scorch Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bi posta da ruby sanctum da tokat yerler sonra çıkar işin kokusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ensidia o kedi kadar tatlı olsa keşke :P iyi oldu iyi daha önce öngördüğüm gibi çıktı herşey şaşırtmadı beni bu sonuç exodusdan da tokatı yiyeceklerdi ama şanslarına frostmourne kırıldıktan sonra lk despawn olmuş encounter buglanmış. ensidia o kadar ah aldı acısı çıkıyor işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 sallio olmasinlar .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 yok ss vardı sallamıyorlar. adları çıktı birkez alone in the darkness için yaptıklarından dolayı ^^ millet güvenmiyor pek ama yaşadıkları olay doğru. for the horde dan 6-7 saat önce 2. killi almış olacaklardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ve göçer lich king bu diyarlardan. %20 p5 progressı yapan guildlere ilaç gibi geldi bu hafta top 50-100 arası killer gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Haziran bitmeden %25 geldi oha. Gc+Casuals strike back ehuheuhe. Bir de diğer konu kilitlenmiş o yüzden burdan uplıyorum sdf. http://forum.paticik.com/read.php?43,4763958,4765001#msg-4765001 Rikkie @ 27.03.2010 said: Castiel said: ..fight nerf yerse ve buff almaya devam edersek belki buffı seviye seviye düşürmek için bir seçenek eklenir. buff seviyesi düştükçe drop rate artar buff seviyesi yükseldikçe drop rate azalır en sonunda sıfır olur falan filan... sureyeahkk. Castiel said: ..çok dert etme o mount top 100 dışındaki guildlere gitmeyecektir... arkadaşlar hepimiz bunu gördük değil mi şu tarih itibariyle? Yok abi, HARH HARH HAR BEN DEMEDİMMİ LOLOLOL YOU LOSE değil aslında, unutmuşum gitmişim zaten o topic de kitlenince, ama son zamanlarda şu bölümdeki mesajlarının çoğunda alttan alttan biraz BENÜBERGUİLDDEYİMÜBERPROGRESSİMLOLLOL havası sezince (doğrudur yanlıştır :p), üstüne şimdi %25 gelince, bir de üstüne şimdi o topice bakınca cidden o hallerde postların olduğunu görünce kendimi tutamadım, no offense plx. http://forum.paticik.com/read.php?43,4763958,page=6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ben de görür müyüm acabalich kingi kill? %500 buff falanla? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Rikkie Lich King (25): 165 guild tarafından kesildi şuana kadar mevcut guildlerin 0.29%'una denk geliyor. Evet ben oldukça kaliteli guildlerde yer aldım yeri geldi önemli killer gördüm ve bundan zevk aldım. Bu oyunu oynarken keyif aldığım birşey ve ben buna devam ediyorum. Yanlış olan nedir ? Seni alakadar eden mesele ne onu anlamadım. Saçmalamışsın bence, ensidia'ya ve uyguladıkları politikaya sitem edip yazı yazmıştım ve olası soruların önüne geçmek için bir bilgiyi orada belirtmişim ne var bunda ? Forumda bu tür şeylerden bahsetmek için senden izin mi almam lazım ? Seni alakadar eden noktayı çözemiyorum hani bağ kurmaya çalışıyorum ama olmuyor. AAa bak rakamlarda nasıl yanıldı hehehehe falan demek oldukça saçma ve çocuksu. Bence yorumlarımı o şekilde algılamak sana has bir durum biz buna eziklik diyoruz ama bir oyun ile ilgili olarak seni doğrudan ilgilendirmeyen bir husus mevcut ve bunda eziklik yapacak kadar ezik olacağına da inanmak istemiyorum. Ulan bu adama hiç laf söyleyemiyorum aha bak belki buradan söylerim mi demeye çalıştın ne yaptın bilmiyorum ama komik oldu yahu gece yarısı güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 said: Spinebreaker'da Alar mountu Türklerin eline geçti diye haykırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 alakaya gel nerde bi scrub var gelir beni bulur zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 turk guildi yok daha dimi 25 hc lk kesen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Ben Nihilumda oynadım ama epipim hiç uzamadı napcaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 trix said: said: Spinebreaker'da Alar mountu Türklerin eline geçti diye haykırıyorlar. nihohoho yabancılar çıldırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Hayır abi BENTOP100GÜLTTENİMBEN diye haykır istersen, kimsenin birşey dediği yok, ben de o kadar no offense demişim doğrudur yanlıştır demişim daha ne söylenir ki. Ben sana ya da oyunculuğuna da birşey demedim ki, sadece o topicte öyle iddialarda bulunmuşsun, bugün fail olmuş, uplanmış burdan, hani şu forumda çokça yaşanan birşey. Neden bu kadar atar yaptın ki? Hala TOP100 OLMASA DA OYUNCULARIN 0.878942397Sİ ANCAK demek, ortada birşey bile yokken ne olursa olsun üste çıkmaya çalışmak, mesaj "güldürmüş" ya hani o güldürme hıncıyla gecenin 4ünde post atmak, kişisel hakarete kadar götürmek.. Birisi eziklik mi demişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Fail olmak dediğin şey bu mu yani ? ^^ İçine dert olmuş ortada bir hazımsızlık var yani. Neticede ben kahin değilim orada bir tahmin yapmışım üç aşağı beş yukarı tutmuş. Gelen geçenin kestiği bir boss olmadı olmayacak. Top 100 dışındakilere gitmez demişim 150 olmuş gören duyanda dünyanın sonu sanacak. Daha somut kavramlarla ilgili bir yanlış yorumum olursa ha bak o zaman aa bak fail oldu bu yorum dersin ama bu durum için bu kadar heyecan yapman gülünç :) Senin gibi yeteneği kısıtl olanlar burada pro imajı çizip milletin sorduğu sorularla alay ederken adamlara kalkıp neyin nasıl olacağını anlatıyorum ben burada gören duyan sanacak ki bu adamda ego var geleni geçeni aşağılıyor oyunla ilgili herhangi bir konuda. Öyle bir durum mu var ? Yok peki o halde derdin nedir ? Mesaj atıp uini versene diyen ve hayır tembel adamları sevmiyorum git kendin yap cevabını alan biri vardı o sen misin yoksa ? Değilsen aklıma başka birşey gelmiyor nihayetinde bunun dışında bu forumda kimseye negatif bir cevabım olmadığı için aklıma kuyruk acın gelmiyor kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Castiel said: Neticede ben kahin değilim orada bir tahmin yapmışım üç aşağı beş yukarı tutmuş. Gelen geçenin kestiği bir boss olmadı olmayacak. Top 100 dışındakilere gitmez demişim 150 olmuş gören duyanda dünyanın sonu sanacak. bu dursun kenarda da. buff %30 olup catac gelmeden kesen guild sayısı 357 oldugunda uplar tekrar rikkie. edit: buff %25 olduktan sonra 2 günde 22 guild kesmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ya gearlar o bosslar için yeterince kafi. Konsantrasyon ve burst dps çok önemli. Yoksa %25 buffla da hala 7k dps le oynayan var. Şahsen ben de çoğu kombatta gearın hakkını veremiyorum. bide kesen kessin amma dert yaptınız anlamadım. İlk kesen olmadıktan sonra top 100 müş yok top 10 muş bir anlamı yok. Madalya takmıyorlar şimdide kessen 8 ay sonra da kessen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bir de %0.31 gozukuyor LK25 kesen guild orani, aldanmayin ona, guildinizi kendiniz manuel olarak eklemezseniz otomatik update etmiyor wowprogress. Guildini eklememis milyon tane adam vardir en azindan, o yuzde de %0.2 falandir EN FAZLA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abi puglar kesicek nerdeyse ne guildinden bahsediyorsunuz artık :D suan hala zor puglar icin ama %30 olursa keser bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Hangi pug kesiyor LK25 HC? :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ya nerdeyse dedim. hani abartmak icin soyledim. ama mesela bu %25 buff ı gelmeden ravencrestte 11/12 icc10men yapılıyordu ki lich king i de kesmislerdir heralde. hani 11/12 diyeli 1ay filan oldu ve bole pug sayısı oldukca fazla aynı anda 2 tane filan grup kurulumuna sahit olabiliyorsun. hani zorlasalar wipe yiyip dagılmasalar pug ile kesilicek kıvama geldi %25 ile. %30 ile zaten kesin keser bole iyi puglar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Normal LK farklı bir şey abi, HC LK kesiyorlarsa ICC10'da helal olsun ne diyeyim. Normali kazma kazma adamlara boostluyoruz 3-4 kişi her hafta. Olay HC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 hc dediklerim. normal degil tabiki. 1 ay once gormustum iste. o zaman 11/12 hc diye bagrısıyolardı spamde. lk da incek bu hafta vs diye. 1 aya kesmislerdir diye dusunuyorum hele %5 buff daha geldi onun ustune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bende 5700 gs var hala plagueworks achisini alamadım. Frostmane de puglar kesemiyor rotface. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar