada çekeceklermiş sanırım.Eğer olursa hız düşmesi yerine hız artar gibi düşünüyorum. Özel gelen şirket enazından Devletten iyi yapacağı için internet biraz düzelir diye düşünüyorum ben. Saygılar..[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatneren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 dial up lar bağlantımızı yavaşlatacak gece beleş olmasın demek, dial up cılara türkiye 'de her yere adsl altyapısı kurulmadan tüm projeler askıya alısın deme hakkını verir. bir ülkeden bahsediyorsak, bir kısım insan rahat etsin diye başkaları süründürülemez. bence yerinde bir karar olur bu insanların biraz mali yükü kalkar. çünkü ortada tercih meselesi yok.[signature][hline]herkes dünyayı değiştirmek ister ama kimse kendisini değiştirmek istemez. Victor Hugo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 kapitalizm ciğerinize işlemiş sizin..[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatneren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Arkansis, 08 Haziran 2004 01:10 tarihinde demiş ki: abi hatlarımız sanki terabit töbe töbe şimdi birde bunlar çıktı sadece geceleri rahat pingi düşük oynayabiliyorduk rahat download yapabiliyorduk ee ? havuzu şimdi daraltmayacakmı bunlar ? çanakkalede daha hat yeni koptu tabi yapılıp yapılmadığıda henüz meçhul. e şimdi birde bilmem kaç kişi ADSL projesi var. E ? ? ne olacak bu çıkışların hali , ne kadardır şu anki hız ? koyacaklar o kadar portu ondan sonra 2 günde 1 internetimiz çökecek o olacak. sanki babasının interneti de veryansın ediyor, bide bunlar şunlar diye bahsediyor insanlardan hey yarabbim gelde sinirlenme gece vakti.[signature][hline]herkes dünyayı değiştirmek ister ama kimse kendisini değiştirmek istemez. Victor Hugo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Korax, 09 Haziran 2004 00:43 tarihinde demiş ki: Yukarda bahsettiğim türden kişiler enfazla nekadar olur?100.000 diyelim.100.000 kişiyi geceye eklersek,haftasonu interneti yada gündüz interneti hızında bağlanır bence ADSL'ciler diye düşünüyorum.Fazla bi sömürme olmaz yani. Korax cım zaten gündüz epey yoğun oluyor ki haftasonu da enaz gündüz kadar yoğun. Bu altyapıyla zor. Hatneren: Adam her ay çatır çatır parasını ödüyorsa iyi ve kaliteli hizmet istemek hakkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Yani eskisi gibi olacak pek bi fark olmayacak.Sadece geceleride yoğun olur okadar. Bence çok kasmaz.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatneren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Gallant, 09 Haziran 2004 01:44 tarihinde demiş ki: said: Korax, 09 Haziran 2004 00:43 tarihinde demiş ki: Yukarda bahsettiğim türden kişiler enfazla nekadar olur?100.000 diyelim.100.000 kişiyi geceye eklersek,haftasonu interneti yada gündüz interneti hızında bağlanır bence ADSL'ciler diye düşünüyorum.Fazla bi sömürme olmaz yani. Korax cım zaten gündüz epey yoğun oluyor ki haftasonu da enaz gündüz kadar yoğun. Bu altyapıyla zor. Hatneren: Adam her ay çatır çatır parasını ödüyorsa iyi ve kaliteli hizmet istemek hakkı. peki ya diğer insanlarda (dial up cıla rda) çatır çatır ödediği para karşılığı biraz daha indirim istiyorsa buna sen nasıl olmaz yok şu kadar kb kaybederim ay şukadar pingim artar diyebilirsin ki?[signature][hline]herkes dünyayı değiştirmek ister ama kimse kendisini değiştirmek istemez. Victor Hugo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: hatneren, 09 Haziran 2004 01:40 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 08 Haziran 2004 01:10 tarihinde demiş ki: abi hatlarımız sanki terabit töbe töbe şimdi birde bunlar çıktı sadece geceleri rahat pingi düşük oynayabiliyorduk rahat download yapabiliyorduk ee ? havuzu şimdi daraltmayacakmı bunlar ? çanakkalede daha hat yeni koptu tabi yapılıp yapılmadığıda henüz meçhul. e şimdi birde bilmem kaç kişi ADSL projesi var. E ? ? ne olacak bu çıkışların hali , ne kadardır şu anki hız ? koyacaklar o kadar portu ondan sonra 2 günde 1 internetimiz çökecek o olacak. sanki babasının interneti de veryansın ediyor, bide bunlar şunlar diye bahsediyor insanlardan hey yarabbim gelde sinirlenme gece vakti. vallaha para sana havadan yağıyor galiba yada itiraz edemeyceğin durumlar sözkonusu ben hizmetimi isterim kardeşim hem avrupadan daha çok para vereceğim hemde bu adamlar devam edecekler şirketlerine istediğim şekildede konuşabilme özgürlüğüne sahibim bu ülkede kusura bakma ama[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: hatneren, 09 Haziran 2004 01:52 tarihinde demiş ki:peki ya diğer insanlarda (dial up cıla rda) çatır çatır ödediği para karşılığı biraz daha indirim istiyorsa buna sen nasıl olmaz yok şu kadar kb kaybederim ay şukadar pingim artar diyebilirsin ki? abicim biz burada daha fazla para ödesinler demiyoruzki alsınlar bedava yapsınlar ama çok para veripte zaten tümüyle hizmet veremediğin insanlarında hizmetlerinden kesmesinler kesmeyerek ne biliyorlarsa yapsınlar yahu[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatneren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Arkansis, 09 Haziran 2004 01:54 tarihinde demiş ki: said: hatneren, 09 Haziran 2004 01:40 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 08 Haziran 2004 01:10 tarihinde demiş ki: abi hatlarımız sanki terabit töbe töbe şimdi birde bunlar çıktı sadece geceleri rahat pingi düşük oynayabiliyorduk rahat download yapabiliyorduk ee ? havuzu şimdi daraltmayacakmı bunlar ? çanakkalede daha hat yeni koptu tabi yapılıp yapılmadığıda henüz meçhul. e şimdi birde bilmem kaç kişi ADSL projesi var. E ? ? ne olacak bu çıkışların hali , ne kadardır şu anki hız ? koyacaklar o kadar portu ondan sonra 2 günde 1 internetimiz çökecek o olacak. sanki babasının interneti de veryansın ediyor, bide bunlar şunlar diye bahsediyor insanlardan hey yarabbim gelde sinirlenme gece vakti. vallaha para sana havadan yağıyor galiba yada itiraz edemeyceğin durumlar sözkonusu ben hizmetimi isterim kardeşim hem avrupadan daha çok para vereceğim hemde bu adamlar devam edecekler şirketlerine istediğim şekildede konuşabilme özgürlüğüne sahibim bu ülkede kusura bakma ama hepimiz iyi hizmet istiyoruz sorun burda değil . ama ben iyi hizmet isterken başkalarının benim faydam için sürekli mali yük altında haksızca ezilmesini istemem.[signature][hline]herkes dünyayı değiştirmek ister ama kimse kendisini değiştirmek istemez. Victor Hugo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hatheren e Katılıyorum. Açıkçası ben 200milyon dial upa bayılıp,her ay aileden laf yeyip,Kablo ve ADSL'in neye yaradığını her ay dil döküp anlatamamanın karşılığında,enazından geceleri beleş internete girmeyi isterim.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar