Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nba 2009/2010

BulletRide

Öne çıkan mesajlar

bugun gerçekleşen takaslar.
www.konyaliportlandlilar.com said:

Antawn Jamison + Sebastian Telfair ----> Cleveland Cavaliers
Zydrunas Ilgauskas + Al Thornton + Emir Preldzic'in draft hakları ----> Washington Wizards
Drew Gooden ----> Los Angeles Clippers

Tracy McGrady + Sergio Rodriguez ----> New York Knicks
Kevin Martin + Jared Jeffries + Jordan Hill + 2011 draft'ının ilk turunda Knicks ile draft sıralarını değiştirme hakkı (1. sıra korumalı) + Knicks'in 2012 ilk tur draft hakkı (ilk 5 sıra korumalı) ----> Houston Rockets
Carl Landry + Joey Dorsey + Larry Hughes ----> Sacramento Kings

Nate Robinson + Marcus Landry ----> Boston Celtics
Eddie House + JR Giddens + Bill Walker + belirsiz (muhtemelen 2. tur) bir draft hakkı ----> New York Knicks

Tyrus Thomas ----> Charlotte Bobcats
Acie Law + Flip Murray + korumalı bir ilk tur draft hakkı ----> Chicago Bulls

Ronnie Brewer ----> Memphis Grizzlies
Korumalı ilk tur draft hakkı ----> Utah Jazz

John Salmons ----> Milwaukee Bucks
Joe Alexander + Hakim Warrick ----> Chicago Bulls

Dominic McGuire ----> Sacramento Kings
Nakit para + ilerideki yıllarda bir 2. tur draft hakkı ----> Washington Wizards

Jodie Meeks + Francisco Elson ----> Philadelphia 76'ers
Primoz Brezec + Royal Ivey + 2. tur draft hakkı ----> Milwaukee Bucks

Darko Milicic ----> Minnesota Timberwolves
Brian Cardinal ----> New York Knicks

Theo Ratliff ----> Charlotte Bobcats
Belirsiz şartlara bağlı bir draft hakkı ----> San Antonio Spurs
Sosyal ağlarda paylaş

vay anam vay neler dönmüş serhat ya.
daha idrak edemedim ne olmuş ne bitmiş, ama şu an büyük takas olmasın mümkünse ya. knicks'te falan yaza hazırlık pek güzel mesela, o tip olsun takaslar, ya da cavs'inki gibi direk şampiyonluk için. öteki türlü şu 2010 yazı bekleniyodu ne zamandır, zevki kaçmasın :P
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Antawn Jamison cok iyi hamle cavs şuanda şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapıyor shaq,lebron fln... Sene sonunda reset geliyo resmen.

Bu arada Jazz aptalmi abi draftlarda kim var kim yok hiç takip etmiyorum ama brewer verilirmi ya.

Brewer kötü adam değil, ama Utah'ın yıllardır eksiğini çektiği şutör iki numara da değil.Cap'i boşaltıp yazın ufak çaplı bir pazara girebilecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

portland-utah maçının ikinci yarısını izledim bu sabah, baya güzeldi. mehmet oynamadı, çocuğu olmuş yine. utah baya güzel defans oynadı. fesenko'yu özellikle beğendim. deron'un roy'u savunurken harcadığı çaba da harikaydı. Böyle basketbol hoşuma gidiyor benim. mücadele olacak. bi de utah gibi bol pas yapan bi takımı izlemek baya keyifli.
Sosyal ağlarda paylaş

bya said:

portland-utah maçının ikinci yarısını izledim bu sabah, baya güzeldi. mehmet oynamadı, çocuğu olmuş yine. utah baya güzel defans oynadı. fesenko'yu özellikle beğendim. deron'un roy'u savunurken harcadığı çaba da harikaydı. Böyle basketbol hoşuma gidiyor benim. mücadele olacak. bi de utah gibi bol pas yapan bi takımı izlemek baya keyifli.

Utah'ın tek eksiği var, 3 veya 4 senedir.Dış skorer, kadro eşşek yüküyle takas malzemesi dolu.Kevin Martin'i almak çok zor olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

bya said:

Utah'ın tek eksiği var, 3 veya 4 senedir.Dış skorer, kadro eşşek yüküyle takas malzemesi dolu.Kevin Martin'i almak çok zor olmazdı.

Kevin Martin biraz yalan adam, sacto istatistiklerinden şişme. Utah'ın sisteminde kendi şutunu yaratacak 2 numaraya pek ihtiyaç yok Deron varken, onların sorunu rakip skorerleri savunamamaktı. Geçen sene gelen 50 çakıyordu, Redd'in 57 si benim net hatırladığım. Sonra cj miles la, brewerla, yeni d leagueden gelen elemanla filan biraz yamadılar. Yani, kısaca Utahın sisteminde 2 numara boş şutu sokacak, en temizi Korver da ellerinde zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...