Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ulan ne güzel maçlar var hepsini arka arkaya izlemeyi planlıyodum 2sınav var yarın sabah 9dan beri ders calısıyorum of yalan oldu yapılır mı :(
rLx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 iverson finali taşıdıydı hem de 1.83 boyuyla. lebron ve kobe o boyla yapsın bunu öyle konussun. iverson 4tw
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Ne pis basketbol muhabbetiniz varmış arkadaş, Kobe vs Lebron ÖYK Bu gece 12'de izleyin işte shdf
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ya bullet sen kobe yi lebronu bırakta detroite bak be abi asfdassadfas yazık cidden. nolcak bu detroitin hali??
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 maci ntv ya da ntvspor vericek mi? bu iki kanalda yoksa internetten legal yollarla izleyebilicegim bir yer var mi? edit: oha korum. ntvmsnbcde essek kadar ntvsporda yazmislar.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 NBA Tv vermiyor bu maçı, o yüzden Ntv ya da Ntvspor'da hangisi bilmiyorum.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yoksa siz hala http://www.konyaliportlandlilar.com/ takip etmiyor musunuz?
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 miami maçını nba tv , cleveland - lakers maçınıda ntv spor veriyor bildiğim kadarıyla
Holy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Bullet Detroit sorularını ustaca savuşturmayı tercih ediyor ahaha Küme düşme olsaydı bu sene düşmüştünüz bullet :P
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Hikmet Karaman boşta,onu getirir hem kümede kalırız hem de UEFA'yı zorlarız. Abi takımın 5 hücum opsiyonundan bırak hepsini,dördünü,üçü bile beraber oynamadı hiç.Stuckey tek başına o vasıfsız tercihleriyle skor üretmeye çalışıyor, Jerebko'dan iyi katkı aldık Ben Wallace bazen eski rebound performanslarını sergiliyor ama bu adamlar çıkıp 25-30 sayı atıp maçı koparamıyor Stuckey'e bilader sen dinlen biraz diyemiyor,Rip-Prince-Ben Gordon-Charlie V sakat.Ne olması beklenebilir, iyi bir takım kimyası ve coaching olsa belki Portland'ın yaptığı gibi süpriz galibiyetler alabilirdik fakat çürük olmayan oyuncularla bu kadar. Milletin benchinde havlu sallayacak herifler bizim ilk 5'te.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 toggie said: bu arada cuma gecesi 12'de Lakers - Cavaliers macı var. NTV Spor'da kacırmayın. emeğe saygı arkadaşım.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Nba Tv'de Heat-Knicks var.Cuma günü xmas muhabbetine erken maç koymuşlar,21.30'da da Magic-Celtics var fakat hem tv vermiyor hem de PP ve Garnett yok, Magic marizler 7+ gol biter.
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 kobe nin babası lebronun babasını döver. bullet seninde ne pis takımın var ya tayshaun u aldım takımıma bi haber yok adam hakkında.
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 BulletRide said: Nba Tv'de Heat-Knicks var.Cuma günü xmas muhabbetine erken maç koymuşlar,21.30'da da Magic-Celtics var fakat hem tv vermiyor hem de PP ve Garnett yok, Magic marizler 7+ gol biter. celtics çok rahat alır ya.
bya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 abi kobe gerçeği bu kadar aşikarken hala nasıl lebron ezer lebron döver vs. diyebilenler çıkıyor anlamıyorum. yani aynı şeyi izliyoruz işte ya. adam bariz o pozisyonda o boyda ve o bildiğimiz karizmatik, atletik, skorer, clutch ve lider görevlerinde(işte t-mac, carter, pierce vb adamlar) Jordan'dan sonra dünyanın en iyisi. bi de tabi defansif yönü var işin içinde ki kobe tur bindirir sanırım.
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 lebron ne 6. adam mı bya said: karizmatik, atletik, skorer, clutch ve lider görevlerinde
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bya said: abi kobe gerçeği bu kadar aşikarken hala nasıl lebron ezer lebron döver vs. diyebilenler çıkıyor anlamıyorum. nerde yazılmıs ki bi alıntılasana.
can Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 niye başlamadı bu maç? 12 de yazıyo nba.com da
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 boston-orlando maçının bitimini beklediler. şimdi bitti. başlar 5 dakkaya. bu arada, BEN DEMİŞTİM, boston alır rahat diye. :) 86-77. garnett sakatlandı son dakikada, ama sanırım sırtındandı. sıkıntı yaratmaz umarım...
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 abi bynum kadar yetenekli olupta bu kadar salak adam az vardır cidden. gasolde hiç kasmıo resmen. clevland da mo baya iyi oynuo. lebron ztn her zamanki gibi. ama 2. yarıda lal kendine gelir. kobe 2 tokatlar adamları kendilerine gelir hepsi.
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 cleveland bu maçı vermez, kasmaya gerek yok.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ilk yarı bitmeden kendine geldi lakers. ikinci yarı baya baya epic olacak eminim.
Öne çıkan mesajlar