Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nba 2009/2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
of lebron yok slam dunk'ta gerald wallace,shannon brown,demar derozan(%99),nate robinson var.herkes tamamda nate robinson yeter artık çık git slam dunk'ımızdan ..
Mesaj tarihi:
katılmalıydı abi bir söz veriyosun arkasında dur MJ kaç kere katıldı kazandıda kaybettide kimsede kaybedince aa jordan'a bak ezik smaç yarışmasını bile kazanamıyo demedi.
Mesaj tarihi:
Lebron biraz zor kazanırdı smaçta, Howard'ta katılcam diyordu oda zor kazanırdı, kariyere leke sürmeyelim diyorlar :D Ama bu genç yaşların smaç şampiyonu oldular oldular olmadılar 30dan zora daha ne canavarlar gelir NBA'e =)
Mesaj tarihi:
hahehahhezeah
lebron tam bir kız
zaten bunun üstünden bi smaç basmıştı biri nba dışında seyircisiz falan bi maçta, gidip hemen kameraların kasetleri toplatmıştı . kalıbından utansın.
ama şaşırmadım açıkcası kaçmasına.

derozan katılıyosa o alır muhtemelen.
Mesaj tarihi:
ya biraz abartı tabi. adam tam üstünden bile basmıyo. maçı da bi iki kişi el kamerasıyla çekiyo galiba. maçtan sonra menajerine kasetleri toplamasını falan söylüyo.
Mesaj tarihi:
toggie said:

howard katıldı ve kazandı.
bilgin olsun istedim.

Eyvallah bilmiyordum son açıklamasını okudum hiç katılmamış gibi biz Lebronla düşünüyorduk vazgeçtik demişti.
Mesaj tarihi:
bya said:

ya biraz abartı tabi. adam tam üstünden bile basmıyo. maçı da bi iki kişi el kamerasıyla çekiyo galiba. maçtan sonra menajerine kasetleri toplamasını falan söylüyo.

Yok ya söyletindir eminmisiniz?
Mesaj tarihi:
http://www.konyaliportlandlilar.com/2009/07/hepimiz-tangz-ama-neye.html

üstüne de bu:
http://www.konyaliportlandlilar.com/2009/07/lebronun-ustunden-baslan-smac-gercek.html
Mesaj tarihi:
ee toplatamamış demek ki izliyoruz işte?
mac sırasında da biri lebron uzerinden, yanından, sagından, solundan smac yapabilir. normal bisey bu. o zaman da gidip yayını mı kestirecek nedir yani.
Mesaj tarihi:
Lebron medyayı önemsiyor ama. Bu iddia o yüzden doğru olabilir. Bazen yaptığı yorumlar çok gereksiz oluyor. Lakers maçında sahaya atılanlardan sonra gazı versen allahtan kimse ölmedi diyecek nerdeyse.
  • Yeni Oluştur...