Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 abi onu howard'ı kullanamadıklarına örnek olarak verdim zaten elinde 2.11 1m zıplayan adam var havaya attığın her topu bitirecek atmıyorsun adama , sonra oyuna falan küsünce bu adam kimse bir şey diyemez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Arenas gg. http://www.ntvmsnbc.com/id/25041301/ Babasını da sevmezdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Yalnız Arenas iskemleye 4 boş tabanca sıralayınca, öteki oyuncu da dolaptan çıkardığı dolu bir tabancaya mermi sürüp Arenas'a doğrultmuş. Bildiğin Harlem sokaklarına çevirmişler soyunma odasını leş herifler. Fatih Tekke silahla dolaşıyor falan denirdi bizde ama bunlar dolapta, arabada, evde ayrı ayrı silahlar saklıyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Digeri oyle bise yapmamıs. Silahlardan birini alıp fırlatmıs mı ne. Arenas zaten acıklama yaptı saka olarak yaptım falan diye sacmaladı, getirmem hataydı dedi sonra. Mal herif ya beter olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ntv said: Arenas, kendisine ait dört adet boş tabancayı Javaris Crittenton’ın soyunma odasındaki sandalyesine koyarak üzerine de “birisini seç” yazılı bir not yerleştirdi. Bunun üzerine Crittenton, dolabından kendisine ait yüklü tabancayı çıkararak namluyu sürdü ve Gilbert Arenas’a doğrulttu. Kavgada her iki taraf da daha ileri gitmeyince, olay kapandı. Senin linkten okudum ben bu şekilde, farklı anlatımlar var sanırım nette. Ama salaklığı yapan Arenas sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 said: altı yıl için 111 milyon dolar wizards takla atıyordur. o değilde görüyorsunuz değilmi ne kadar sert cezalar. Birde türkiye'de fener&gs vs... maçlarda cıkan olaylardan dolayı verilen cezalara bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 toggie said: Digeri oyle bise yapmamıs. Silahlardan birini alıp fırlatmıs mı ne. Arenas zaten acıklama yaptı saka olarak yaptım falan diye sacmaladı, getirmem hataydı dedi sonra. Mal herif ya beter olsun. NtvSpor da izlediğim kadarıyla diğer eleman kendi silahını çıkartıp Arenas ın koyduğu kurşunları doldurmuş, kurşunu namluya çekmiş bırakmış öle Arenas a. D.C de bireysel silahlanma yasakmış zaten Arenas da saçma sapan açıklamalar yapıp duruyomuş yok ben şaka olsun diye yaptım, sonra yok maçlara gelen kızımı korumak için getirdim vs diye. Her türlü gg idi zaten ceza almasa da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 yazık oldu adam bitirdi kariyerini tamda yavaş yavaş eski günlerine geri dönüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 benim okuduklarımda yoktu ya bunlar. ikisi de hayvanın tekiymiş o zaman. biz de taraftar döven adam allstara secildi bu arada ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Arenas ın açıklamalarda efsane, iyice sıvamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 NBA said: McGrady received 97,062 votes in the last seven days, 1,370 more than Nash. abi yuh ayıp adam bu sene 47 dk oynamış hala nash'in önünde fanboylukta bir yere kadar emeğe saygı adam neler yapıyo phoenixte, kendini yırtıyor , t-mac yata yata all-stara gircek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 TMac sadece oylara teşekkür için 1-2 dakika oynayacağını söylemişti zaten yanılmıyorsam. Bu sezon oynamadım, sadece teşekkür edicem seçilirsem demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Andre Miller oynamayabilir diyorlardı , ama andre+roy yanında bayless ın katkısıyla beraber lakers ı üzmüşler. helal olsun ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 roy %81 saha içiyle oynadı 9-11 ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 blog yorumunda okudum kobe 37 şutla 32 sayı roy 11 le :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 benim blogdaki yorum mu. aliveli buradan biri mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Senin blog yorumcularının hepsi burdan üzgünüm =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bi gün birleşip trollesek aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 blog sahibi de çok rererö zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Sonra halı sahaya gelip bizi troll lemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 halı sahaya gelsede bir tanışsam blog açıldığı günden beri okuyorum ve merak ediyorum sabo kimdir diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ya bırak ne yapıcan görüp bildiğin at hırsızı (ahah okuyunca msnden yiyeceğim küfürün haddi hesabı yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 elin adamı gelmiş dün portland'a karşı lakers favori değildi falan filan yazıyor ya ala ala =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 olm o ama ağır portland fani yani bağırıyo adam :) sen de oraya yazsan iverson şöyle kötü böyle kötü, gelir yorumlarda çemkiririm sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ben bmamba 2-3 ayda bir yapıyorum yorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar