Xenophobia07 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 2009 yılının eylül ayından itibaren Ares Ultima Online Shard çalışmaları başlamış olup siz değerli player'lara en iyi bir şekilde hizmet verebilmek için Ares staff kadrosu olarak elimizden gelen herşeyi yapmış bulunmaktayız. Ares World uzun bir süre sonucunda değerli yöneticiler ve stabil bir ortamla birlikte Ultima Online keyfini yaşamak isteyen değerli arkadaşlarımız için açılmıştır ve her geçen gün sistemleri,etkinlikleri,kalitesiyle birlikte Ultima Online yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.Prensipleri arasında her kesime hitap etmesiyle tanınmak isteyen Ares World amaçları ve ilkeleri açısındanda değerli arkadaşlarımıza her alanda zevki tattırmak için sizlerin karşısındadır. Kaliteli ve güven dolu bir oyun için Ares World'ı tercih etmeniz herşeyden önce gerçek bir Ultima Online tadına varmak istediğinizi ve kaliteli bir oyun için hazır olduğunuzu ifade eder. Zaman ayırıp okuduğunuz ve ilgi gösterdiğiniz için Ares Staff Kadrosu olarak teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.. ..Ares Ultima Online Shard'ın akıllarda yer etmesi dileğiyle.. Not Account Alimi Freedir. www.uoallstars.net =>Web Site www.uoallstars.net/Forum => Forum Not Account Alimi Freedir.
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 olayınız nedir? hani sitenin ana menüsü Anasayfa Forumlar Kayit Dosyalar Kadro Binekler olunca insan ister istemez korkuyor.
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Olayimiz kaliteli uo dur ph aciktir sitede hersey var ne nerde die neden soruorsun uyelik kapaliysa forumlarda sirf uyelik alimi icin bir konu var binekler nightmare yok sadece sanirim Oyundaki nicklerim : Hardcore ve Cairne xenopia naber haci oyunda goremiorm seni hic :)
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ayip be essegi boyayip satan kayserili hesabi lamayi boyayip deve yapmisiniz
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bu arada kullandiginiz client ne ya scr shotlari alirken bare 3d client kullanaydinizda kirin ve unicornun kendine ait modeli war orda cunku
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 rare llama dye bisi yok ki sariya boyanmis essek
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Ne desemki simdi haha desem bi turlu gulmesem bi turlu gulelim Guluorummm Edit: gulmeye calistim spoiler fatal verdi :D
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 abi oyle bişiki uye oldum kastım 5 tane char ilklerde 20 online vardı dolar herhalde dedim fln filan sonra bi girdim 3 online 3 ude benm char ztn :D page attım reklam bişi verin die adamların cevap su 'reklama gerek yok bulan bızı bulur dediler' bende o gunden beri girmedim gecen mail geldi basarısızlıktan dolayı kapadık yeni server acıcaz die :S nası işşe ztn arcanumdayım revolotion a uye olabilirsem site acılınca orda devam etcem sonra second age acılınca direk oraya geccem cok ses getircek bi projeye benzior :)
Öne çıkan mesajlar