Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iş Bulanziiiiiiiiiiiiiiii Bonzi bonziiiiii :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yandı desene adam
seninle hiç tanışmamış belliki daha önce[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
yok bea espiri yapıoz gerçi mike ınki ilginç olmuş :) . Bu arada yeni işin hayırlı olsun :) . Artık sende bağımsız para kaznanlar arasına girdin :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
olmadı gelenek olarak ilk mağaşla yemek verilir :) . ( emin değilim tanıdığım herkes öle yaptı :) )[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zencileri almazsın artık sen iş yerine.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
lan yoksa o boşluk değil miydi lan???
Mesaj tarihi:
alcaksın ırkçılık bu![signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
Mesaj tarihi:
ama amerikadaki zencilerden de iyi olanları var başka ülkelerden de iyi olanları var sen iyisi mi camdan atla.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
Mesaj tarihi:
olum postla bi alakası yok ben sana zencileri sevidrmeye çalışıyom annasana.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
Mesaj tarihi:
moralini bozmak gibi olmasın ama
ben bundan 4 sene önce aynı senin gibi işe girmiştim
babamı arkadaşıydı
dövmedir - piercing dir felan o işlerle uğraşıcaktım
babam ayarlamış ama evden defetmek için gibi bişi :P
yani yazın sıcakta evde artık huysuzlanıpta anneme takılmayım veya muzurluk yapmayım diye adama her ay para veriyomuş
o adamda bana maaş olarak veriyomuş babamın verdiklerini
sonradan anlatmıştı :P
seninkide o hesaptır bence lol[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsunda abi iş olayına o kadar hevesli olmayın sonra işe başladığınızda ya nerde o eski başıboş günlerim aneeey diye ağlamaklı oluyorsunuz fırsatı varken tadını çıkarın derim.[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
Her şey zaten bişey olmaz dediğimizden başladı değil mi Erutan?[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
Mesaj tarihi:
okulu bıraktın ha senden de bunu beklerdim zaten şey ııı abi nickin neydi senin, erutan mıydı skater mıydı lillian axe mıydı? bi ara t cetveliydi en son icqda çükücan yazıodu.[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü
http://www.frp-tr.net
Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
  • Yeni Oluştur...