Yeager Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 eline gönlüne sağlık castiel.. şimdi evvela setupı söyleyim; feral(tank) druid, prot warrior, fury warrior, assa rogue, retri paladin, marksman hunter, demon lock, elemental shaman, holy priest(holy paladin), resto druid. setup hakkında pek konuşamayacağım iyidir kötüdür, sadece ilk adde warr ve rogue rangelerle beraber nukelüyor diğer addi casterlar kesiyor. addlerin hiçbirisi targetlarına vuramadan ölüyorlar yani onlardan dolayı bp kazanımı yok bossun. rangeler 12yrd uzak duruyorlar birbirlerinden(sanırım), tanklar zamanında switch yapıyorlar. absorb mekaniğini kullanmıyorduk-kullanırız. bop u kullanıyoruz ama tek bir sefer uzun cdsi yüzünden. peki bb alan meleenin de boş yere çıkması gerekir mi? kaybedeceği dps e rağmen? bb alan melee splash yaparakdan bossa extra runic kazandırıyor mu? bu arada 8k ve üzeri dps yapıyor dpsler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 blood nova (12 yard içindekilere etki eden) ve boiled blood adlı iki spell atıyor saurfang. blood nova sadece rangeda gider boiled blood ise random kişilere gider. hal böyle olunca blood novayı meleenin alması imkansız dolayısıyla kimsenin dışarı çıkmasına gerek yok. bu noktada disc priest devreye girecek. shield atıp targetını healleyecek. disc priestlerin sahip olduğu divine aegis(da) adlı talent healing critlerse (overheal olsun olmasın) healing miktarının %10unu absorb eder. disc priest shield atıp flash heal ve penance spam ile bu target üzerinde absorb yeteneğini kullanacak pws ve da ile gelen absorbler sayesinde bbden dmg alınmayacak ve saurfang rune power kazanmamış olacak. priestinizin holy olarak o fightta işi yok hata yaptığını belirtip onu uyar ^^ ranged dağılımınızı ayarlarken healerları melee campin içinde tutabilirsiniz böylece ranged daha iyi dağılım yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 yüreğine sağlık castiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Yeager said: birisi allah rızası için heroic 10man saurfang fightını anlatabilri mi? yani tamam normal ile arada fark, addler speed reduction atıyor tüm raide sağlam vuruyor, boss %20 healleniyor marklı adam ölünce hede höde. şimdi benim anlamadıgım nokta geçen hafta bossun runic kazanımında biz %65 de ilk markı ikincisini de %30-35de alıyorduk sorna full nuke en iyi denememiz %4 e getirebildik, yalnız bu hafta anlamıyorum ben boss köpek gibi runic kazanıyor ve çok erken marklar almaya başlıyoruz. 2 healer 2 tank ve dps deniyoruz, addler targeta dalmadan öldürüyoruz. rangeler spread, tanklar dahil 5 melee var. tanklar sanırım zamanında değişiyorlar debuff aldıklarında, ama yanlış bişiler var halen daha anlayamadığımız birileri yardımcı olabilir mi acaba, püf nokta var mıdır? bug olmustur bizde gecen hafta 25 de 5 add cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Castiel said: kes. sakin ol delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 kişisel algılama, hastayım senin gibi işe yarar konuları/mesajları/cevapları basit amaçlar uğruna trollemeye çalışan tiplere. yeager öyle bir ifade kullanmış görende dünyanın sonu sanacak. hemen trolleme arzusu kendini gösteriyor. söyleyecek birşeyin olmayınca susmak daha iyi, dene faydasını görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ATARINA SAĞLIK ne bu EMEĞE SAYGI PLS tribi onu çözemedim. komiğime gitti kıçıkırık wow'da kıçıkırık boss taktiklerini anlatan adama YÜREĞİNE CİĞERİNE SAĞLIK denmesi.eyv saol falan dersin tamam,, yardımcı olmuşun adam da okumuş falan orlarına laf eden yok ki.böbreğine sağlık denmesi komik evet, ondan ibaret. ne bu alınganlık. dünyanın sonu oldugunu söyleyen kim. bana dediğini kendin yap gül/gülme bak git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 görmediğin şey adamların bu forumda soru sorup düzgün cevap alamaması ortada sürekli bir geyiğin dönmesi. o geyiğin üzerine düzgün cevap gelince öyle bir ifade kullanmış işte dünyanın sonu olarak mı görmek lazım ? ben umursamıyorum istersen ok thanks dersin istersen eyvallah dersin, istersen hiçbirşey demezsin. insanların ifadelerini, hitap şekillerini gülünç bulup trollemeye kalkmak daha büyük sorun bence. yukarıda söylediğim gibi kişisel algılama bak geç gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Castiel said: kes. Castiel said: kişisel algılama neyse kişisel algılamadım zaten,np. klavyene sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 tekrardan yardım için teşekkürler castiel, dün sonunda kestik. rangelerden çok asıl sorun tankların switch yapamamasıymış, heroic versiyonda tauntları çok sık miss geçiyordu o yüzden sıkıntı doğuyordu. taunt glpyh i taktılar ve ilk denemede öldü boss :S,%50 de ilk markı aldık %20de ikincisi, %10da da raid bubble kullanıp kestik bossu. ps: arada geçen boş lafları her zamanki gibi görmezden geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 küçükken ilgi göstermediler buna herhalde hala çabalıyor ok tmm sen çok coolsun biz alaturkayız yüreğimize sağlık falan yazarız buraya. ez bizi baal pls. pabucumun sümüklü çingenesi ya gelmiş şekil yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Saçma sapan uzatıyorsunuz hiç hoş değil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Yeager said: tekrardan yardım için teşekkürler castiel, dün sonunda kestik. rangelerden çok asıl sorun tankların switch yapamamasıymış, heroic versiyonda tauntları çok sık miss geçiyordu o yüzden sıkıntı doğuyordu. taunt glpyh i taktılar ve ilk denemede öldü boss :S,%50 de ilk markı aldık %20de ikincisi, %10da da raid bubble kullanıp kestik bossu. ps: arada geçen boş lafları her zamanki gibi görmezden geliyorum. gz gz gz gz diğer fightlarda sorun olursa yazarsın yeager iyi eğlenceler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 :D atarlandı gene velet. hahah. ne garip adammışsın lan çözemedim. bi "kes" der bi düzgün konusur bi gelir hakaret eder. adres vereyim dövmeye geleceksen ? ağzını yüzünü sağlık silinse bari şu son mesajlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 baal seviyorum seni ama sevgimi böyle belli ediyorum anlayamadın mı ? evet bir sonraki postumda ağzını burnunu eline vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 "mmo sevip wow oynamamak için 85 sebep" B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Buff 10% oldu millet. GL hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yarın mı oluyor bu hafta var mıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 31.03 te %10 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ensidia bile kesemedi %10 ile arthas hardmode biz herhalde %30 buffla bile kesemeyiz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Ensidia unbuffed kasıyor bildiğim kadarıyla. Sarıldıkları son umut 'World First' diyebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Sanmıyorum öncelikli amaçları 2. killi almaktır bundan sonra buffsız denemeleri yapabilirler zira buffsız kesmek ne bir achievement verecek ne de herhangi başka özel birşey. 2-3 eski guild arkadaşım orada olmasına rağmen hard modelar başladığından beri durumu sormadım o yüzden nasıl bir durum içerisinde olduklarını bilmiyorum sadece tahmin yapıyorum. Lk hc 25 progress durumumuz 3. phaseden => 4. phasee geçiş. Bunca deneme sonrası killin nasıl geleceğini kestirmek güç değil. En iyi performansı hata yapmayarak harmanlamak ve taktiği uygularken aynı mükemmelliği sergilemek gerekiyor. Fightın zorluğu yapılan tek bir hatanın bile telafi edilememesiden kaynaklanıyor. 1 hata o denemenin çöpe gitmesi demek oluyor bazen ~7 dakikalık denemeler yaşarken bazen 1-2 dk içinde gelen hata o denemeyi çöpe atabiliyor. Kısıtlı denemeleri hesaba dahil edecek olursak işler iyice zorlaşıyor. Şuandaki gear seviyesiyle unbuffed yapmaları zor gibi gözüküyor matematiksel olarak durumunu tam kestiremiyorum hesaplamak lazım ancak dps yönünden oldukça zor olacaktır. %10 buff olmadan belli aralıklarla gereken burst dpsin altından kalkmak çok zor. Benim tahminim ikinci kill ensidiadan değil for the horde dan gelecek. Paragon'a dair belirtilmesi gereken birşey var aslında. Lazeil şöyle demiş; ''We made some changes the last week to optimise dps, and we made changes all along the way when we discovered something new that had to be dealt with'' aradaki farkı yaratan şey bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Aslında teorik olarak 2. kill'de paragondan geldi :D. Bu hafta gene kesti adamlar. Ası ilginç olan adamların %5 buff ile kesmesi ama üstüne gelen ekstra %5 buffın bile 2. killi getirmemesi. Adamlar ne bulduysa baya sağlam bir detaymış demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar