b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 abi bi kaç sorum war her bişiyi okudum ama kafam basmıo ne yazıktır ki affedin şimdi ben annatılanları yaptım mame32k yükledim iki dosya wardı onnarı da yükledim şimdi sorun yok sorunlarım: 1-Kaillera yüklemem gerekio mu mame32k yükliince 2-oyunları nerden bulup indiririm[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Heffer bu site ispanyolca :( Sanırım :D Yani ben bişi anlamadım...[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM...
Mix Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ingilizceleride yaziyor yaninda altinda. soldan mamei sec find game i bul ordan istedigin oyunun adını yaz
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 ne demiş z3d abimiz? "rom download adresi yazmak ve sormak yasaktır. romları nerden download edebileceğinizi bilmiyoruz, google ve benzeri arama motorlarında arayabilirsiniz"[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek
canercan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ya benyer playagain'de nereden indirecem ingilizcem yokta benim
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 rica ediyorum, rom download adresi istemeyiniz, isteyenlere vermeyiniz, uyarınız. ben rom nedir onu bile bilmiyorum, siz de bilmeyin.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Öne çıkan mesajlar