BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Şu Zachary çikosu 11 rebound çekti ilk yarıda ya, gitsin ölsün Nene ve Kenyon bi zahmet. Edit: Melo iki kamyon sayı atsın, önyargılı yaklaşırım, ama bu maç benim için adeta bir Lebron bir Kobe olmuştur.Billups'sız, JR'ın sıvadığı bir maçta 20'lerden 8'e indirdi farkı tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bu maç dönerse efsane olur yalnız memphis kadar tecrübe yoksunu bir takım olamaz sanırım bu maçı verirlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Kazara tutturcam Denver alırsa, haydi çocuklar fark indi. Şimdi onlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 abi bu kdr basit faul çalınmaz tamam superstar düdüğü fln biyere kadar ama adam ellerini kaldırmıs hareket bile etmiyo faul calıyolar buna ayıp denen bişey varya ama bu dakikalarda memphistede kimse sorumluluk almıyor istatistiklere bakarsak zach randolph'un bişeyler yapması lzm şu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Zach Randolph sorumluluk alacak? Kaan Kural gülüşü çektim. Tam dedim tipledi herif topu.Ulan bu kadar zayıf olunmaz reboundlarda Birdman'in ekstra mesaisi olmasa bu maç garbage'a giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 RANDOLPH INSAN DEĞIL ALDI SORUMLULUGU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Billups'ın yaptığı işin yarısını 4 guard yapamadı, 12 sayısı var ön alandan heriflerin şaka gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 gg adam cidden aldı maçı :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 zach imzayı attı. 32 sayı 24 rebo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Ben Lakers-Pistons maçına kaydım, umudum yok fakat geçen senede rezil giderken Palace'da yenmiştik Lakers'ı.Kötü anıları var yıllardır Stuckey-Atkins-Jerebko-Maxiell-Big Ben 5'i de NBA'in hücum gücü en rezil lineup'ıdır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Ersan ile ilgili bir topic, Bucks forumundan: http://www.realgm.com/boards/viewtopic.php?f=21&t=969118 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 84 lü aslında ersan küçültme olduğunu bütün dünya biliyo gelişmez daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Vüdun olarak bir gelişmeden bahsedilmiyı zaten, uzamak gibi. Ama baya kaslanacağı kesin, bkz. Hido. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Suns otobüsünden "All Night Long" yorumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kings ne yapmış öyle ya 35 sayı farktan geri dönüş nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 phoenix'in evindeki galibiyet serisi bitmiş üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 İstanbullular, yolunuz nba store'dan geçerse Pistons'ın bu sezonki "retro" veya "beyaz" forması mevcut mu diye bakabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben haftasonu bakabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Kral olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Wizards - Sixers // 02.00 - NBA TV Güzel maç, saati de uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 zach'den sevgilerle, 33 sayı 18 rebo. (14-21 fg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 portlanda uzun kalmadı :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Abi fantasy'de rezilim, Detroit New Jersey'den bile kötü oynuyor, pilot takımım Portland dynasty potansiyelinden UEFA'ya katılma mücadelesine düşecek. NBA'den bu sezon nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 tolliver d-league'de baya iyi performans gösteriyomuş onu çağırdılar takıma bakalım ilk 5 pivot o mu başlıycak. bence şans verilmeli böyle genç bir adama ama takas dedikoduları da dönmüyor değil. brad miller'e göz koymuşlar diye bir haber okudum ne kadar doğru bilmiyorum da bana mantıklı gelmedi. gözden çıkartıcakları ilk adam andre miller olur diye düşünüyorum ama derrick rose varken andre miller'ı bu kadar yüksek bir kontratla almak pek akıllıca olmaz chicago için. şöyle sağlam bir point guard ihtiyacı olan bir takım ile takas yapabilir aslında portland. ilk aklıma gelen takımlar arasında miami, cleveland falan var ama gözden çıkarabilecekleri sağlam uzunları yok andre miller'a karşılık verebilecek. onun dışında pacers olabilir t.j. ford'un bu sezon sıçtığını düşünürsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ahah paragraf kullansaymışım keşke. aslında andre milleri alıcaksın, koyucaksın thunder'a, hem westbrook'a mentörlük yapıcak hem de durant'ı besliycek. bucks da güzel bir tercih olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar