ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Evden çıkarken lazım olan vesikalık resim aklıma gelir ve ben " Anne vesikalıkları getirir misin 1 tane alıyım" derim. Sonra parmağımı naylona sokar resmimi çekip alınca karşımda ayrıldığım kız arkadaşımın vesikalık resmi belirir. Çok kötü bir andı günümü p.ç etti. Dip Not: Bir dosyalarla çalıştım bugün akıllara zarar rakamlar uçuşuyordu. Maden işine girmemiz lazım acil 90.000.000.000.000 TL gibi cüzi bir miktar gördüm sadece bir kaç kurcalamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 olur öyle. ben de hastaydım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Sen boşver yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 çok dertlisin bi gün oturup içelim senle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 said: 90.000.000.000.000 TL bu ne ya? türkiyedeki tüm madenleri alırsın bu paraya üstüne hediye olarak afrikadan 2 ülke seç al götür derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 benim hasta halimi anca alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 60 trilyon dolar ediyo o rakam idrak edemeyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 balon said: benim hasta halimi anca alır. hehe geçmiş olsun tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Yalan mı söylüyorum abi belgelerde yazılı olanı söylüyorum. Koskoca T.c Başbakanlık bla bla bla neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 kermit said: çok dertlisin bi gün oturup içelim senle. Tok açın halinden ne anlar he ne anlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 aha senin patron borları satmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 "ismail PK" said: Yalan mı söylüyorum abi belgelerde yazılı olanı söylüyorum. Koskoca T.c Başbakanlık bla bla bla neyse. hala beni alabilirsin. işine yarar şeyler yaparım. @fistan : tekrar sağol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 "ismail PK" said: Yalan mı söylüyorum abi belgelerde yazılı olanı söylüyorum. Koskoca T.c Başbakanlık bla bla bla neyse. yalanla ilgilisi yok mantık biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Ben yatayım dün hiç uyumadım zaten. Çok özledim onu o da özlemiş midir ? Meçhul. Kendinize iyi bakın güzel insanlar iyi geceler her şey gönlünüzce olsun hep mutlu olun inşlh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 2 firma daha iş teklifimi reddetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Garadia said: yalanla ilgilisi yok mantık biraz Napim belgeleri taratıp buraya mı koyayım abi allah aşkına. Neyse iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Abi Forex piyasasında dönen para 12 trilyon dolar kadar ki piyasanın hacmi dünya bankasının çok üstünde. Diyeceğim o ki yanlış görmüş olabilirsin abi 90 milyon dolar falandır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 abi iş demişken ist. de part-time iş bulmama yardımcı olabilecek birisi varsa öm pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Chat mod on. İyi geceler kanka Uyanınca haber ver dertleşelim. Oke? BB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Ulan bende ayakkabin vurdu, Sonra da is gorusmesine giderken arabanin biri üstüne su sicratti, ardindan o sirilsiklam halinle sevgilinin seni aldattigini gördün sandim.. Buda biseymi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 dün gece kıza mesaj atmıştım. gündüz aradım. merak ettim diye tekrar mesaj attım. hala ne cevap var ne çağrı var ne bişi. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 5 gün ilgi gösterme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Wipe yiyoruz devamlı twinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 benm günüm (pardon gecem) gayet yorıcı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 eski para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar