Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Eh malumunuz okulu bıraktık iş buluyorum hemşeri rulz!!!!! bilgisayar bölümünde bulcam demiş babama dedi alayım cocugu geliştiririm ben fln dedi :D oh beaaaaa :D kurtuldum :D hüleytttttt süper[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 yandı desene adam seninle hiç tanışmamış belliki daha önce[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 hemşeri olm adam :D hem niye bana uyuzsun sen?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Olm şu bilgisayar kolilerini şuraya taşı bakalım işi olmasında :) Şaka bir yana hayırlı olsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 yavrum bi çay kap gel ordan :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 yuh mayk karı değilim lan ben manyak ya mini etek bilmemne manyadınmı hajı[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 karı olsan sorun değil zaten..karı değilsin sorun o:D koş mini etek giy gel..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 kafamı buluyonuz beyler? yoksa kafalar keyifmi? gidin bi oksijen depolayın öle gelin oksijeniniz bitmiş sizin hocalar[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 yok bea espiri yapıoz gerçi mike ınki ilginç olmuş :) . Bu arada yeni işin hayırlı olsun :) . Artık sende bağımsız para kaznanlar arasına girdin :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 işallah para alırım alırsam ilk işim bi tane board almak full zero complete truck fln hepsi zero[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 olmadı gelenek olarak ilk mağaşla yemek verilir :) . ( emin değilim tanıdığım herkes öle yaptı :) )[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 zencileri almazsın artık sen iş yerine.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan???
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 almam kardeşim alla alla uğraşmasanıza benle saat 2 oldu hadi gidin yatın bakiyim siz ne işiniz var burda[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 alcaksın ırkçılık bu![signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan???
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ırkçıyım varmı ötesi? ahanda yazıom buraya IRKÇIYIM KARDEŞİM sevmiyorum zencileri (zencilerden kastım amerikadaki zenciler diğerleri değil)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ama amerikadaki zencilerden de iyi olanları var başka ülkelerden de iyi olanları var sen iyisi mi camdan atla.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan???
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ya git başka topicleri dağıt post kas başka topiclerde de haydi yürü[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 olum postla bi alakası yok ben sana zencileri sevidrmeye çalışıyom annasana.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan???
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 moralini bozmak gibi olmasın ama ben bundan 4 sene önce aynı senin gibi işe girmiştim babamı arkadaşıydı dövmedir - piercing dir felan o işlerle uğraşıcaktım babam ayarlamış ama evden defetmek için gibi bişi :P yani yazın sıcakta evde artık huysuzlanıpta anneme takılmayım veya muzurluk yapmayım diye adama her ay para veriyomuş o adamda bana maaş olarak veriyomuş babamın verdiklerini sonradan anlatmıştı :P seninkide o hesaptır bence lol[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
KARAMURAT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Hayırlı olsunda abi iş olayına o kadar hevesli olmayın sonra işe başladığınızda ya nerde o eski başıboş günlerim aneeey diye ağlamaklı oluyorsunuz fırsatı varken tadını çıkarın derim.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 yok kermitciğim öle bişey yapmazlar bizimqiler[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Her şey zaten bişey olmaz dediğimizden başladı değil mi Erutan?[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan???
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 okulu bıraktın ha senden de bunu beklerdim zaten şey ııı abi nickin neydi senin, erutan mıydı skater mıydı lillian axe mıydı? bi ara t cetveliydi en son icqda çükücan yazıodu.[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 şu an harmless hoca eski nikler hepsi[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Öne çıkan mesajlar