Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AresUo Shard...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2009 yılının eylül ayından itibaren Ares Ultima Online Shard çalışmaları başlamış olup siz değerli player'lara en iyi bir şekilde hizmet verebilmek için Ares staff kadrosu olarak elimizden gelen herşeyi yapmış bulunmaktayız.

Ares World uzun bir süre sonucunda değerli yöneticiler ve stabil bir ortamla birlikte Ultima Online keyfini yaşamak isteyen değerli arkadaşlarımız için açılmıştır ve her geçen gün sistemleri,etkinlikleri,kalitesiyle birlikte Ultima Online yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.Prensipleri arasında her kesime hitap etmesiyle tanınmak isteyen Ares World amaçları ve ilkeleri açısındanda değerli arkadaşlarımıza her alanda zevki tattırmak için sizlerin karşısındadır.

Kaliteli ve güven dolu bir oyun için Ares World'ı tercih etmeniz herşeyden önce gerçek bir Ultima Online tadına varmak istediğinizi ve kaliteli bir oyun için hazır olduğunuzu ifade eder. Zaman ayırıp okuduğunuz ve ilgi gösterdiğiniz için Ares Staff Kadrosu olarak teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.. ..Ares Ultima Online Shard'ın akıllarda yer etmesi dileğiyle..

Not Account Alimi Freedir.

www.uoallstars.net =>Web Site

www.uoallstars.net/Forum => Forum

Not Account Alimi Freedir.
Mesaj tarihi:
Olayimiz kaliteli uo dur

ph aciktir

sitede hersey var ne nerde die neden soruorsun uyelik kapaliysa forumlarda sirf uyelik alimi icin bir konu var

binekler nightmare yok sadece sanirim

Oyundaki nicklerim : Hardcore ve Cairne

xenopia naber haci oyunda goremiorm seni hic :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi oyle bişiki

uye oldum kastım 5 tane char ilklerde 20 online vardı dolar herhalde dedim fln filan

sonra bi girdim 3 online 3 ude benm char ztn :D

page attım reklam bişi verin die adamların cevap su

'reklama gerek yok bulan bızı bulur dediler' bende o gunden beri girmedim gecen mail geldi basarısızlıktan dolayı kapadık yeni server acıcaz die :S nası işşe ztn arcanumdayım revolotion a uye olabilirsem site acılınca orda devam etcem sonra second age acılınca direk oraya geccem cok ses getircek bi projeye benzior :)
  • Yeni Oluştur...