Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Eh malumunuz okulu bıraktık iş buluyorum hemşeri rulz!!!!! bilgisayar bölümünde bulcam demiş babama dedi alayım cocugu geliştiririm ben fln dedi :D oh beaaaaa :D kurtuldum :D hüleytttttt süper[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 yandı desene adam seninle hiç tanışmamış belliki daha önce[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 hemşeri olm adam :D hem niye bana uyuzsun sen?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Olm şu bilgisayar kolilerini şuraya taşı bakalım işi olmasında :) Şaka bir yana hayırlı olsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 yavrum bi çay kap gel ordan :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 yuh mayk karı değilim lan ben manyak ya mini etek bilmemne manyadınmı hajı[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 karı olsan sorun değil zaten..karı değilsin sorun o:D koş mini etek giy gel..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 kafamı buluyonuz beyler? yoksa kafalar keyifmi? gidin bi oksijen depolayın öle gelin oksijeniniz bitmiş sizin hocalar[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 yok bea espiri yapıoz gerçi mike ınki ilginç olmuş :) . Bu arada yeni işin hayırlı olsun :) . Artık sende bağımsız para kaznanlar arasına girdin :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 işallah para alırım alırsam ilk işim bi tane board almak full zero complete truck fln hepsi zero[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 olmadı gelenek olarak ilk mağaşla yemek verilir :) . ( emin değilim tanıdığım herkes öle yaptı :) )[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 zencileri almazsın artık sen iş yerine.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 almam kardeşim alla alla uğraşmasanıza benle saat 2 oldu hadi gidin yatın bakiyim siz ne işiniz var burda[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 alcaksın ırkçılık bu![signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ırkçıyım varmı ötesi? ahanda yazıom buraya IRKÇIYIM KARDEŞİM sevmiyorum zencileri (zencilerden kastım amerikadaki zenciler diğerleri değil)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ama amerikadaki zencilerden de iyi olanları var başka ülkelerden de iyi olanları var sen iyisi mi camdan atla.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ya git başka topicleri dağıt post kas başka topiclerde de haydi yürü[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 olum postla bi alakası yok ben sana zencileri sevidrmeye çalışıyom annasana.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 moralini bozmak gibi olmasın ama ben bundan 4 sene önce aynı senin gibi işe girmiştim babamı arkadaşıydı dövmedir - piercing dir felan o işlerle uğraşıcaktım babam ayarlamış ama evden defetmek için gibi bişi :P yani yazın sıcakta evde artık huysuzlanıpta anneme takılmayım veya muzurluk yapmayım diye adama her ay para veriyomuş o adamda bana maaş olarak veriyomuş babamın verdiklerini sonradan anlatmıştı :P seninkide o hesaptır bence lol[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Hayırlı olsunda abi iş olayına o kadar hevesli olmayın sonra işe başladığınızda ya nerde o eski başıboş günlerim aneeey diye ağlamaklı oluyorsunuz fırsatı varken tadını çıkarın derim.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 yok kermitciğim öle bişey yapmazlar bizimqiler[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Her şey zaten bişey olmaz dediğimizden başladı değil mi Erutan?[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 okulu bıraktın ha senden de bunu beklerdim zaten şey ııı abi nickin neydi senin, erutan mıydı skater mıydı lillian axe mıydı? bi ara t cetveliydi en son icqda çükücan yazıodu.[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 şu an harmless hoca eski nikler hepsi[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar