Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Icecrown Citadel Raid

Mortis

Öne çıkan mesajlar

ole dandik adamlar da var iste. ve iyisini de anlayamıyosun bu gs olayını kim cıkardıysa.

otomatik odemeyi kapamamısım. dun gene acılmıs account. bari bi giriyim onyxia kesiyim dedim. zaman ayırmıcam die dier raidlere girmiyorum. 1 ay sonra filan ins.

neyse. bende eski talentlar, suanki specime gore yanlıs gemler var. gearım totc gearından kalma. ona ragmen su 5.5k - 6k gsli adamlar benden en fazla 700-800 dps fazla yaptı ki mage adamlar.. ben cidden anlamıyorum bu gs olayını kim cıkardı. yuksek gsli o kadar noob var ki, iyi pug kurmak guild kurmak gibi bisi oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

ben ara verdiimde normal 10m LK kesemioduk be gültçe, millt pugla 11/12 yapıyoruz diyo way anasını... çok geri kalmışız yeminle

%25 buffla saçma oldu artık çoğu boss, dün Screwy ile Rotface HC'i 2 kişi kesiyorduk az kaldı. %10'dan %2'ye kadar da indirdik, ama benim mana dayanmadı sonunda wipeladık =P
Sosyal ağlarda paylaş

Yok VAY AK dağılalı çok oldu da, biz Screwy ile Aggressive diye bir guilddeyiz, In Excelsis'ten de Seph geliyor 10-man runlarımıza.

VAY AK tayfasına bir gün haber verip LK boostlamak istiyoruz hatta bir ara.

Boostladığımız adamlar aldıkları achivementlarla ne pugların hayatını karartıyor şu anda, bari VAY AK de hayrımızı görsün =)
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee said:

scorch said:

ben ara verdiimde normal 10m LK kesemioduk be gültçe, millt pugla 11/12 yapıyoruz diyo way anasını... çok geri kalmışız yeminle

%25 buffla saçma oldu artık çoğu boss, dün Screwy ile Rotface HC'i 2 kişi kesiyorduk az kaldı. %10'dan %2'ye kadar da indirdik, ama benim mana dayanmadı sonunda wipeladık =P

Bir sonraki adım putri, yok artık demek istedim sana Güneş :)
Sosyal ağlarda paylaş

2 kişi ÇOK ÇOK daha kolay oluyor hatta abi, şaka değil. Salak salak dmg soaklayan adamları heallamakla uğraşmak zorunda kalmıyorsun en azından. Koy Beacon'u Serhat'a, kendine spam heal. Zaten Paladinim, cleanse var, Serhat'a Hand of Freedom mu lazım, var, Beacon var.

Serhat'ın DPS'i yetmedi Rotface kesmeye, ondan wipeladık =P
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee said:

scorch said:

hoca benim bahsettiğim gült, suan 25% buff ile dün sindragosa normal 25m de wipe fest yaşadı =D halen LK yı kesemio, 10man kesebilmişler en nihayetinde normal modda :P

ki bu guild vanilla zamanında c'thun kesebiliodu =D nerdeen nereye işte teheeey..

Vay AK geri toplanmaz mı cataclysm ile gelelim bizde bari?
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

Castiel said:

Neticede ben kahin değilim orada bir tahmin yapmışım üç aşağı beş yukarı tutmuş. Gelen geçenin kestiği bir boss olmadı olmayacak. Top 100 dışındakilere gitmez demişim 150 olmuş gören duyanda dünyanın sonu sanacak.

bu dursun kenarda da. buff %30 olup catac gelmeden kesen guild sayısı 357 oldugunda uplar tekrar rikkie.

edit: buff %25 olduktan sonra 2 günde 22 guild kesmiş.

Bir insan paragrafın anlamını hiç mi idrak edemez ? Bir bütün olarak değerlendirmek yerine oradan cımbızla kelime seçer ve şebeklik yapar ? Tuhafsınız hakikaten :) Fakir olup zenginlerden nefret eden tiplerden farkınız kalmamış, sizi alakadar etmeyen konularla ilgili yorum yapıp duruyorsunuz.

100 200 300 sen kestin mi ya da %50 gelse kesebilecek misin yok? Ee o halde seni alakadar etmeyen konuda yorum yapmanın gereği ne ? Sadece laga luga yapıyorsunuz, boş ötesi yaptığınız yorumlar. Yok ileride uplarız falan lol nasıl bir ruh haliniz var çözemedim. Ondan sonra castiel öyle dedi böyle dedi diye ağlıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

catiel harbiden benmerkezcilik de rekorlara koşmuşsun. ego nası bir tavan yapmış kıytırık bi oyundan. vallahi üzüldüm şimdi ya, yok cımbızla laf çekmiş de, yok sataşmışmış da, yok %50 olsa kesemiyecekmiş de, yok ağlıyormuşmuş da. neler saçmalamışsın heyecandan öyle. ne sataşıcam ya, şu forumda kim umrumda olmuş da sataşmışım da küfür etmişim de sinirlenmişim vs.. gelir arada trollümü yaparım ya da öyle 2 satır kelam eder, söylemem gereken bişey varsa der giderim. saçmalamışsın yok lk heroici kimse kesemez o bir ALLAH vs vs diye, ona ithafen dedim ki %25 de 2 günde 22 guild kesmiş diye. rikkie de upladığı için eski mesajı gene uplar dedim. şu bölüme de bişey var mı yeni diye girip her seferinde pişman oluyorum valla. neapıyosunuz anlam vermek zor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...