bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 vakit oyun vakti şu tatile gitmeden bi kaç oyun bitiriyim. oyun tavsiyesi alabilirmiyim??? ayrıca şu farcry ı aldım.Ekran kartı 9000pro Atı 2.4ghz p4 256ram ya oyun açıldımı açılmadımı anlamadım. Oyuna giriyorum heryer siyah çıkıyor yada yeşil flm garip gözüküyor.Textureler bi garip ama bazen ara ara yürüyünce belli noktalarda heryer düzeliyor bu işi çözemedim. Cd denmi bendemi kaynaklanıyor daha önce ATI için yama çıkarmışlar diye duydum ama???[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Falla krome al derim süper oyun :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 arkadaştada aynı ekran kartı var,aynı ahata,ati patch'i yükledimi bilmiyorum ama driverları yükley,nce düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Champ. Manager 03 - 04[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 cm de yapcak bişey kalamdı farcry ı nasıl düzelticem yahu??? bu ekran kartınında driverları çok karışık oluyor işin içinden çıkamıyorum sonra bi sürü hata yaratıyorlar bana 7.5 milyon patladı vallahi[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Çalıştırsan bile çok düşük performans alırsın buda hiç zewk vermez. 256 mb RAM çok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Thief 3 calışırsa zevkli bir oyun ama calısmıya bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar