Or1on Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 babalar kasmayın celtics şampiyon yine :D
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Şu durumda celtics şampiyon diyebilecek insanlar çıkıyor.
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 kobe fena döndü ya son çeyrek dizdi üçlükleri,oj mayo sattı maçı ama onun etkiside var
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 oj mayo'nun bi huyu beni çıldırtıyor maçın genelini iyi oynayıp kırılma anlarında saçma sapan şut tercihleri yapıp basket yapamayınca takımın moralini düşürmesi huyu çıldırtıyor beni iyi oyuncu ama bu huyu ona çok şey kaybettiriyor. ek olarak kobe de fena döndü hakikaten :)
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Kobe bitirmiş olayı yine =) Aklı başına gelmiş bir daha Artest'te attırmaz son atışları :D
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Kobe adam olsaydı dün Dallas maçını alırdı. Memphis'e karşı ben de maç kazandırım. Kobe bana hikaye anlatmasın.
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Sene sonunda Kobe nerde Boston nerde görücez. Artist Kobe'yi ne desteklicem, Lebron daha insancıl.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Bence şu an Denver Nuggets'ın çok iyi bir şansı var. Batı Konferans'ındaki takımlara bakarsak hem guard, hem yıldız oyuncu, hem de pota altında kuvvetli isimleri var. Örneğin Nene Hilario her ne kadar yıldız bir oyuncu olmasa da offensive end'de puan olarak takıma çok katkı sağlıyor. Billups'tan bahsetmeye gerek yok zaten. Tecrübesi ve yeteneğiyle çok değerli bir oyuncu. Carmelo Anthony ise yıldız bir oyuncu ama geliştirmesi gereken özellikleri var. Mesela önemli maçlarda tecrübe eksikliği öne çıkıyor ve fazla heyecan yapıp performansını kötü etkiliyor. Sonuç olarak Nuggets izlenilmesi, dikkat edilmesi gereken bir takım ve Batı Konferans'ında Lakers'ın en büyük rakibi.
Pha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Senin ne işin var olm basketbol bölümünde ehaeu.
inprc Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hido iyi oynadı ama son topu batırdı bakalım uzatmada ne olacak
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Or1on said: Artist Kobe'yi ne desteklicem, Lebron daha insancıl. ne içtiysen aynısından istiyorum.
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 oha kidd yuh bu yaşta bide 20-20-20 yapıcakmış nerdeyse 19-17-16 nedir ya kendine gel
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Pha said: Senin ne işin var olm basketbol bölümünde ehaeu. ahah sen bilmezsin, eski basketcilerden o.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mortis daha sık bekleriz seni buralara.
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Lebron 36 attı ama bu kadar beleş sayıyı ben bir arada görmedim. Lebron adamların yanından yürüyüp bıraktı sürekli. Hidayet son topu kötü kullandı. Ne bileyim takım arkadaşlarıda hepsi dışarda napıonuz olm girin asist yapar belki illa Hido kullanacak diye birşey yok ki. Hido'da sokamadı tabi. Belki Raptors zorlamış gibi göünebilir ama inanılmaz kötü savunma yaptılar. Aslında Cavs çok zorlanması gereken maçı çok çok rahat bulduğu sayılarla aldı.
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Or1on said: Sene sonunda Kobe nerde Boston nerde görücez. Artist Kobe'yi ne desteklicem, Lebron daha insancıl. Bende LeBron bu aktiristik rolleriyle basına yansıttığı kalıbıyla kimleri inandırabilir diyordum :D Varmış inanan =) Bizim millet gösterişi pek bir severmiş =)
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ben ikisini de sevmem, yalnız kevin durant'a aşık olmuş olabilirim, umarım bi playoff görür OKC O lebron yine o kadar irrite edici anlamış değilim, adamın yüzünde memelet yok resmen, bak howarda nur var adamın yüzünde sdfsdf.
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Kobe pek bir umursamaz görünüyor. Rekorlar mvp ödüller filan sadece şampiyonluğu düşünüyor gibi.
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mortis said: Bence şu an Denver Nuggets'ın çok iyi bir şansı var. Batı Konferans'ındaki takımlara bakarsak hem guard, hem yıldız oyuncu, hem de pota altında kuvvetli isimleri var. Örneğin Nene Hilario her ne kadar yıldız bir oyuncu olmasa da offensive end'de puan olarak takıma çok katkı sağlıyor. Billups'tan bahsetmeye gerek yok zaten. Tecrübesi ve yeteneğiyle çok değerli bir oyuncu. Carmelo Anthony ise yıldız bir oyuncu ama geliştirmesi gereken özellikleri var. Mesela önemli maçlarda tecrübe eksikliği öne çıkıyor ve fazla heyecan yapıp performansını kötü etkiliyor. Sonuç olarak Nuggets izlenilmesi, dikkat edilmesi gereken bir takım ve Batı Konferans'ında Lakers'ın en büyük rakibi. lakersı zorlarsa denver zorlar ama ikili eşleşme yapınca denver zayıf kalıyor. nene varsa karşıda gasol var, gasol her yönden daha üstün nene'den, belki onun kadar atletik değil bitek. skorer olarak karşıda kobe var ki, olası eşleşmede carmeloyu tutar mı bilmiyorum da tutarsa feci tutar, tutmasa bile artest var pota göstermez carmeloya, bi tek billups ile avantaj sağlıyor denver işte, o da ne kadar yeter şüpheli.
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Holy said: yüzünde meme mi yok? :P okunduğu gibi yazdım valla :D, türkçe sözlüğe baktım öyle bi kelime yok dedi zaten. Yüzünde hayır yok diye değiştirelim hatta daha anlaşılır olur :)
Öne çıkan mesajlar