Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kötü başlayan günün devamı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evden çıkarken lazım olan vesikalık resim aklıma gelir ve ben " Anne vesikalıkları getirir misin 1 tane alıyım" derim. Sonra parmağımı naylona sokar resmimi çekip alınca karşımda ayrıldığım kız arkadaşımın vesikalık resmi belirir. Çok kötü bir andı günümü p.ç etti.

Dip Not: Bir dosyalarla çalıştım bugün akıllara zarar rakamlar uçuşuyordu. Maden işine girmemiz lazım acil 90.000.000.000.000 TL gibi cüzi bir miktar gördüm sadece bir kaç kurcalamada.
Mesaj tarihi:
"ismail PK" said:

Yalan mı söylüyorum abi belgelerde yazılı olanı söylüyorum. Koskoca T.c Başbakanlık bla bla bla neyse.

hala beni alabilirsin.
işine yarar şeyler yaparım.

@fistan : tekrar sağol .
Mesaj tarihi:
"ismail PK" said:

Yalan mı söylüyorum abi belgelerde yazılı olanı söylüyorum. Koskoca T.c Başbakanlık bla bla bla neyse.

yalanla ilgilisi yok mantık biraz
Mesaj tarihi:
Ben yatayım dün hiç uyumadım zaten. Çok özledim onu o da özlemiş midir ? Meçhul. Kendinize iyi bakın güzel insanlar iyi geceler her şey gönlünüzce olsun hep mutlu olun inşlh.
Mesaj tarihi:
Ulan bende ayakkabin vurdu, Sonra da is gorusmesine giderken arabanin biri üstüne su sicratti, ardindan o sirilsiklam halinle sevgilinin seni aldattigini gördün sandim.. Buda biseymi.
  • Yeni Oluştur...