hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 kahramanimizin 7 sene once çocukken gittiği kasaba ile ilgili tüm anilarini , o kasabaya mecburi dönüş yapinca farkettiği anime neden ve niçin hafizasinda 7 sene oncesinin yaz tatili ile ilgili bir anı olmadığı ise zamanla ve olaylarla ortaya çıkar .... hafiften tüyleriniz ürpertmeye çalişan lise çağı çocuklarinin arasinda geçen bir anime ..ayrica "sonsuz ve mutlak aşk var midir " sorusuna da gönderme yapmiş[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Kanon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 2006 versiyonu cıktı izlenesi ve tapılası animeler arasındadadır izlemeyenler cok sey kacırabilir :) özellikle bu dram severlere tavsite salya sumuk aglanabilir hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 çok zvkli bir duygusal animeydi yanlış hatırlamıyorsam =) tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 elfen lied etkisi yaratabilicek bir anime arıyorum ztn. Sanırım yaklaştım, indiriyorum hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 eskisini mi yenisini mi indireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 eksikini indirirsen izleyesin gelmez :D yenisini indir 2006 cizimler hem hos hemde bazı yerler farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar