Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nba 2009/2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mo nun sadece ilk çeyrek adam gibi oynaması mahvetmiş clevelandı sanırım 1-2 yerde öyle okudum. Eh Lebron artık kafasını kırar mo nun soyunma odasında 13 te 2 fg 3 te 0 3pt ne mo ya. bi oynasa şu playofflardan beri böyle olmaz ki. Lebrona yazık oluyor da oluyor adeta.
Mesaj tarihi:
Adam %52 üçlük yüzdesiyle oynuyordu sezon başından beri, Lebron'dan bile daha çok pay sahibiydi çoğu galibiyette.Olur öyle performanslar arada,Antawn'ın dönüşünün hatrına olsun hehe
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun şimdiden Knicks'e :)

bugün amerika saatiyle 6:00pm olduğunda iverson'ın waiver süresi doluyor. büyük ihtimal knicks alıcak.

haberi de burada;

http://www.nydailynews.com/sports/basketball/knicks/2009/11/19/2009-11-19_donnie_walsh_iverson.html?r=sports/basketball/knicks&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+nydnrss/sports/basketball/knicks+(Sports/Basketball/K

bir ihtimal daha ortaya çıktı. sürpriz oldu biraz ama Miami de ilgileniyormuş. Umarım knicks alır.
Mesaj tarihi:
nedir bu iverson sevgisi anlamadımki. şahsen benim en sevmediğim oyuncular arasındadır iverson. cok antipatik bi adam. oyun stilinide hiç sevmiorm. knickse gitsede bişi yapabilceğini sanmıorm. miami ye gidersede muhtemelen 2 haftaya tekrar başlar ağlamaya popom ağrıo diye.
Mesaj tarihi:
o zaman bu bütün memphis heyetine ve Iverson'dan şüphe edenlere 'Cevap' olur ;)

40 üstü olmaz da, ben her maç 20 üstü atacağına inanıyorum. Bir haftalık bir alışma süreci geçirir belki
Mesaj tarihi:
2-3 sezon oncesine kadar ust uste 4-5 mac 40 ve uzeri atıyodu adam zaten. hevesli olsa eskisi gibi yine atar. knicks'e gelsin tekrar dogu iyidir. belki ben de seneye ny'da olma ihtimalim var izlerim adamımı eheh.
Mesaj tarihi:
Knicks'te çok top kullanan guard yok zaten Iverson iyi bir şut yüzdesi yakalarsa başarılı olabilir.

Ayrıca şöyle bir cevabı var ki kendisinin inanılmaz

http://www.youtube.com/watch?v=HxVRQHU5It0
Mesaj tarihi:
CP3'den yoksun Hornets, Suns'ı devirdi. Başımıza taş yağabilir :)

Hornets'ta Stojakovic 5 sene öncesinden bir kesit sunmuş 11'de 7 üçlük isabeti ile, ancak galibiyeti getiren nokta bu değil. Hornets takım halinde tam 25 hücum ribaundu almışlar. Amare ve Frye kendini baya bir sorgulamalı bu mağlubiyet hakkında.
Mesaj tarihi:
yoo sadece güzel basketbol izleticekler seyirciye sezon boyunca :)
bir de tabi iverson kendine güvenini geri kazanıcak

yok ben droplamam avrupada bi takıma imza atana kadar =D (uzak ihtimal zaten)
tutkuyla bağlıyım, bi kişi eksik de oynarım!
  • Yeni Oluştur...