mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bugun gerçekleşen takaslar. www.konyaliportlandlilar.com said: Antawn Jamison + Sebastian Telfair ----> Cleveland Cavaliers Zydrunas Ilgauskas + Al Thornton + Emir Preldzic'in draft hakları ----> Washington Wizards Drew Gooden ----> Los Angeles Clippers Tracy McGrady + Sergio Rodriguez ----> New York Knicks Kevin Martin + Jared Jeffries + Jordan Hill + 2011 draft'ının ilk turunda Knicks ile draft sıralarını değiştirme hakkı (1. sıra korumalı) + Knicks'in 2012 ilk tur draft hakkı (ilk 5 sıra korumalı) ----> Houston Rockets Carl Landry + Joey Dorsey + Larry Hughes ----> Sacramento Kings Nate Robinson + Marcus Landry ----> Boston Celtics Eddie House + JR Giddens + Bill Walker + belirsiz (muhtemelen 2. tur) bir draft hakkı ----> New York Knicks Tyrus Thomas ----> Charlotte Bobcats Acie Law + Flip Murray + korumalı bir ilk tur draft hakkı ----> Chicago Bulls Ronnie Brewer ----> Memphis Grizzlies Korumalı ilk tur draft hakkı ----> Utah Jazz John Salmons ----> Milwaukee Bucks Joe Alexander + Hakim Warrick ----> Chicago Bulls Dominic McGuire ----> Sacramento Kings Nakit para + ilerideki yıllarda bir 2. tur draft hakkı ----> Washington Wizards Jodie Meeks + Francisco Elson ----> Philadelphia 76'ers Primoz Brezec + Royal Ivey + 2. tur draft hakkı ----> Milwaukee Bucks Darko Milicic ----> Minnesota Timberwolves Brian Cardinal ----> New York Knicks Theo Ratliff ----> Charlotte Bobcats Belirsiz şartlara bağlı bir draft hakkı ----> San Antonio Spurs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 vay anam vay neler dönmüş serhat ya. daha idrak edemedim ne olmuş ne bitmiş, ama şu an büyük takas olmasın mümkünse ya. knicks'te falan yaza hazırlık pek güzel mesela, o tip olsun takaslar, ya da cavs'inki gibi direk şampiyonluk için. öteki türlü şu 2010 yazı bekleniyodu ne zamandır, zevki kaçmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 houston çok amaçsız bi takas yapmış bence, sonuçta knicks t-mac'in kontratına kavuştu, kings de martin'i sepetledi, houston saçma sapan kontratlar alıp bi de landry'yi kaybetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Antawn Jamison cok iyi hamle cavs şuanda şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapıyor shaq,lebron fln... Sene sonunda reset geliyo resmen. Bu arada Jazz aptalmi abi draftlarda kim var kim yok hiç takip etmiyorum ama brewer verilirmi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 pamuk bilekli devim ilgauskas'ı serbest bıraksınlar da geri gelsin cavs'e, üzülürüm lan gelmezse demirbaşı adam takımın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Masticore said: Antawn Jamison cok iyi hamle cavs şuanda şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapıyor shaq,lebron fln... Sene sonunda reset geliyo resmen. Bu arada Jazz aptalmi abi draftlarda kim var kim yok hiç takip etmiyorum ama brewer verilirmi ya. Brewer kötü adam değil, ama Utah'ın yıllardır eksiğini çektiği şutör iki numara da değil.Cap'i boşaltıp yazın ufak çaplı bir pazara girebilecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 efsane olmus melo vs. lebron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Jamison da ne cenabet adammış adımını attı takıma, iki maç üstüste kaybetti Cavs ahah.Bu arada ilk maç performansı şaka gibi demin biten Bobcats maçında.0/12 fg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 5 kez de blok yemiş bobcats maçında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 troşak oğlanına dondu jamison. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 All Jamesss All Jamisonsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 TMAAAAC İS BAAAAAAAACKKKK. GO NEWYORK. ASDASDSAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 nyk güzel olmuş, izlenir maçları, ama durant tam bir hayvan, bu kadar hızlı şut çıkartan birini görmedim ben daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 michael redd > all diyip noktayı koyiyim hız konusuna. T-MACC özlemisiz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Brewer'in MR'da problem çıktığı için süresiz sahalardan uzak görünüyor şu anda. Memphis'in elinde patladı yani boşa draft hakkı gitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 sağlık testinden geçemeyince trade'i iptal etme olayı yokmuydu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Bence kesinlikle olması lazım böyle bir olay ama bu sakatlık takastan sonra antremanda falan olduysa hakkaten çok bahtsız takımmış memphis. detaylı bilgi bulamadım henüz. edit : He was hurt Friday in his Grizzlies debut. GG Memphis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 uuu pis patlamış hakkaten memphis e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Abicim maça çıktı maçta oldu ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Jamison geldi L3 oldu seri Cavs'in, hatta Mo Williams da döndü.Lebron tek tabancayken daha güzel oynuyordu takım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 portland-utah maçının ikinci yarısını izledim bu sabah, baya güzeldi. mehmet oynamadı, çocuğu olmuş yine. utah baya güzel defans oynadı. fesenko'yu özellikle beğendim. deron'un roy'u savunurken harcadığı çaba da harikaydı. Böyle basketbol hoşuma gidiyor benim. mücadele olacak. bi de utah gibi bol pas yapan bi takımı izlemek baya keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Kobe'nin sakatlıktan bir haber var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bya said: portland-utah maçının ikinci yarısını izledim bu sabah, baya güzeldi. mehmet oynamadı, çocuğu olmuş yine. utah baya güzel defans oynadı. fesenko'yu özellikle beğendim. deron'un roy'u savunurken harcadığı çaba da harikaydı. Böyle basketbol hoşuma gidiyor benim. mücadele olacak. bi de utah gibi bol pas yapan bi takımı izlemek baya keyifli. Utah'ın tek eksiği var, 3 veya 4 senedir.Dış skorer, kadro eşşek yüküyle takas malzemesi dolu.Kevin Martin'i almak çok zor olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 BulletRide said: bya said: portland-utah maçının ikinci yarısını izledim bu sabah, baya güzeldi. mehmet oynamadı, çocuğu olmuş yine. utah baya güzel defans oynadı. fesenko'yu özellikle beğendim. deron'un roy'u savunurken harcadığı çaba da harikaydı. Böyle basketbol hoşuma gidiyor benim. mücadele olacak. bi de utah gibi bol pas yapan bi takımı izlemek baya keyifli. Utah'ın tek eksiği var, 3 veya 4 senedir.Dış skorer, kadro eşşek yüküyle takas malzemesi dolu.Kevin Martin'i almak çok zor olmazdı. Kevin Martin biraz yalan adam, sacto istatistiklerinden şişme. Utah'ın sisteminde kendi şutunu yaratacak 2 numaraya pek ihtiyaç yok Deron varken, onların sorunu rakip skorerleri savunamamaktı. Geçen sene gelen 50 çakıyordu, Redd'in 57 si benim net hatırladığım. Sonra cj miles la, brewerla, yeni d leagueden gelen elemanla filan biraz yamadılar. Yani, kısaca Utahın sisteminde 2 numara boş şutu sokacak, en temizi Korver da ellerinde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 josh howard sezonu kapatmış iyi bir gelişme olsa gerek wizards açısından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar