dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 looooool, ersana milw. forumlarında baby dirk diyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 iyiydi dün yine ya, 13 sayı 8riband çekti, adam olcak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 her 3 macçın 2sinde bargnani international player of the day oluyor. eskiden her 3 maçın ikisinde hidayet ya da mehmetten biri olurdu. ersan olsa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 biraz önce nba tv'de kobe'nin 81'lik maçını izledim tekrar, hayran olunacak bir oyun resmen. maç kopsa da kobe'yi çıkarmayarak kıyak yapan phil jackson'ı da ayrı sevdim tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Bu arada birileri Phoenix'e neler olduğunu açıklayabilir mi? ilk çeyrek skoru phoenix 14 - 36 cleveland. nash 4 top kaybı yaptı falan. dün de beklenmedik bir şekilde knicks'e kaybettiler. neler oluyor yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 onu bırakın hawks :O 9 oyuncu çift haneli skorlara ulaşmıs 146 sayı demin nba tv'de bakıyordum biraz ne atsalar giriyo toronto'nunda pek savunma yaptığı söylenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 of hido of, gerizekalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 toronto cok mal bi takım. hido portlanda gitseydi şimdi ligi cok fena sallarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Neyseki ersan var, onu izleyerek mutlu oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 nets rekoru 18 e çıkardı bu arada, kendilerini kutluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 2. çeyrekte 49 sayı nedir ya nets ölsün artık , devin harris geçen senenin başlarındaki haline dönmezse( her maç 30-40 ) bu rekoru geliştirmeye devam ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 off toronto savunması iflas etmiş.Skoru görünce uzatma olmuştur dedim ama normal maç süresindeymiş.Kobe bu takıma bir kere daha 80 sayı atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 öh be abi 31 sayı fark hangi uzatmada atılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Hawks - Knicks maçında neler oluyor öyle :O Al Harrington 18 dakikada 25 sayıya ulaşmıştı. Josh Smith aynı pozisyonda 2 teknik faul alarak oyun dışı kaldı. Şu an Knicks önde götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 CP3'nin dönüşü muhteşem oluyo sanırım. ilk yarı istatistikleri : 2 sayı 4 rebound 7 asist 5 top çalma 1 blok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bende tam onu yazmaya girmiştim. 3. çeyrek sonu 7sayı 12 asist 6 reb 7 top çalma 1 blok insan değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Ve rekor 18 de kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ve kobe geceye damgasını vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 hido da son hücumu sayı yaptı bu arada. Ersan yine çok az oynadı, izleyemedim ama yine faul sorunu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Cxju_xN7lGs kobe ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ulan kobe atacağın baskete senin ... allahım nası bi şanstır bu ya önce fisher sonra kobe dwayne wade'e yakışmadı ama orda 2de1 atmak.hedo'da iyi almış maçı uzatmaya gitmedende alıyomuş skor eşitken 3lük atmak gibi garip bi tercihte bulunmuş penetre eder insan bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 abi bu nedir ya. nedir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ya çok büyük bir iddia olacak belki ama ben kobenin kariyerinde MJ'i geçebileceğini bile düşünmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Holy said: ya çok büyük bir iddia olacak belki ama ben kobenin kariyerinde MJ'i geçebileceğini bile düşünmeye başladım isterse 12321412 tane şampiyonluk 21321321 tane mvp alsın mj yi kimse geçemez, çünkü adam ilkti. ondan once mj gibi oynayan 1 tane bile adam yoktu. kobe, wade tarzı adamları mj yarattı kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar