Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ingilizce ileti yazanlara ayar oluyorum adam "JUSTUICE SHELL BE DONE" yazmış =( ulan bi git check et kelime öyle mi önünde google var hıyar saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yıl 2009 halla böyle dallamalara sinirlenip topic açan insanlar var xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sen de bana kıl ol git bi topic aç! dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yıl 2009 hala böyle ''xd'' gülenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yıl 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 mehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ingilizce bilmediği halde http://www.bilginnet.com/wp-content/uploads/9_toper2020220girls2021.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sesli güldüm var ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ahaha güzel tespit. aklıma bi arkadaşımın anlattığı antalya anısı geldi. birgün arkadaşıyla bara gitmişler 2 tane yabancı uyruklu(tahminen rus) kızı gözlerine kestirmişler. tam yanlarına gitmeye karar verdiklerinde 2 tane "keko" kızların yanında bitivermiş. bu 2 kekodan teki elini göğsüne koyup sonra kızın üzerine koyarak, ve diğer arkadaşının üzerine koyup sonra da diğer kızın üzerine koyarak " AY LAV YU, AY LAV YU" demiş ve kızları götürüp gitmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Arkadaşın öyle bir şey yaşamadı. Ya da herkesin arkadaşı bunu yaşadı.Seç birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 muro filminde vardı o sahne dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yalnız bana bunu yıllar önce anlattı. ben hemen hemen her yerde anlatırım bu urban legendi. şimdi dönüp dolaşıp geri bulmuş olabilir :D dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Longshanks said: ingilizce ileti yazanlara ayar oluyorum adam "JUSTUICE SHELL BE DONE" yazmış =( ulan bi git check et kelime öyle mi önünde google var hıyar saygılar. typo =/ inglizce bilmemek diyoruz biz buna herkez typo yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 insan bi check eder ama canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 herkeZ türkçe bilmediği halde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ayarlar havada uçuşuyor sayın seryircilerr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yav said: insan bi check eder ama canım yes abicim, türkçe eğitime bende de okey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 heriyi cagir meriyi cagir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 dasaaa said: herkeZ türkçe bilmediği halde... cumlelerimde noktalam isaretide yok be grammer nazi sevmiyorum ben gramer kullanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 team cloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 abi yok adamın bilmediğini biliyorum adamın hayatı typo zaten dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 i am blind night elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 o da epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 BonePART said: dasaaa said: herkeZ türkçe bilmediği halde... cumlelerimde noktalam isaretide yok be grammer nazi sevmiyorum ben gramer kullanmiyorum estel_anorien diyodu da gülüyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 BulletRide said: team cloth tıhahah diye güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar