Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mezun olup işe başlayalı 15 ay oldu. Bu yaz tatil de yapmadım. Şimdiden özlüyorum aşağıdakileri. 3 ay yaz tatili Kafana estiğinde, kar yağdığında, hasta olduğunda, akşamdan kaldığında dersi ekmece Yurt muhabbetleri Final öncesi sabahlamaca Proje teslim tarihi önce dokuz doğurmaca Hepsi burnumda tütüyor anasını satayım. 39 derece ateşim var, yarın 07.00de işte olmam gerekiyor. Kıymetini bilin öğrenciliğin. Oooooooof offfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 istediğin zaman tekrar olabiliyosun abi öğrenci. sabah 8 akşam 5 çok zor. işin kendisi değil bu saatler... büyük konuşmayım ama yapmıcam galiba mesai usülü bi iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 çok geçmiş olsun. ben de hastayım ama ateşim yok en azından. bence bir ateş düşürücü ve ağrı kesici alıp sıkı sıkıya giyinerek yat. sabah erken kalk bi duş al , iş başı yap . bende yeni mezunum , daha lisansımı özlemedim çünkü yüksek lisansa başladım direk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ben de 3 gundur agir gribim, bugun izin aldim ama yani, cok zor aldim ve canim da sikildi biraz alirken. Ogrencilik guzeldi, okula hic gitmemek, kari kiz pesinden kosmak, sabahlara kadar nette durmak. ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 8-5//9-6 kadar iğrenç bi olay yok napıcam bilmiyorum bunu düşündükçe mutsuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 üniversite hayatım boyunca ders almadığım bir yaz okulu olmadı. öğrenci var öğrenci var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 sene 2009 hala öğrenciler var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 en guzeli issizlik aslinda, ne isin var ne okulun, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bide izin almak da çok zor bi olay gerçekten,ben staj yaparken bile izin alırken acayip geriliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 sene 2009 hala sene 2009 diyenler var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kendi işinizi kurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 üni 2. sınıftayım. bu yaz ilk defa 1.5 ay çalıştım - hem de çok rahat bir işte ve gerçekten hiç sıkmadılar, haftada bi gün erken çıkıyordum hep falan- ve iş hayatından tiksindim. 8.30 - 18.30 idi çalışma saatlerim, gerçekten saat saydım, insanlardan tik-sin-dim. hiç bir şey yapamazsam askerlikten kaçma yüksek lisans programına yazılacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Fistan said: kendi işinizi kurun benim şirketim var . ayrıca öğrenciyim . her telden çalıyorum yani, tam bir mozaiğim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Bella said: 8-5//9-6 kadar iğrenç bi olay yok napıcam bilmiyorum bunu düşündükçe mutsuz oluyorum. Var 08-20 : ( 07-20 : ((( Abi özledim köpek gibi yemin ediyorum ya, ben 30-40 sene nasıl yapıcam bu işi bilmiyorum. Yok iş keyifli ama daralıyor insan bir noktadan sonra özlüyorum. Ne güzel günlermiş, kıymetini bilememişiz. Boğaziçinde lisansüstüne başlıycam seneye ama parttime olmak zorunda, yine tadı çıkmayacak. Kendi işin olması pis bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 balon said: Fistan said: kendi işinizi kurun benim şirketim var . ayrıca öğrenciyim . her telden çalıyorum yani, tam bir mozaiğim . en güzeli seninkiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 abi hastayken de mi calistiriyorlar ne ruh hastasi is yerlerinde calisiyosunuz be siz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Fistan said: kendi işinizi kurun Kendi işin olursa malesef normalden daha çok çalışıyorsun cnms : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 niye ki? biz öyle yapmıyoruz sdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 7-20 ne ya oha kölelik o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Fistan said: balon said: Fistan said: kendi işinizi kurun benim şirketim var . ayrıca öğrenciyim . her telden çalıyorum yani, tam bir mozaiğim . en güzeli seninkiymiş çok teşekkür ederim. e sene 2009 yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kendi işinde hayvan gibi çalışırsan karşılığını alırsın patronun işinde istersen kıçını yırt alacağın maaş belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Pazartesi: 14.00 - 19.00 Salı: 09.00 - 19.00 Çarşamba: 14.00 - 19.00 Perşembe: 12.00 - 19.00 Cuma: 09.00 - 19.00 Cumartesi: 09.00 - 16.00 Ek olarak öğrencilik. Ben napayım? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 İş kuracaksanız işi kişilerin üzerine değil de sistem üzerine kurun. Her bokun ben yapacağım diye atlamayın her halta, sonra ağlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 BEN BU İŞİN OKULUNU OKUDUM ASLANIM dsflksjfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 hacı önce işe gitmekten hasta olmaktan yakınıyordun şimdi iş kurma öğütleri veriyorsun ne iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar