roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 normal insanlar gibi normal saatlerde uyuyup paticikte saçma sapan muhabbetlere girmeden sevgilimize sarılıp uykuya dalacağız soruyorum size. ne zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 evlenince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Sen çıldırmışsın coni. Lan zaten 12de okuldan dönüyorum soruyorum size bu mu normal zaman ? napayım lan oturucam tabi 3 ekadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 sevgil,mize sarılıp uykuya dalmak zor lan bu benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 neden o insanlar normal olsun ki BELKİ BİZ NORMALİZ ONLAR ANORMAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 5.30da kalkıcm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yok abi. 1.5 senedir patideyim. şu sitede geçirdiğim zamanın yarısında enstrüman falan çalmaya kassam şu an virtiözdüm ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 6.45 te benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 hava attın resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bende 8 de kalkıcam ama hiç uyumayı düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 hadin iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 hadi bana da tatlı rüyalar bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 2. öğretim FTW bi ara uyanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 NERESİ FTW LAN NERESİ FTW 23.35TE EVDEYDİM NASIL Bİ FTW BU HAYATIM BİTTİ LAN RESMEN BİTTİ ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 valla 5te gidioz max 9da dersler bitio sonra yatışşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 çoğunluk yapıyo diye herşey doğru olacak mantıklı olacak diye birşey yok bence insanlara zarar vermeden kendi doğrularıma göre yaşamak daha zevkli -_- uykum yok yatmıyorum gibi misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 EVIL_DeaD said: valla 5te gidioz max 9da dersler bitio sonra yatışşşşşşş Bizim de 9da bitiyo da bak şimdi 9 da ders biticek. çıkıcam servisle iktisadi bilimler fakültesine gidicem ordan başka bi servise aktarıcaklar ve izmire dönücem 9.30da servis kalkıyo. 10.45 gibi izmirdeyim. 11 gibi evdeyim aslında bugün biraz geç kaldım kumrucu şevki (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yarin dersim 2de basliyor valla. ustune bi de ilk haftadan assignment verdi allahsiz ekonometri hocalari onu yapiyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 radagast62 said: neden o insanlar normal olsun ki BELKİ BİZ NORMALİZ ONLAR ANORMAL +1 ben normalim gece 4 yatarım 11 de kalkarım 17.00 dersime girer 23.00 evimde olurum günlerde gayet eğlenceli geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 slm, arabam var, param var, kız arkadaşım var, zamanım var, amacım yok. by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 hadi iyi sabahlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bole arkadas gruplari olur ya hep yalnizlari oynarlar ve aralarinda hep karsi masadaki kizli erkekli gruba bakip "ulan su tipsi hoduklerde ne buluyolar merak ediyom, bizdemi apaci olalim huleynn" diye isyan ederler. ve bunlarinda birinden birinin bi turlu kiz arkadasi olmaz cunku birbirlerinin kaderlerini baglarlar. yada bi buyu vardir ustlerinde, aslinda en manyaq super muhabbette onlarin arasinda doner, yada onlar ole tabir ederler.. evet bu gece o karsi masaya hic oturamayanlarin gecesi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 götümden maymun çıktığı zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=68009872841 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar