Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nba 2009/2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her 3 macçın 2sinde bargnani international player of the day oluyor. eskiden her 3 maçın ikisinde hidayet ya da mehmetten biri olurdu. ersan olsa bari
Mesaj tarihi:
biraz önce nba tv'de kobe'nin 81'lik maçını izledim tekrar, hayran olunacak bir oyun resmen.
maç kopsa da kobe'yi çıkarmayarak kıyak yapan phil jackson'ı da ayrı sevdim tekrar :)
Mesaj tarihi:
Bu arada birileri Phoenix'e neler olduğunu açıklayabilir mi?
ilk çeyrek skoru phoenix 14 - 36 cleveland. nash 4 top kaybı yaptı falan. dün de beklenmedik bir şekilde knicks'e kaybettiler. neler oluyor yahu :)
Mesaj tarihi:
onu bırakın hawks :O 9 oyuncu çift haneli skorlara ulaşmıs 146 sayı demin nba tv'de bakıyordum biraz ne atsalar giriyo toronto'nunda pek savunma yaptığı söylenemez
Mesaj tarihi:
2. çeyrekte 49 sayı nedir ya nets ölsün artık , devin harris geçen senenin başlarındaki haline dönmezse( her maç 30-40 ) bu rekoru geliştirmeye devam ederler
Mesaj tarihi:
Hawks - Knicks maçında neler oluyor öyle :O

Al Harrington 18 dakikada 25 sayıya ulaşmıştı. Josh Smith aynı pozisyonda 2 teknik faul alarak oyun dışı kaldı. Şu an Knicks önde götürüyor.
Mesaj tarihi:
ulan kobe atacağın baskete senin ... allahım nası bi şanstır bu ya önce fisher sonra kobe dwayne wade'e yakışmadı ama orda 2de1 atmak.hedo'da iyi almış maçı uzatmaya gitmedende alıyomuş skor eşitken 3lük atmak gibi garip bi tercihte bulunmuş penetre eder insan bi.
Mesaj tarihi:
Holy said:

ya çok büyük bir iddia olacak belki ama ben kobenin kariyerinde MJ'i geçebileceğini bile düşünmeye başladım

isterse 12321412 tane şampiyonluk 21321321 tane mvp alsın mj yi kimse geçemez, çünkü adam ilkti. ondan once mj gibi oynayan 1 tane bile adam yoktu. kobe, wade tarzı adamları mj yarattı kısaca.
  • Yeni Oluştur...